Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Genetik ise bende kesin bir sürü çatlak olur ah ah

Genetik ise bende kesin bir sürü çatlak olur ah ah

İyi geceler sana tatlış

Eline saglik ozgecim ev maratonunda amaciniza uygun dereceler alirsiniz umarim. Basarilar :) ev aldiktan sonra ku hafta sonlari bol bol dinlenirsiniz tatlim zaten tasinma yerlesme yorgunlugu baya suruyor:)

Kizlar iyi pazarlar D3S1R3 bisikletteyim çarşambaya antrenman :)
Bugun hayatımda ilk defa hamama gidecegim bi arkadas israrla goturmek istiyordu bu gun ist3 o gun :) bakalim merak içindeyim .
Sauna da varmis ama o konuda tereddutteyim.
Gorusuruz yine keselenmis halimle.de bi taryilayim diyorum

İyi eglenceler amazonum:) Ben gitmedim hiç. Bisikletle de carsamba günü görüşecegim, dinlenmedeyim:)

Kizlarr Gunaydinn Guzel mutlu pazarlarr

Dun sabah kahvalti bile etmeden disari ciktik ve 7de girdik vede aksama kadar hep yürüdük islerimizi hallettik ve inanilmaz yürüdük istanbulda olanlar bilir dün inanilmaz güzel bi hava vardi sanirim aldanip ince ciktik ince montlar giydik aksam 9da devrilip uyuduk ta gece 3 te kalktik yatak odasina gectik ve tekrar uyuyup sabah 9da kalktik. 12 saat cok uzun zamandir uyumuyordum her yerim inanilmaz agriyor ve bugun ev isimi yapip saclarimi boyayip kuafore gecmem lazimm.

Hemmen dünkü menumu paylasimm ve temizligime basliimmm

Ayrica baskülüm icin pil aldim kizlar goncanin dedigi gibi 5li aldim artik sorun yasamamm hepinizi öpüyorum kizlarrr

Sabah
Sekersiz cay
yarim porsiyondan biraz az kiymali borek
Aksam
1 lavasla cigkofte ve yogurt

Su :1 lt
Spor : Saatlerce yürüyüş

Amin canım, çok sağol :)

Patatesten ilk cezamı almışım, hayırlı uğurlu olsun

Bizde hava kapalı, resmi görünce içim açıldıı :)

Sen anlatirken b3n dinlendim ne guzel uyumussunuz

Kızlar Tunaydin
Bugün sebze meyve alışverişi yapmamız lazım eşim ayakkabıya bakacakmis ama bulunduğumuz ilde domuz gribi çıkmış çocuğu avm ye goturesim yok hiç pinpiriklendim(
Evi topladım bur supurge çekerim asıl temizligi yarın yaparım
Kahvemi içiyorum Su anda.

Afiyet olsun canım emanet edecek biri yokmuydu kuzum götürme ne okur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…