Ay kuzum öyle deme yaaa :)Hayirlisiyla kuzum . Benim gibi kendin Camış gibi yiyip de 3 kilo kedi yavrusu doğurma:)))))
Genetik ise bende kesin bir sürü çatlak olurSağol canım benim arttı hemen önlem al adaçayı iç mikroplar ölsün
Boncuğum ben 22 kilo aldım neler sürdüm çatladım biraz genetik biraz da deri esnekliği çünkü benden daha kilolu doğum yapan arkadaşımda 1 tane bile yoktu
Genetik ise bende kesin bir sürü çatlak olurSağol canım benim arttı hemen önlem al adaçayı iç mikroplar ölsün
Boncuğum ben 22 kilo aldım neler sürdüm çatladım biraz genetik biraz da deri esnekliği çünkü benden daha kilolu doğum yapan arkadaşımda 1 tane bile yoktu
İyi geceler sana tatlışHerkese merhabalar canlar,
Bugun ev bakmaya gittik, bir haftasonu rituelimiz
Birgun kismet olurda ev alirsak haftasonlari ne yapacagiz merak ediyorum
1 tanesini begendik teklif verdik , karsi taraf arttirin bakalim dedi arttirdik accik yok yine begendiremedik
Neyse yarinda kismetse 2 ev gorecegiz, esimin tabiriyle agresif bir sekilde ev bakiyoruz, en buyuk sosyal aktivitemiz
Oglanada degisiklik oluyor gittigimiz evlerin icinde oradan oraya kosturuyor kerata
Birde bugun bir arkadasimin bebek mevludune gittim, herkes hastaydi insallah tasiyip getirmemisimdir virusleri
Canlarim yarinda aktif olamayacagim, sabah kahvaltiya davetliyiz, sonrada evleri gormeye gidecegiz, size haber edeyim dedim, kizmayin sonra bana, vurmayin kafama
Gelelim menumeeeee
SABAH
Peynirli 2 yumurta
Lor peyniri
Domates, salatalik, taze bogurtlen
ARA
2 filtre kahve (evleri gezerken ayy kafeinden kalpten gidecektim :)
OGLEN
3 yemek kasigi pilav
3 yemek kasigi kavurma
Salata
1 kucuk sekerpare
AKSAM
Sogus et
Salata
Cay (evlerin analizini yaptik esimle cay esliginde sonuc= sonucsuzuz
1.5lt su.2 maden suyu
1 saat bisiklet,haftalik egzersizler
HEPINIZI COK SEVIYORUM
unutmam kuzum seni gidi koc seni :)
canim hayati kendine zorlastirmaa gel beni dinle :)
cok gecmis olsun canim ,azicik dinlenmissin insallah bugun bomba gibi olursun..
Terazi ilginc bir burcmus acicik andiriyor sanki beni :)
canim Allah kavustursun :)
Birgun hep beraber alacagiz baklavalari, borekleri, sarmalari basacagiz nobetini ablacim :)
neyse onada sukur canim :)
cabucak gecer sayili gun hic merak etme canim :)
oyy yesinler o pasayi masallah:)
ben olacagimmmmm :)
pazartesimi, hatirlatma mi, dogum gunumu, unutma mi, ne, nerede, nasil:))
bu hafta bende actim oyun havalarini, halaylari, damat halayi favorimdir esim bir geldi eve adamcagiz sok oldu :)
insallah bugun daha iyi olursun guzelim..
Nerelerdesin Margacigimmmm :)
patates azicik kacmis kuzummm :)
gecmis olsun cicegim..
aaaa enistenin soyledigi olmus mu hic, masallah seherimize :)
dikkat et canim kendine sicak seyler ic...
700adim super olmus ben onu spora saydim bilesinnn :)
Genetik ise bende kesin bir sürü çatlak olurah ah
Eline saglik ozgecim ev maratonunda amaciniza uygun dereceler alirsiniz umarim. Basarilar :) ev aldiktan sonra ku hafta sonlari bol bol dinlenirsiniz tatlim zaten tasinma yerlesme yorgunlugu baya suruyor:)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarinizi 3 gun ustuste yazmazsaniz sari kart, 3 kez daha yazmazsaniz kirmizi kart, 1 hafta boyunca yazmazsazsaniz da eger yeni uyeyseniz listeye alinmama, listede bulunan uyeysenizde listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
CUMARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - - hawar - - - - - Slm09 - - - - - AKovser - - - - - - zey zey - - - - - - - Hayaller35 MUAF - - - - - saricicek123 - - - - - gogo2405 - - - - - Mavibocuk - - - - - E-brulim - - - - - - - D3S1R3 - - - - - seyhan77 - - - - - haeshin - - - - - yawrukush - - - - - Saadetim33 - - - - - shrr - - - - - asya_01 - - - - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
Huzurlu uykular iyi dinlenmeler canim benim cok yorulacaksin yarin ev ararken iyi dinlenHepinize mutlu,saglikli, neseli pazarlar, banada iyi uykular
Afiyet olsun demet kaptanim
Tramvaydan miEki Görüntüle 1740201
Yol manzarası
Oyy inşallah çatlak olmaz :))Belli olmaz kime cektigin. Annem 3 hamilelik geçirmiş, catlak yok. Ben büyükanneme cekmişim:)
Kizlar iyi pazarlarD3S1R3 bisikletteyim çarşambaya antrenman :)
Bugun hayatımda ilk defa hamama gidecegim bi arkadas israrla goturmek istiyordu bu gun ist3 o gun :) bakalim merak içindeyim .
