Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hayır gülüm anlatamadım ben mesela eltim benle önceleri baya dalga geçip alay etmişlerdi geçmişte bugün eltimde oradaydı ve böyle kalakaldı o insanı hem motive ediyor hem hırs yaptırıyor eve geldim yengem benim tarafımdaki kişi yani eşim tarafı değil komşuyla konuşuyor gözü de bende ama varya gözüyle yedi beni hem de böyle o surat ifadesi mimikleri haset haset böyle ay ne gıcık oldum sizde yemeyin dedim içimden dün mevlütte koca tabağını bitirdi üstüne bana getirilen tabağıda sildi süpürdü e ben el sürmedim hem boğazlarını tutamıyorlar hemde söz kiloya gelince milleti kıskanıyorlar pışşıkkk yani dimi

15 gün çokmuş zor olcak senin için canım inşallah sağ salim atlatın 2. Yi de

Ay o neki ben ballı börek yedim üstüne de helva kavurdum buse biz böyle atışırken demet bizi çıra gibi yakcak ha ben uyarı aldım
Evet de ben eve gidemiyorum simdi 30 dk da bir egzersiz yaptiriyorum. Sabah kahvalti yaptim 7 de daha da bisey yemedim. Ne yesem bilemedim soyle bi baktim cevreme ne yesem bozacak spor yok. Valla ac kaldim ya

di :)) Aynen devam canım

Evet de ben eve gidemiyorum simdi 30 dk da bir egzersiz yaptiriyorum. Sabah kahvalti yaptim 7 de daha da bisey yemedim. Ne yesem bilemedim soyle bi baktim cevreme ne yesem bozacak spor yok. Valla ac kaldim ya

Kebap ye. Birkac porsiyon al. Salata ayranla.

Kıyamam :)) mükafatını tartı verir inşallah cumaya, tabi benden az ver :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…