Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Seheeer bejim de belim o kadar incelir mi 60 olunca acaba yaaaa cok guzel tatlim tebrik ederim iyi yani bence ilerlemen

Cok guzel incelmissin, senin de bir gobek kalmis canim:)

Iki kere mi uyutuyorsun gunde 1 mi. Bizimkiler 1 yildan fazladir 1 kere uyuyolar. Odum patliyo bu da bitecek bi gun. Ne kadar gec o kadar iyi:)

Artik 1. Ama o da cok duzensiz. Bazen 9-10 da emerken bayilip gidiyor 1-2 saat uyuyor. Bazen boyle inat ediyor. Hicbir sey yaptirmadi:)

Gidersin isvec imkansiz degil ki yakinsiniz. Barcelonaya degil oraya gitseydiniz:)) isvece biletler coook ucuz ama kalma problemi var orada otel pansiyon kiralik ev asiri pahali biz bi planlayalim dedik biletleri uygun görünce inan bak sibel yil 2012 idi iki kisi sadece 1 hafta otel oyle luks degil ha ama normal otel 9500 tl idi. Ki pariste ayni sure 3000 tl idi

Ince belli Seherim masallahin var :)

Seheeer bejim de belim o kadar incelir mi 60 olunca acaba yaaaa cok guzel tatlim tebrik ederim iyi yani bence ilerlemen
Canim daha fazla incelirsin düzenli spor yapıyorsun sen

Cok guzel incelmissin, senin de bir gobek kalmis canim:)
Kaptanim 2 kilo kaldı hedefe o göbek kalacak heralde yada işte o zaman egzersiz girecek devreye.

Artik 1. Ama o da cok duzensiz. Bazen 9-10 da emerken bayilip gidiyor 1-2 saat uyuyor. Bazen boyle inat ediyor. Hicbir sey yaptirmadi:)
Sabah cok erken kalkiyor onu asabilsen rahat olur 1 kere saat 1 veya 2 gibi uyutup 4 gibi kalksa aksam da en gec 9 gibi uyur.
Bizimkiler gece 10 veya 10 30 u buluyor bi turlu erkene alamadik sabah 7 de kaldiriyorum halbuki

Cok guzel canim. Kac kg ile baslamistin 20 gun once?
85.5 ile başlamıştım 1.5 kilo verdim çok kasmiyorum aslında sıkılmaktan korkuyorum çünku, profesyonel yardim almadan bu kadar oldu :) hamur isi, seker ve kizartmalari cikardim hayatimdan yesil cay hibiskus donusumlu iciyorum. Ama sanki 4_5 kilo vermis gibi herkes farkediyor sporla sikılastim sanırım. Yarinda profesyonel destek başlıyacak bakalim.

İnşaAllah olursunn, gayet azimli görünüyorsun
Cokk tesekkur ederimm hepimiz hedefimize ulaşırız umarim.

Sabah cok erken kalkiyor onu asabilsen rahat olur 1 kere saat 1 veya 2 gibi uyutup 4 gibi kalksa aksam da en gec 9 gibi uyur.
Bizimkiler gece 10 veya 10 30 u buluyor bi turlu erkene alamadik sabah 7 de kaldiriyorum halbuki

Benimki 9 da sizmis oluyor aksam. Sabah da degisiyor. Bazen 7 yi bile buluyor kalkmasi. Gunduz uykusunda ben kendime zaman ayiriyordum iyi oluyordu:)

Evet egzersiz cok farkettiriyor canim. Bakalim doktorun nasil bir program onerecek:)

Kizlar
Sabahi bi kek bi kahveyle gecirdim mide bulantim hat safhada cikardim cikaricam simdi yesilcay iciyorum midemi rahatlatir insallah ama su bile istemiyor canim off bi yandan agri bi yandan bu mahvediyor beni
bugun bitermi bana yaa

Çok sağolun arkadaşlar.
Gayet iyi Tebrikler canım.
Sağol canım

Canim daha fazla incelirsin düzenli spor yapıyorsun sen

Kaptanim 2 kilo kaldı hedefe o göbek kalacak heralde yada işte o zaman egzersiz girecek devreye.

Tam konuyu actin mecbur soracagim. Neden egzersiz yok bu ara menulerde?:)

Tam konuyu actin mecbur soracagim. Neden egzersiz yok bu ara menulerde?:)

Hadi bakalim kendin yakalandin :))

1 aydır egzersiz falan hak getire.
havalar sogudu dışarıda yürüyüş yapamıyorum
evde yarım saat yapsam bile yeter ama niye yapmıyorum cevabını kendime bile veremedim bu yeter bana gelmeyin uzerime:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…