Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Egzersizde ben de sıkıntı yasiyorum :| Ya kısa oluyor ya da tam yapamiyorum.
Menumu de yazayim aksamlari giremiyorum.
Sabah
Bir parca haslanmis tavuk
Cay
2 ince dilim salam
Ogle
Salata
Yogurt
Ara
Nar
Aksam
Corba
Biberli yogurt

Kisa da olsa hergun yapmaya calis guzelim. Yaptikca, bedenindeki degisimi gordukce heveslenir daha uzun yaparsin:)

1 aydır egzersiz falan hak getire.
havalar sogudu dışarıda yürüyüş yapamıyorum
evde yarım saat yapsam bile yeter ama niye yapmıyorum cevabını kendime bile veremedim bu yeter bana gelmeyin uzerime:))
ya inan evde bant var ama evin içide buzz insanın ayakları demir kesiyor yürüyemiyor da

Ozge kaptanin simdiye kadar verdigi tum egzersizleri bir program haline getir, sicak odada yap canim. Hepsi etkili hareketler:)
bak abliş mesela bugün 30 dk yürüyüş yaptım 2,5 km di.sobayı yakıncada odada 30 dk egzersiz yaptım kaptanın videolarından

bak abliş mesela bugün 30 dk yürüyüş yaptım 2,5 km di.sobayı yakıncada odada 30 dk egzersiz yaptım kaptanın videolarından

Tamam iste mis:) Ben sana az egzersiz yapiyorsun demiyorum bahar gozlum. Yuruyemedigin icin uzulme, baska turlu egzersizler de olur, fayda gorursun diyorum. Yeter ki devamlilik olsun:) Hem -1 desin bak:) Gelsin 69:)

Seher belin kütük gibi, hemen bu aksam egzersizlere basliyorsun, beni oraya getirtme
Iyimi?

Beli iyi de o gobek ne oyle Ebru. Goren 6 aylik hamile sanir

Evet abla ben zaten kendisini görünce hamile sandim. Ona acilen bir seyler yapmasi gerekiyor

Seyhan abla ondan daha inceydi sanki. 4 kere dogum yapmis olmasina ragmen masallah:)

ya inan evde bant var ama evin içide buzz insanın ayakları demir kesiyor yürüyemiyor da
vurun dedik oldurmussunuz:)) o kadarda göbeğim yok dar kaZak falan giyebiliyorim bi kere:) otururken çıkıyor sadece:))
şaka bir yana kizler bizim ufaklık in iyice gözü açıldı dur durak bilmiyor uyudugundada koltuga atıyorum kendimi yada bir iş yapmaya çalışıyorum mesela bugün hiç uyumadi simdide memede dertli dertli dusunuyor:)) daha yemeği koymadim:) egzersiz yapmıyorum ama boşta oturmuyorum bu bahane değil tabikide:)
bundan sonra dikkat edicem egzersizlere

Op o dusunceli prensesi. O da annem aksama ne pisirecek diye mi dusunuyor acaba:)

Tamam iste mis:) Ben sana az egzersiz yapiyorsun demiyorum bahar gozlum. Yuruyemedigin icin uzulme, baska turlu egzersizler de olur, fayda gorursun diyorum. Yeter ki devamlilik olsun:) Hem -1 desin bak:) Gelsin 69:)
inşşş abliş yaaa abla bende de öyle bir psikoloji olmuş ki spordan anladığım sanki sadece yürüyüş hani bu yaptığım egzersizler işe yaramıyor yada o kadar etkili değildir gibime geliyor o yüzden dün sana sordum ya etkisi varmıdır diye

kızlar menümü vereyim
sabah
1 yum mantarlı omlet
8 dal marul
yarım domates

ara
sad nescafe

öğlen
bir kaç parça tavuk
3 kaşık yoğurt

ara
bitkiçayı
1 elma
2 avuç kadar leblebi

akşam
1 tabak çorba

su 3 lt
spor 30 dk yürüyüş
30 dk egzersiz

Var kuzum olmaz mi. Hem kalori harciyorsun hem tum kas gruplarini calistiriyorsun. Zaten 1 ay soguk olur en fazla, sonra yine keyfince yurursun:)

Sağol cane mın. Ekledim:)
Hadi geçmiş olsun evinize geldiniz daha rahat edersiniz. Sana da sihhatler olsun Osmaniye :)
Guzel incelmissin kız; )
İmkansız değil tabi canım ama soğuk memleket barselona yerine oraya gitseydik donardik. Kalacak yer olarak bilmiyorum bi ara bakmıştim ama fiyatları hatırlamıyorum. Keşke bizim ülkemizde de seyahat bu kadar lüks bi şey olmasa. Yani ucak biletleri almış başını gidiyor.

Gözünüz aydın gülüm.evde daha güzel bakarsın hem.inşallah daha iyi olur

Ölçülerin harika bir şekilde incelmiş canım Tebrikler ♥ ♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…