- 17 Kasım 2014
- 1.890
- 8.879
- 88
- 40
Sağol gülüm omzumdan yük kalktı sanki :))Gözünüz aydın canım benim
Hıııı yemezlerSu dakikaya kadar bozmadim regl bi yandan aclik bi yandan sikistirmaya basladi bozmayacagim ama belli de olmaz elifle seyhan abla kasmasin fazlaa tamam yav yesinler :))))
Ben yetişemedim gözün aydın geçmiş olsun canımDr geldi kocam yok mutlu gibi guluyo dr demek ki iyi gecti hmm
hayır gülüm anlatamadım ben mesela eltim benle önceleri baya dalga geçip alay etmişlerdi geçmişte bugün eltimde oradaydı ve böyle kalakaldı o insanı hem motive ediyor hem hırs yaptırıyor eve geldim yengem benim tarafımdaki kişi yani eşim tarafı değil komşuyla konuşuyor gözü de bende ama varya gözüyle yedi beni hem de böyle o surat ifadesi mimikleri haset haset böyle ay ne gıcık oldum sizde yemeyin dedim içimden dün mevlütte koca tabağını bitirdi üstüne bana getirilen tabağıda sildi süpürdü e ben el sürmedim hem boğazlarını tutamıyorlar hemde söz kiloya gelince milleti kıskanıyorlar pışşıkkk yani dimiTeşekkür ederim canım, nasılsın?
Sinirliyken baya hız yapmışsındır, bak sana faydaları olmuş iyi tarafından düşün:)), ben öyle bakışlarda aksine mutlu oluyorum hiç kendimi üzemem :)) Sende öyle yap canım bırak onlar kendilerini yesinler sen niye sinirleniyorsun
akşam giremeyebilirim ablacımm yarın sabah yazalım yarında yarışalım olmaz mıasya_01 beni zorlayacak kadar yurudun degil mi kuzum?:) Menunde yazma km. aksam ayni anda yazariz:)
Esim iyi kizlar bu surecte yanimdaydiniz tesekkur ederim. Meniskusu dikmisler 4 veya 5 gun sonra ikinci bir ameliyat olacakmis. Heralde bu 15 gun hastanede olacak. Cok enteresan spinal yapmislar belden asagisi uyusuk. Uyudu simdi. Once size haber verdim annemi arayim :)
Esracim cok sevindim gelmis gecmis olsun teyzeyeKızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
Çok şükür canım çok sevindimKızlar tahlil sonuçları çok iyi çıkmış %70 kapalı olan damarda da kan akışı normal görünüyormuş.Çok şükür hiç bir sıkıntı yok
akşam giremeyebilirim ablacımm yarın sabah yazalım yarında yarışalım olmaz mı
Esracim cok sevindim gelmis gecmis olsun teyzeye
Sağolun kızlar çok teşekkür ederim, busem darısı size inşallahÇok şükür canım çok sevindim
olur ablacımYarin bisiklet yarisim var benim. Senle persembe yarisiriz yine olmaz mi?:)
Doymuyorsun yarışa maşallah maşallah :))Yarin bisiklet yarisim var benim. Senle persembe yarisiriz yine olmaz mi?:)
E görüşürüz :)Ne diyelim afiyet olsun cuma günü görüşürüz:)) @seyhan77 abla gibi hayalini kuracaksın ama yemeyeceksin :)) Bak brokolinin böreğini bile düşündü :)))))))
Evet de ben eve gidemiyorum simdi 30 dk da bir egzersiz yaptiriyorum. Sabah kahvalti yaptim 7 de daha da bisey yemedim. Ne yesem bilemedim soyle bi baktim cevreme ne yesem bozacak spor yok. Valla ac kaldim yaAy o neki ben ballı börek yedim üstüne de helva kavurdum buse biz böyle atışırken demet bizi çıra gibi yakcak ha ben uyarı aldım
Doymuyorsun yarışa maşallah maşallah :))
di :)) Aynen devam canımhayır gülüm anlatamadım ben mesela eltim benle önceleri baya dalga geçip alay etmişlerdi geçmişte bugün eltimde oradaydı ve böyle kalakaldı o insanı hem motive ediyor hem hırs yaptırıyor eve geldim yengem benim tarafımdaki kişi yani eşim tarafı değil komşuyla konuşuyor gözü de bende ama varya gözüyle yedi beni hem de böyle o surat ifadesi mimikleri haset haset böyle ay ne gıcık oldum sizde yemeyin dedim içimden dün mevlütte koca tabağını bitirdi üstüne bana getirilen tabağıda sildi süpürdü e ben el sürmedim hem boğazlarını tutamıyorlar hemde söz kiloya gelince milleti kıskanıyorlar pışşıkkk yani dimi
Evet de ben eve gidemiyorum simdi 30 dk da bir egzersiz yaptiriyorum. Sabah kahvalti yaptim 7 de daha da bisey yemedim. Ne yesem bilemedim soyle bi baktim cevreme ne yesem bozacak spor yok. Valla ac kaldim ya
Kıyamam :)) mükafatını tartı verir inşallah cumaya, tabi benden az ver :))Evet de ben eve gidemiyorum simdi 30 dk da bir egzersiz yaptiriyorum. Sabah kahvalti yaptim 7 de daha da bisey yemedim. Ne yesem bilemedim soyle bi baktim cevreme ne yesem bozacak spor yok. Valla ac kaldim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?