Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi dinlenmişsin canım . Iyilesmene sevindim.

Evet canım tramvaydan
Ben sevmem pek çok sıcak oluyo ama keselenip ter atmak gözenekler açılıyo cildin nefes alıyo falan gitmek lazım aslında. Annem gelsin k.validem görümcoş fala gitcez hep birlikte bizde. Ne kadar durabilirsen kar iyi gelir.

Günaydın kızlar:))

Ay kuzum öyle deme yaaa :)

Dedim gitti mavişim acı gerçekler :)
Belli olmaz kime cektigin. Annem 3 hamilelik geçirmiş, catlak yok. Ben büyükanneme cekmişim:)
Herkes de oluyor ablacım ama kiminle tek tük kiminde mübarek Adana Seyhan boru hattı gibi :))))))))
Gözün aydin canm kurtuldun pil derdinden :)))
Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor pazarınız :)) yaa benim karnımda bir ağrı var ama anlamadım acaba hastamı olacam diyorum ama bişi yok :)
Neyin var mavişim regl mi olacaksın?

Bugün ki menüm
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık
Çay
Biber
Haşlanmış yumurta
Tereyağı
2 dilim ekmek
Zeytin

Öğlen 1ayran
Armut

Akşam
Ayranaşı
Salata

Su 2 litre
Spor 10000 adım
Jillian level 3 part 4
Kahvaltı tam pazar kahvaltisi olmuş cano. Ayran aşı ni Van da icmistim. Çok güzel. Tatvan a gelince de Carrefour market var ya onun en üst katında yemek yemistik :)

Nerde oturuyorsun gonca ablam? Eskişehir mi?

Şu aşılama zamanin yakinlasti galiba değil mi cane belki ondandır?
Tüp bebek şubatta yapılacak gülüm, tarih belli değil regl ne zaman gelirse o zaman başlayacağız. Eskiden böyle değildim, amaan hamileysem hamileyim der deli gibi spor yapardım, jillian, koşu, jj hepsi vardı. Düşükten beri beni hep bir şey geri çekiyor.

Kafanı meşgul et canım benim biraz. Başka şeylere yoğunlaş. Rabbim almış Rabbim verir geri. İnanıyorum bebisleriniz sizi bekliyor bu sene :)

Kahvaltı tam pazar kahvaltisi olmuş cano. Ayran aşı ni Van da icmistim. Çok güzel. Tatvan a gelince de Carrefour market var ya onun en üst katında yemek yemistik :)
Evet kuzum tadı güzel gelirsen beklerim yaparım sana

Olmadım abla 18 gün geçti keşke o olsa
Ya güzelim belli olmaz işte şimdiden dertlenme iyi bi doktor bulursun az kilo alırsın bide yağlar kremler gerisi tevekkül şansına artık :))
Aynen vallaha yaa şimdiden bi o derdim kalmıştı sanki abla ya ne komik oldum bu aralar ben:))

Gülüm bence kafanı dağıtmak için bir yerden başla. Benimde kafamda hep böyle sorular vardı hatta jilliana başlarken bile ya olursa ya bilmem şöyle böyle derken bitirdim bak.hem şubatta adım atacaksın hayırlısıyla. Belki bebiş fit bir anne ister annesi ♥

Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bak neyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Ayy kuzum eşine şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel geçer ameliyatı

Yaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bak neyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
Canım şimdiden geçmiş olsun eşine.İnşallah en kısa zamanda iyileşip toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…