Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba kızlar bugün 12 ye kadar uyumuşum bir iyi gelmiş kendimi daha iyi hissediyorum artık boğaz ağrım da hafifledi ama ilaçlar yüzünden mi hastalıktan mı yine artıdayım umarım yarına düşerim
Geçmiş olsun canım bugün yaparsın sporunu

Kolay gelsin canım zor işler ev almak yeni bi düzen kurmak inşallah tez zamanda aradığınızı bulursunuz

Hayırlı pazarlar kızlar...
Ben varımı yoğumu sana yatırıyorum abla, ona göre çalış :)))
pazartesimi, hatirlatma mi, dogum gunumu, unutma mi, ne, nerede, nasil:))

bu hafta bende actim oyun havalarini, halaylari, damat halayi favorimdir esim bir geldi eve adamcagiz sok oldu :)
Özgem benim hafızam zayıf benim hayatta aklıma gelmez listeye ekleyip paylaşmak

Tek başına damat halayı mı çekiyorsun kuzum :)))) benim adam alıştı artık, yadırgamıyor :))
Gunaydin iyi pazarlar:) @Yawrukush iyi uykular canim. Insallah gonlune gore bir yuva bulursun tez vakitte:)

Aksam ozellikle hatirlattigim halde gamzeli bir citir menu vermemis. 1 sari kartin var hali hazirda guzelim:)
Hepinizden özür diliyorum kafamı meşgul eden başka şeyler var o yüzden burayı boşladım.

Durmuyor mavişim yoklugumuzu hissedince agliyormus dertli dertli:))
Ay kıyamam ben ona :)
Daha iyi olmana sevindim ablacım :)

Çok şükür, biraz daha dikkat et tamamen iyileş canım :)

Sağol canım, bugüne kaldı artık :))

Durmuyor mavişim yoklugumuzu hissedince agliyormus dertli dertli:))
Ayy kuzummm kıyamamm yaaa :))
Mavibocuk Mervecim halaya da çekmiş olabilirsin bilemezsin ancak hamile kalınca öğrenirsin sen yinede fazla kilo almamaya bak
Halam gile çekmeyim onlar daha kötü abla yaa neyse hayırlısı olsun artık evet abliş inşallah almam fazla zor zor verdim bn bu kiloları bida gelmesin:))

Oy oy hamam güzel oluyo hele sauna müthiş rahatlatıyo ama dikkat et hasta olayım deme şimdiden sıhatler olsun canım aydın da nerde varmış hamam

Sen anlatirken b3n dinlendim ne guzel uyumussunuz
Burasıda kapalı yağdı yağacak
Bu gece bende 10 saat uyumuşum hastalıktan ama bahaneyle dinlenmişim
Dikkat et canım bu mevsimlerde avm lerde mikrop kaynıyor boşver bizde hafta sonu anca cafe ye gidiyorux ev daha rahat oluyo
Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor pazarınız :)) yaa benim karnımda bir ağrı var ama anlamadım acaba hastamı olacam diyorum ama bişi yok :)
Sen daha regl olmadım demi maviş kesin onun ağrısıdır

Ozaman çok çalışmam lazım canım.neyin var ebruş

Ayy kuzummm kıyamamm yaaa :))

Halam gile çekmeyim onlar daha kötü abla yaa neyse hayırlısı olsun artık evet abliş inşallah almam fazla zor zor verdim bn bu kiloları bida gelmesin:))
Ya güzelim belli olmaz işte şimdiden dertlenme iyi bi doktor bulursun az kilo alırsın bide yağlar kremler gerisi tevekkül şansına artık :))

Kıyamam daha küçük annesi normal

Bakalim babannesine birakayim onların evine avm çok yakın ağlarda 5 dk da ordayiz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…