Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tedavisi var, sayili gun en azindan canim. Zorlu bir donem olacak ama bu sekilde telkin edebilirsin kendini. Tatil de yakin zaten. Okul olmayinca daha rahat yetisirsin cocuklara.

Benim esim de sakatlanmisti hali sahada, dizinden. 2 hafta yuruyememisti. O oldu ama bir daha gitmedi. Allah beterinden esirgesin gulum. Uzulme ne olursun.

Canım zor gerçekten çocuklar da küçük olunca evde. Sana yardım edebilecek kimse yok mu? Kardeşin yakının??

Coook sukur tedavisi olan bi rahatsizlik. Duzenimizi oturttuktan sonra daha rahat oluruz tabi. Bakalim yasayip gorcez.

Gidemedik canim ama gidecegim bi gun. Cine yoluna acildi gecen sene ona esimle bi arkadasini yolladik once. Iyi dediler simdi de bayanlar olarak biz gidecektik olmadi. Nasip
Ondan bilmiyorum. sağlık söz konusu olsun.sonra mutlaka git ama süper rahatlatıcı bir yer hamam sauna.nezaman ameliyat yarın mı ?

Kesin adetten insanın psikolojisini bozuyor depresyon yapıyor herşey sinirime dokunuyor dünya üstüme geliyor hiç birşey bana zevk vermiyor gibi değil mi olunca geçecek ebruş biraz bize takıl motive olmaya çalış tatlım olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…