Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Daha iyi olmana sevindim elif

Ebrusum iyi misin sen boslamazdin. bildiğimiz seni dusunduren nedenlerden baska ciddi biseyler yoktur umarim.

Oy oy hamam güzel oluyo hele sauna müthiş rahatlatıyo ama dikkat et hasta olayım deme şimdiden sıhatler olsun canım aydın da nerde varmış hamam
Gidemedik canim ama gidecegim bi gun. Cine yoluna acildi gecen sene ona esimle bi arkadasini yolladik once. Iyi dediler simdi de bayanlar olarak biz gidecektik olmadi. Nasip

kızlar menümü yazayım

sabah
yarım çay bardağı lor
5 zeytin
1 köz biber
1 salatalık
yeşilçay

ara
1 elma
1 sade türk kahvesi

öğle 2 parça tavuk
biraz salata

ara
bitkiçayı

ara
bitkiçayı

akşam
1 tabak kabak
salata

su 2 lt
spor 30 dk tempolu yürüyüş,40 yarım mekik,40 karın kası hareketi

Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bak neyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Enişteye şimdiden geçmiş olsun ablacım, inşallah ameliyatı iyi geçer ve en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Ebrusum iyi misin sen boslamazdin. bildiğimiz seni dusunduren nedenlerden baska ciddi biseyler yoktur umarim.
Allah'a şükür ablam iyiyim... Adapte olamıyorum bir türlü, kendime hayret ediyorum ruhsal yorgunluk galiba... Yada adetimin hala gelmemiş olması üzerimde olumsuz baskı yapıyor da olabilir... Onun dışında bir şey yok Allah'a şükür ablam, sağ ol ilgilendiğin için
Metabolizmamı hızlandırayım :))Eki Görüntüle 1740432
Afiyet olsun canım :) gonca ablam da içiyor çok bu tarz şeyler :)

Pazar olunca gecmis bitiveriyor hemen. Herkes isinde gucunde. Bi boslukta gibi oldum ben simdi planladigim gibi gitmedi gunum de. Neyse.
Busem ben bayılırım hamama. Her sene 1 günümüzü spa hamam keseye ayırırz tatilde . Nasil iyi geliyor var ya. İnşallah bi dahakine gidersin canım. Esin için de insallh Kazasiz belasiz atlatır ameliyatını. Allah yardım etsin.

Cane mın nasılsın neyin var Güle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…