- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
Izmirde neredesin canim ben de aydindayim evliyim iki kizim var
Özgem hoşgeldin özledik seniBiz iyiyiz şükür sen nasılsın kuzum? Oğluş nasıl?
Birini Sarıçiçeğe birini de bana ver abla :)))
Tebrikler ablacım :)
Oh çok şükür gülüm gelmiş geçmiş olsun. Çok sevindim, Allah beterinden saklasın.
Hoşgeldin canım aramıza :)
Amin kuzum sen nasılsın bebiş nasıl başladı mı bulantılarınÖzgem hoşgeldin özledik seniBiz iyiyiz şükür sen nasılsın kuzum? Oğluş nasıl?
Birini Sarıçiçeğe birini de bana ver abla :)))
Tebrikler ablacım :)
Oh çok şükür gülüm gelmiş geçmiş olsun. Çok sevindim, Allah beterinden saklasın.
Hoşgeldin canım aramıza :)
Kalkiyor ama o dort ayakli sey neyse adi onunla kalkıyor ve ustune hic basmiyor daha kalacak hastanedeİnşallah en kısa zamanda iyileşir canım.ayağa kalkabiliyor mu
Et sebze yesillik dogal yaglar zeytinyagi tereyagi gibi bol bol tuket bence mesela fasulyeyi 4 yemek kasigindan fazla yiyebilirdin az yediginde bi bikkinlik geliyor. Ekmegi azaltmaya bak pirinç ve patatesi de.
Gelmiş geçmiş olsun canım.
Hoşgeldin aramıza bende gonca 38 yaş evli ve bir çocuk annesiyim.
Tarçında atabilirsin ablacımMistik aldim bugün canim sadesini biraz sütte kattim baska bisey katiliyomuydu
İyi geceler ablacım :)Kizlar cok yorgunum yatacam hemen spor yok gözüm kapaniyo yarin cok yaparim insallah
Yavaş yavaş olur inşallah. Tabi birden yardımsız kalkamaz.senin gibi eşi allahın izniyle en kısa zamanda toparlanır gülüm ♥Kalkiyor ama o dort ayakli sey neyse adi onunla kalkıyor ve ustune hic basmiyor daha kalacak hastanede
Iyi geceler canim olcuker nerdeİyi geceler kızlar ♥
canim hosgeldinbornovadaymm :) Allah bağışlasıın evlatlarınzı :)
Geldim ama kimse kalmamış@Hayaller35 elif abliş nerelerdesin:)
Cok sevindim Busem cabucak toparlanir, eve ne zaman cikacaksiniz?Kalkiyor ama o dort ayakli sey neyse adi onunla kalkıyor ve ustune hic basmiyor daha kalacak hastanede
Bagimlilik yapariz biz kuzum :)İyi geceler sizi özledim ben ya
evet gülüm gittim yumurta olması gereken büyüklüğe ulaşamamış her ihtimale karşı sanırım cumaya yine çağardı bakalım ne değişeceksagol kuzum insallah:)
amin canim, Allah esirgesin tum kuzulari..
asyam senden ne haber, doktora gittin mi, ne oldu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?