Allah hayırlı tezkereler versin gülüm, zaman su gibi akıp gitsin inşallah.
havalar soğuyunca insan üşeniyor bazen
Canım tekrardan aramıza hoşgeldin:)Menüm
Sabah geç kalktım yiyemedim.
Öğlen
Bozbaş (1 yuvarlak köfte, yarım patates, 5-6 nohut)
Ara
1 fincan bitki çayı
Akşam
2 küçük parça tavuk kızartması (göğüs kısmından)
yarım patates köftesi
gün içinde 1 tane kadar limon yedim
1 lt su
Canım tekrardan aramıza hoşgeldin:)
Patates fazla kaçmış sanki 2 öğündede
Hey maşallah eskiler oyleymis. Şimdiki kadınlar da sütü olduğu halde dayiyorlar mamayi.Tamm tatlım anneme derimben hem sıkılaşmak hemzayıflamak istiyorm en iyisi başlayalım biz E-brulim ile :)) okuldan gelince emermiş benim dedem :))
Hoşgeldin canım:) izinlisin hala, sadece ilk sayfada ki listeyi güncelleyelim dedik :) kuzum nişanlını gönderdin galiba askere? Allah kavuştursun
Özgem pazartesi hatırlat ne olur unuturum ben yoksa :)
O zamanlar bizim komşumuz akrabamızdı, yeni evlenmişlerdi ve düğün gecesi kapıya dayanmışlar, kavga dövüş derken komşunun babası benim babama yumruk falan atmış... Ben ne kadarlıkmışım hiç bilmiyorum, bu konular tatsız olduğu için pek konuşulmuyor.
Geçmiş olsun ablacım.
Hmm patateste nişasta varya canım ondan dedim :) bu arada inşallah askerinde hayırlısı ile bitirip gelir inşallahHoşbuldum :)
Haklısın canım, öğlen yediğim sadece suda piştiğine ve de küçük olduğu için akşam da azıcık yedim, takılmadım :))
Ekmek de yemiyorum zaten..
Aynen kuzum yaa hamile bile olmaktan çekiniyorlar gerçi bende ablamı hamile görünce diyet yapmam gerektiğini iyice anladım da:)Hey maşallah eskiler oyleymis. Şimdiki kadınlar da sütü olduğu halde dayiyorlar mamayi.
Sebep olanlar utansın gerçekten yazık günah ya.
Niye :)))Hmm patateste nişasta varya canım ondan dedim :) bu arada inşallah askerinde hayırlısı ile bitirip gelir inşallah
Aynen kuzum yaa hamile bile olmaktan çekiniyorlar gerçi bende ablamı hamile görünce diyet yapmam gerektiğini iyice anladım da:)
Ablam 49 kiloydu ve 64 kilo ile doğuma gitti ve ben aşırı korktum:) karnı nasıl yırtılmıştı ayyy bende kilo vermem gerektiğini anladım:)Niye :)))
Hah şöyle kaçmak yok yarışa girdinmi sonunu görcenDemek öyle gonca abla demek korkak dersin damarıma bastın şimdi çekilmiyoruuuuumduyurulur aynen devam
Benim birincim sensin ablacım :)Tut tut bırakma ben aranızdan sıyrılıp geçeyim :))
Sağlık olsun gülüm nasip değilmiş.Hey maşallah eskiler oyleymis. Şimdiki kadınlar da sütü olduğu halde dayiyorlar mamayi.
Sebep olanlar utansın gerçekten yazık günah ya.
Benim birincim sensin ablacım :)
Sağlık olsun gülüm nasip değilmiş.
Ablam 49 kiloydu ve 64 kilo ile doğuma gitti ve ben aşırı korktum:) karnı nasıl yırtılmıştı ayyy bende kilo vermem gerektiğini anladım:)
Öyle güle herkesin bir rızkı var, mamayla büyümüş olsak bile sağlıklıyız çok şükür önemli olan da o.Olsun gülüm biz de mamalari büyüdük . Herkes rıskıni yer.
HahhaHahaha ben 30 kiloya yakın aldım mavişim. 69 kiloydum hamile kaldığım tam bu kilomda. Sonra ben ye ye ye doğuma gitmeden önceki günlerde 95 leri gördüm. İnanmazsınız ama çok yırtık yok göbeğimde daha çok bacaklarım da popomda var. Hergün badem yağı sürerdim. Zayıf hamile kalmak en güzeli ve hamileyken kontrollü beslenmek de ayrı bir önem taşıyor. Benim gibi yapma sakın.:))))
Ama bana kolay gelmisti iki daha zor gercektenSeyhan abla cok sikayetleniyordu 3. Lvl dan. Buse ye de coooook selami vardi. Neden kolay dedi diye
Cok gecmis olsun elif bol bol sogan sarimsak ye yuruyen lahmacun gibi dolaniyorum ortada gribin sillesini yiyince ben deKızlar Günaydın hasta yatağından sesleniyorum çok kötüyüm üşütmüşüm anlaşılan boğazım ağrıyor halsizim ama ateyim düştü şükür
Terazi benim canım üşengeç rahatına düşkün kararsız ama aynı zamanda güzelliğe ve bakıma önem veren sıcakkanlı ve sevecen
Ah be saadetim konus daha kolay ve zevkli bence de 3Benim bugün 3.gün biraz fazla haraket var ama 2 level beni daha çok yoruyordu bu daha basit ve çooook terliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?