Biz evde olunca bize hergün pazar ablam :))Mutfagi temizledim cam sildim evi topladim makineye camasir koydum bitti yenisini koydum bugün pazar degilmiydi yahu
İyi dinlenmişsin canım . Iyilesmene sevindim.Burasıda kapalı yağdı yağacak
Bu gece bende 10 saat uyumuşum hastalıktan ama bahaneyle dinlenmişim
Dikkat et canım bu mevsimlerde avm lerde mikrop kaynıyor boşver bizde hafta sonu anca cafe ye gidiyorux ev daha rahat oluyo
Sen daha regl olmadım demi maviş kesin onun ağrısıdır
Canım dikkat edin valla Allah korusun kendiniz içinde dikkat edin. Görüyorum haberlerde. Çok can sıkıcı bir durum. Hele avm ler zaten mikrop yuvası. Her tip var.Bakalim babannesine birakayim onların evine avm çok yakın ağlarda 5 dk da ordayiz:)
Kuzum iyiyim şükür sadece diyete odaklanamıyorum. Sebebini bende anlayamadımCane mın nasılsın neyin var Güle?
Evet canım tramvaydanTramvaydan mi
Ben sevmem pek çok sıcak oluyo ama keselenip ter atmak gözenekler açılıyo cildin nefes alıyo falan gitmek lazım aslında. Annem gelsin k.validem görümcoş fala gitcez hep birlikte bizde. Ne kadar durabilirsen kar iyi gelir.Kizlar iyi pazarlar @D3S1R3 bisikletteyim çarşambaya antrenman :)
Bugun hayatımda ilk defa hamama gidecegim bi arkadas israrla goturmek istiyordu bu gun ist3 o gun :) bakalim merak içindeyim .
Sauna da varmis ama o konuda tereddutteyim.
Gorusuruz yine keselenmis halimle.de bi taryilayim diyorum
Günaydın kızlar:))
Ay kuzum öyle deme yaaa :)
Herkes de oluyor ablacım ama kiminle tek tük kiminde mübarek Adana Seyhan boru hattı gibi :))))))))Belli olmaz kime cektigin. Annem 3 hamilelik geçirmiş, catlak yok. Ben büyükanneme cekmişim:)
Gözün aydin canm kurtuldun pil derdinden :)))Kizlarr Gunaydinn Guzel mutlu pazarlarr
Dun sabah kahvalti bile etmeden disari ciktik ve 7de girdik vede aksama kadar hep yürüdük islerimizi hallettik ve inanilmaz yürüdük istanbulda olanlar bilir dün inanilmaz güzel bi hava vardi sanirim aldanip ince ciktik ince montlar giydik aksam 9da devrilip uyuduk ta gece 3 te kalktik yatak odasina gectik ve tekrar uyuyup sabah 9da kalktik. 12 saat cok uzun zamandir uyumuyordum her yerim inanilmaz agriyor ve bugun ev isimi yapip saclarimi boyayip kuafore gecmem lazimm.
Hemmen dünkü menumu paylasimm ve temizligime basliimmm
Ayrica baskülüm icin pil aldim kizlar goncanin dedigi gibi 5li aldim artik sorun yasamamm hepinizi öpüyorum kizlarrr
Sabah
Sekersiz cay
yarim porsiyondan biraz az kiymali borek
Aksam
1 lavasla cigkofte ve yogurt
Su :1 lt
Spor : Saatlerce yürüyüş
Neyin var mavişim regl mi olacaksın?Kızlarr nasılsınız nasıl gidiyor pazarınız :)) yaa benim karnımda bir ağrı var ama anlamadım acaba hastamı olacam diyorum ama bişi yok :)
Şu aşılama zamanin yakinlasti galiba değil mi cane belki ondandır?Kuzum iyiyim şükür sadece diyete odaklanamıyorum. Sebebini bende anlayamadımhayırlısı inşallah bu durum en kısa zamanda geçer, yine eskisi gibi kilo veririm sizinle beraber.