Sauna da varmis ama o konuda tereddutteyim.
Gorusuruz yine keselenmis halimle.de bi taryilayim diyorum
unutmam kuzum seni gidi koc seni :)
canim hayati kendine zorlastirmaa gel beni dinle :)
cok gecmis olsun canim ,azicik dinlenmissin insallah bugun bomba gibi olursun..
Terazi ilginc bir burcmus acicik andiriyor sanki beni :)
canim Allah kavustursun :)
Birgun hep beraber alacagiz baklavalari, borekleri, sarmalari basacagiz nobetini ablacim :)
neyse onada sukur canim :)
cabucak gecer sayili gun hic merak etme canim :)
oyy yesinler o pasayi masallah:)
ben olacagimmmmm :)
pazartesimi, hatirlatma mi, dogum gunumu, unutma mi, ne, nerede, nasil:))
bu hafta bende actim oyun havalarini, halaylari, damat halayi favorimdir esim bir geldi eve adamcagiz sok oldu :)
insallah bugun daha iyi olursun guzelim..
Nerelerdesin Margacigimmmm :)
patates azicik kacmis kuzummm :)
gecmis olsun cicegim..
aaaa enistenin soyledigi olmus mu hic, masallah seherimize :)
dikkat et canim kendine sicak seyler ic...
700adim super olmus ben onu spora saydim bilesinnn :)
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Canlarim takim kaptanimiz ve yardimcilarimizin ortak karari ile;
Bu haftadan itibaren mazeretsiz bir sekilde menu ve sporlarinizi 3 gun ustuste yazmazsaniz sari kart, 3 kez daha yazmazsaniz kirmizi kart, 1 hafta boyunca yazmazsazsaniz da eger yeni uyeyseniz listeye alinmama, listede bulunan uyeysenizde listeden cikartilma durumlari uygulanacaktir.
Sari kart alan uyelerimiz tum hafta boyunca duzenli olarak menu ve sporlarini yazarlarsa sari kartlari silinecektir.Lutfen menu ve egzersizlerimizi yazmayi unutmayalim
Haftalik egzersizlerimiz 17211. sayfadadir.
CUMARTESI GUNKU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
bu iconu goren herkes ya 50 ip atlama, ya 50 jumping jack hareketi, ya 50 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 5dk dans edecekler :)
bu iconu goren herkeste ya 100 ip atlama, ya 100 jumping jack hareketi, ya 100 sefer dizleri karina cekerek kosma hareketi ya da 10dk dans edecekler.
[TD][/td]
İsim Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe belindamm - - - - - hawar - - - - - Slm09 - - - - - AKovser - - - - - - zey zey - - - - - - - Hayaller35 MUAF - - - - - saricicek123 - - - - - gogo2405 - - - - - Mavibocuk - - - - - E-brulim - - - - - - - D3S1R3 - - - - - seyhan77 - - - - - haeshin - - - - - yawrukush - - - - - Saadetim33 - - - - - shrr - - - - - asya_01 - - - - -
[TD]_Simurg_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[TD]-[/TD]
[/TR]
[/td]
Eki Görüntüle 1740201
Yol manzarası
Sen anlatirken b3n dinlendim ne guzel uyumussunuzKizlarr Gunaydinn Guzel mutlu pazarlarr
Dun sabah kahvalti bile etmeden disari ciktik ve 7de girdik vede aksama kadar hep yürüdük islerimizi hallettik ve inanilmaz yürüdük istanbulda olanlar bilir dün inanilmaz güzel bi hava vardi sanirim aldanip ince ciktik ince montlar giydik aksam 9da devrilip uyuduk ta gece 3 te kalktik yatak odasina gectik ve tekrar uyuyup sabah 9da kalktik. 12 saat cok uzun zamandir uyumuyordum her yerim inanilmaz agriyor ve bugun ev isimi yapip saclarimi boyayip kuafore gecmem lazimm.
Hemmen dünkü menumu paylasimm ve temizligime basliimmm
Ayrica baskülüm icin pil aldim kizlar goncanin dedigi gibi 5li aldim artik sorun yasamamm hepinizi öpüyorum kizlarrr
Sabah
Sekersiz cay
yarim porsiyondan biraz az kiymali borek
Aksam
1 lavasla cigkofte ve yogurt
Su :1 lt
Spor : Saatlerce yürüyüş
Afiyet olsun canım emanet edecek biri yokmuydu kuzum götürme ne okur ne olmazKızlar Tunaydin
Bugün sebze meyve alışverişi yapmamız lazım eşim ayakkabıya bakacakmis ama bulunduğumuz ilde domuz gribi çıkmış çocuğu avm ye goturesim yok hiç pinpiriklendim(
Evi topladım bur supurge çekerim asıl temizligi yarın yaparım
Kahvemi içiyorum Su anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?