Sagol demet annemin implant tedavisi var disleri takilcak am3liyat asamasi gecti aslinda. Rahatsizlik yok cok şükürInsallah canim. Biran once olup iyilessin insallah. Annen de rahatsiz sanirim. Ona da cok gecmis olsun canim.
İnşallah canım :)Evet kuzum tadı güzel gelirsen beklerim yaparım sana
Niye o kadar gecikmiş maviş? 18 gün biraz fazla değil mi?:) ah keşke regl olsa çok iyi olur:)
Kizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Niye o kadar gecikmiş maviş? 18 gün biraz fazla değil mi?
Yoğurt da yiyebilirsin.Kızlar jilliandan sonra çok acıktım biraz peynir mi yesem
İyi Akşamlar kahvaltıda haşlanmış yumurta bol peynir on zeytin üç çay
Bir elma bir avuç çerez
bir dilim kek
Aksam yahni bulgur pilavı
sade kahve
Bir buçuk lt kadar su
Otuz mekik
Canım zor gerçekten çocuklar da küçük olunca evde. Sana yardım edebilecek kimse yok mu? Kardeşin yakının??Kizlar hepinizin gecmis olsun dileklerinize tesekkur ederim biraz zor olacak butun duzenimiz degisecek. Cocuuklar carsamba gunleri evde artik esim goturuyordu o gun. Diger sabahlar ben goturcem cocuklari sabah arabada buraya giriyorsum artik yokum :) uf yogurtlari kim yapacak annem de yapamiyogece cocuklar mama isteyince yalniz olacagim hepsinden onemlisi de ben cok fena oluyorum esim hasta olunca bi de hastaneye yatircam cok kiziyorum cok gitti hali sahada sakatladi kendini. Bi atlataydik ameliyati.
Coook sukur tedavisi olan bi rahatsizlik. Duzenimizi oturttuktan sonra daha rahat oluruz tabi. Bakalim yasayip gorcez.Tedavisi var, sayili gun en azindan canim. Zorlu bir donem olacak ama bu sekilde telkin edebilirsin kendini. Tatil de yakin zaten. Okul olmayinca daha rahat yetisirsin cocuklara.
Benim esim de sakatlanmisti hali sahada, dizinden. 2 hafta yuruyememisti. O oldu ama bir daha gitmedi. Allah beterinden esirgesin gulum. Uzulme ne olursun.
Iyi gecelerBen uyuyayim canlar, gun erken baslar. Iyi geceler, Allah rahatlik versin
Annemler geldi aksam da gorumcem yardim eder. Ya sagolsunlar yalniz degilim de iste. Saglik olsun. Iyi olsun daCanım zor gerçekten çocuklar da küçük olunca evde. Sana yardım edebilecek kimse yok mu? Kardeşin yakının??
Nasıl yani boş can sıkıntısımı yoksa biri bişey mi yaptı depresyon mu yoksa noldu ebruş derdini söylemeyen derman bulamazmışBaşarılı olacağına eminim ablacım :)
Hiç bilmiyorum ki neyim var...
Ondan bilmiyorum. sağlık söz konusu olsun.sonra mutlaka git ama süper rahatlatıcı bir yer hamam sauna.nezaman ameliyat yarın mı ?Gidemedik canim ama gidecegim bi gun. Cine yoluna acildi gecen sene ona esimle bi arkadasini yolladik once. Iyi dediler simdi de bayanlar olarak biz gidecektik olmadi. Nasip
Kesin adetten insanın psikolojisini bozuyor depresyon yapıyor herşey sinirime dokunuyor dünya üstüme geliyor hiç birşey bana zevk vermiyor gibi değil mi olunca geçecek ebruş biraz bize takıl motive olmaya çalış tatlım olmaz mıEnişteye şimdiden geçmiş olsun ablacım, inşallah ameliyatı iyi geçer ve en kısa sürede sağlığına kavuşur.
Allah'a şükür ablam iyiyim... Adapte olamıyorum bir türlü, kendime hayret ediyorumruhsal yorgunluk galiba... Yada adetimin hala gelmemiş olması üzerimde olumsuz baskı yapıyor da olabilir... Onun dışında bir şey yok Allah'a şükür ablam, sağ ol ilgilendiğin için
Afiyet olsun canım :) gonca ablam da içiyor çok bu tarz şeyler :)
Aynen :)) gün kavramı yok oluyorBiz evde olunca bize hergün pazar ablam :))
Şükür daha iyiyim ama akşam üzeri içtiğim ilaç çarptı sersem ve uğuşmuş şekilde yattım kaldımİyi dinlenmişsin canım . Iyilesmene sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?