Kahvaltı tam pazar kahvaltisi olmuş cano. Ayran aşı ni Van da icmistim. Çok güzel. Tatvan a gelince de Carrefour market var ya onun en üst katında yemek yemistik :)Bugün ki menüm
Sabah
Peynir
Domates
Salatalık
Çay
Biber
Haşlanmış yumurta
Tereyağı
2 dilim ekmek
Zeytin
Öğlen 1ayran
Armut
Akşam
Ayranaşı
Salata
Su 2 litre
Spor 10000 adım
Jillian level 3 part 4
Nerde oturuyorsun gonca ablam? Eskişehir mi?Evet canım tramvaydan
Ben sevmem pek çok sıcak oluyo ama keselenip ter atmak gözenekler açılıyo cildin nefes alıyo falan gitmek lazım aslında. Annem gelsin k.validem görümcoş fala gitcez hep birlikte bizde. Ne kadar durabilirsen kar iyi gelir.
Tüp bebek şubatta yapılacak gülüm, tarih belli değil regl ne zaman gelirse o zaman başlayacağız. Eskiden böyle değildim, amaan hamileysem hamileyim der deli gibi spor yapardım, jillian, koşu, jj hepsi vardı. Düşükten beri beni hep bir şey geri çekiyor.Şu aşılama zamanin yakinlasti galiba değil mi cane belki ondandır?
Tüp bebek şubatta yapılacak gülüm, tarih belli değil regl ne zaman gelirse o zaman başlayacağız. Eskiden böyle değildim, amaan hamileysem hamileyim der deli gibi spor yapardım, jillian, koşu, jj hepsi vardı. Düşükten beri beni hep bir şey geri çekiyor.
Evet kuzum tadı güzel gelirsen beklerim yaparım sanaKahvaltı tam pazar kahvaltisi olmuş cano. Ayran aşı ni Van da icmistim. Çok güzel. Tatvan a gelince de Carrefour market var ya onun en üst katında yemek yemistik :)
Olmadım abla 18 gün geçtiBurasıda kapalı yağdı yağacak
Bu gece bende 10 saat uyumuşum hastalıktan ama bahaneyle dinlenmişim
Dikkat et canım bu mevsimlerde avm lerde mikrop kaynıyor boşver bizde hafta sonu anca cafe ye gidiyorux ev daha rahat oluyo
Sen daha regl olmadım demi maviş kesin onun ağrısıdır
Aynen vallaha yaa şimdiden bi o derdim kalmıştı sanki abla ya ne komik oldum bu aralar ben:))Ya güzelim belli olmaz işte şimdiden dertlenme iyi bi doktor bulursun az kilo alırsın bide yağlar kremler gerisi tevekkül şansına artık :))
Inşallah canım vallaha adette geçikti inşallah o olur :) pandifle geziyorum evde:))Olmazsın inşaAllah :)
Hafiften üşütmüş olabilirsin.. sıcak tutmaya çalış geçer umarım :)
Gülüm bence kafanı dağıtmak için bir yerden başla. Benimde kafamda hep böyle sorular vardı hatta jilliana başlarken bile ya olursa ya bilmem şöyle böyle derken bitirdim bak.hem şubatta adım atacaksın hayırlısıyla. Belki bebiş fit bir anne ister annesi ♥Tüp bebek şubatta yapılacak gülüm, tarih belli değil regl ne zaman gelirse o zaman başlayacağız. Eskiden böyle değildim, amaan hamileysem hamileyim der deli gibi spor yapardım, jillian, koşu, jj hepsi vardı. Düşükten beri beni hep bir şey geri çekiyor.
Ayy kuzum eşine şimdiden geçmiş olsun inşallah güzel geçer ameliyatıYaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bakneyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
:) ah keşke regl olsa çok iyi olur:)Dedim gitti mavişim acı gerçekler :)
Herkes de oluyor ablacım ama kiminle tek tük kiminde mübarek Adana Seyhan boru hattı gibi :))))))))
Gözün aydin canm kurtuldun pil derdinden :)))
Neyin var mavişim regl mi olacaksın?
Canım şimdiden geçmiş olsun eşine.İnşallah en kısa zamanda iyileşip toparlanırYaaa hamama gidemedik annemler geliyor esim yarin hastaneye yatacakmis aradilar hastaneden. Sansa bakneyse sağlık olsun da gideriz yine. Iyi geçiyodur pazariniz umarim ben yemek yaptim oturdum simdi birazdan gelir annemler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?