Cesaretine hayranim bu girisim desteklenmeli bu sefer seni tutacagim hadi saadetim fighting:))))O dişliyse bende dişliyim Busem elimden geleni yaparım
Gözün aydın ablişInşallah tez zamanda haberini alırsın canım üzme kendini
Sağol canım öperim tabi :)
evet ablaaYine mi yatak ayirdi? Dayaklik bu eniste...
Sağol gülüm ♥ eşin nasıl olduCesaretine hayranim bu girisim desteklenmeli bu sefer seni tutacagim hadi saadetim fighting:))))
Cesaretine hayranim bu girisim desteklenmeli bu sefer seni tutacagim hadi saadetim fighting:))))
bende bazen gerekli gereksiz o odadan o daya gidip duruyorumSaadetim gunluk 10 bin adim atiyor masallah. Benimki 8-9 bin. Ugrasmam lazim gecmek icin:)
Cok agrisi var saadet gecer insallah ilk gun diyedir diye düşünüyorumSağol gülüm ♥ eşin nasıl oldu
Vuu demet bu sefer disli rakip bak kocluk becerilerimi bu hafta saadette gelistireyim diyorumSaadetim gunluk 10 bin adim atiyor masallah. Benimki 8-9 bin. Ugrasmam lazim gecmek icin:)
Vuu demet bu sefer disli rakip bak kocluk becerilerimi bu hafta saadette gelistireyim diyorum
Cok agrisi var saadet gecer insallah ilk gun diyedir diye düşünüyorum
Demetcim şimdi okudum yarın annemler gelcek ya biraz hazırlık yapayım diye uğraştım yemek filan bu saat olduEe bugun yurume yarisi yapalim mi? Sen leslie ben kosu bandi:)
Demetcim şimdi okudum yarın annemler gelcek ya biraz hazırlık yapayım diye uğraştım yemek filan bu saat oldu
6 baya zorluyorr yaaa6km yaptim ben. 6.1 yap, seni kazanmis sayacagim:)
Sağol canımGözün aydın abliş
Gün verin bende geçerimSaadetim gunluk 10 bin adim atiyor masallah. Benimki 8-9 bin. Ugrasmam lazim gecmek icin:)
Tamam ama 9 dan sonra oğlan yaptırmaz şimdi6km yaptim ben. 6.1 yap, seni kazanmis sayacagim:)
Sağol canım
Gün verin bende geçerim
6 baya zorluyorr yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?