- 18 Mayıs 2011
- 5.816
- 18.679
- 448
ben ilk başlarda tiksiniyordum ama şu an siyah çayı içemiyorum alışmak lazımAfiyet olsunn :))
yeşilçayı ilaç gibi burnumu tutarak içiyorum, hiç keyifli değil
ev hanımlığının tatili yok ki 7 gün 24 saattMutfagi temizledim cam sildim evi topladim makineye camasir koydum bitti yenisini koydum bugün pazar degilmiydi yahu
Başarılı olacağına eminim ablacım :)Ozaman çok çalışmam lazım canım.neyin var ebruş
Ellerine sağlık ablacım, maşallah sana :) bittiysen şimdi bana gel :)Mutfagi temizledim cam sildim evi topladim makineye camasir koydum bitti yenisini koydum bugün pazar degilmiydi yahu
Uyy busem benim nazli isteDurmuyor mavişim yoklugumuzu hissedince agliyormus dertli dertli:))
Daha iyi olmana sevindim elifHerkese merhaba kızlar bugün 12 ye kadar uyumuşum bir iyi gelmiş kendimi daha iyi hissediyorum artık boğaz ağrım da hafifledi ama ilaçlar yüzünden mi hastalıktan mı yine artıdayım umarım yarına düşerim
Geçmiş olsun canım bugün yaparsın sporunu
Ebrusum iyi misin sen boslamazdin. bildiğimiz seni dusunduren nedenlerden baska ciddi biseyler yoktur umarim.Hayırlı pazarlar kızlar...
Ben varımı yoğumu sana yatırıyorum abla, ona göre çalış :)))
Özgem benim hafızam zayıfbenim hayatta aklıma gelmez listeye ekleyip paylaşmak
Tek başına damat halayı mı çekiyorsun kuzum :)))) benim adam alıştı artık, yadırgamıyor :))
Hepinizden özür diliyorumkafamı meşgul eden başka şeyler var o yüzden burayı boşladım.
Ay kıyamam ben ona :)
Daha iyi olmana sevindim ablacım :)
Gidemedik canim ama gidecegim bi gun. Cine yoluna acildi gecen sene ona esimle bi arkadasini yolladik once. Iyi dediler simdi de bayanlar olarak biz gidecektik olmadi. NasipOy oy hamam güzel oluyo hele sauna müthiş rahatlatıyo ama dikkat et hasta olayım deme şimdiden sıhatler olsun canım aydın da nerde varmış hamam
Oh eline sağlık abla mis gibi otur iste ne güzelMutfagi temizledim cam sildim evi topladim makineye camasir koydum bitti yenisini koydum bugün pazar degilmiydi yahu
Afiyet olsun gülüm :)Metabolizmamı hızlandırayım :))Eki Görüntüle 1740432
Enişteye şimdiden geçmiş olsun ablacım, inşallah ameliyatı iyi geçer ve en kısa sürede sağlığına kavuşur.Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bakneyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Allah'a şükür ablam iyiyim... Adapte olamıyorum bir türlü, kendime hayret ediyorumEbrusum iyi misin sen boslamazdin. bildiğimiz seni dusunduren nedenlerden baska ciddi biseyler yoktur umarim.
Afiyet olsun canım :) gonca ablam da içiyor çok bu tarz şeyler :)Metabolizmamı hızlandırayım :))Eki Görüntüle 1740432
Busem ben bayılırım hamama. Her sene 1 günümüzü spa hamam keseye ayırırz tatilde . Nasil iyi geliyor var ya. İnşallah bi dahakine gidersin canım. Esin için de insallh Kazasiz belasiz atlatır ameliyatını. Allah yardım etsin.Pazar olunca gecmis bitiveriyor hemen. Herkes isinde gucunde. Bi boslukta gibi oldum ben simdi planladigim gibi gitmedi gunum de. Neyse.
Cane mın nasılsın neyin var Güle?Enişteye şimdiden geçmiş olsun ablacım, inşallah ameliyatı iyi geçer ve en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Allah'a şükür ablam iyiyim... Adapte olamıyorum bir türlü, kendime hayret ediyorumruhsal yorgunluk galiba... Yada adetimin hala gelmemiş olması üzerimde olumsuz baskı yapıyor da olabilir... Onun dışında bir şey yok Allah'a şükür ablam, sağ ol ilgilendiğin için
Afiyet olsun canım :) gonca ablam da içiyor çok bu tarz şeyler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?