Elifcim oglun atlatir umarim bir an once cok soguk havalar burda da bugun. Izmir bi de daha nemli cok etkiliyor nem alerjiyi astimiEvet çok iyi oldu oğluş uyanmadan hallettim antibiyotik ve alerji ilacı verecek büyük ihtimalle hafif de ateş var çünkü
Bizim alt katımizdaki komsularimiz o kadar gürültülü ki muhtemelen bizim sesimizi duymuyorlardir bile bu anlamda sansliyiz cunku biz de cok gurultulu bir aileyiz. Hastalara da gecmis olsun canim bir an once iyilessinler. Esin de cikarsin aklindan hastaligi olmasin aman.günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar
evet aslında buraya yakışan bir menü değil ama
size karşı kendimi sorumlu hissettiğim için yazdım,
ama iyi olan menüm
tartıya yansımamış :)
azar azar yedim çünkü
söz ceza sporları mı yapacağım bu gün üstüne birde 3 mil yapabilirsem süper olur
ne güzel güne zinde başlamısın, oğluna çok çok geçmiş olsun umarım bu gün daha iyi olur
teşekkür ederim umarım bu gün daha iyi oluruz, şimdi eşim diyor galiba hasta olacam
dedim geç bile kaldın , kendisi hastalığın lafını duyunca hastalanır da :)
bu arada ay iyiki bizim evimiz müstakil yoksa kimse oturmazdı alt katımızda kızlar bütün gün zıplıyor kanepelerden atlıyorlar
umarım komşunuz anlayışlıdır, neticede paşam her sabah top oynamıyordur
geçmiş olsun canım eşine ah bu erkeklerin ne olacak böyle, erkek anneleri oğullarınızı bu kadar nazlı yetiştirmeyin
Bizim alt katımizdaki komsularimiz o kadar gürültülü ki muhtemelen bizim sesimizi duymuyorlardir bile bu anlamda sansliyiz cunku biz de cok gurultulu bir aileyiz. Hastalara da gecmis olsun canim bir an once iyilessinler. Esin de cikarsin aklindan hastaligi olmasin aman.
günaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar
ama iyi olan menüm
azar azar yedim çünkü
söz ceza sporları mı yapacağım bu gün üstüne birde 3 mil yapabilirsem süper olur
ne güzel güne zinde başlamısın, oğluna çok çok geçmiş olsun umarım bu gün daha iyi olur
teşekkür ederim umarım bu gün daha iyi oluruz, şimdi eşim diyor galiba hasta olacam
bu arada ay iyiki bizim evimiz müstakil yoksa kimse oturmazdı alt katımızda kızlar bütün gün zıplıyor kanepelerden atlıyorlar
geçmiş olsun canım eşine ah bu erkeklerin ne olacak böyle, erkek anneleri oğullarınızı bu kadar nazlı yetiştirmeyin
Gecmis olsun canim, insallah biran evvel toparlanir..
Ozledik seni :)
Iyiyiz canim sen daha iyi misin?
Rica ederim canim :)
Baklava cok mu guzeldi Busem:)
Canim sporun hafttalik yapilmasi gereken net bir saati yok fakat gunde 30-45 dk olmak kaydiyla haftada 4gun egzersiz idealdir.
Ancak kilo verme doneminde spor miktarini arttirirsan kilo veriminde hizlanir.
Doktor tedbirli davranmak istemis anladigim kadariyla..
Eger yuruyus yapabilirsen cok guzel olur gercekten.
Kalp atim hizinin yukselmesinin bir zarari yok ancak, sporcu olmayn sedanter birinin kalp atisini yavas yavas yukseltmesinde fayda vardir.
Sozun ozu hergun yarim saat yuruyus yapman ideal olur :)
Canim esim iyi grip devam etmedi sukur :)
Evet canim karbonhidratlar, et urunleri sutu arttirir dogru :)
Canim benim iyiyim sen nasilsin.
Oglus hastaymis, sende firsat buldukca dinlen.
Insallah toparlanir kuzucuk..
Hadi hayirlisi canim:))
Ohh kayinvalidenin elinden pasta yersinde cezalar gelmez mi guzelim:)
Canim cok gecmis olsun, kizin nasil oldu ?
Canim az mi 41 km :)
Demetcim haftasonlari kosturmacali oluyor,esimde evdeyken internet yasagi koyuyor:)
Ben bozsam bu kurali oda bilgisayar basindan kalkmaz:)
Kolay gelsin busecim eşin yokken temizlik iyi fikir bence bende eşimi alışverişe gönderdim şimdi işlere girişcem tabi oğlum müsade verirse hastalık naz yapıyor bizdeArkadaslarim hepinize gunaydin ve iyi pazarlar bugun annem cocuklar ve ben basbasayiz babam esimi gezmeye gorurdu koye azcik rahatlasin diye :) sabahtan 1 saat yürüyüş yaptim geldim alisveris bahanesiyle cezalarimi yaptim. Bisiklet surcem sonra :) ev de temizlemem lazim biraz bugun ama yarin tatil :)))) yani tembellik de edebilirim biraz :)
Gununuz guzel gecsiiiin:)))
Geçmiş olsun canım bence bisiklet iyi olur bende bisiklet düşünüyorumKızlar Tunaydinn
Pazar sabahina esimin hastaligiyla uyandik aman Allahim bi kirilgan bi bitmis gibi ki sormayinn isim bugun zor yanii anlayacaginiz
Sizlere bisey soracagim kizlar
Sizce basen kalca ve bacak bölgesi sorunlu olan bir vücut icin eliptik bisiklet mi yoksa kosu bandi mi ?
Faydasini birebir goren var mi ?
Sağol canım umarım seninkiler de toparlar biran öncegünaydın arkadaşlar herkese iyi pazarlar
ama iyi olan menüm
azar azar yedim çünkü
Canım doktora götürcem bu sefer biraz daha ağır. nem çok etkiliyor bizi havalarda çok soğudu enfeksiyon da var galibaElifcim oglun atlatir umarim bir an once cok soguk havalar burda da bugun. Izmir bi de daha nemli cok etkiliyor nem alerjiyi astimi
Geçmiş olsun zeynebim, eşin hastalığı fazla nazlanmadan atlatır inşallah :)
Bence eliptik, koşuyu dışarda da yaparsın hem daha sağlıklı :)
Bisiklet de kosu bandı da bahsettigin bölgelerde etkili canım. Biri birinden daha iyi diyemem. Ebru nun dedigi gibi dışarıda yürüme imkanın varsa bisiklet alabilirsin.
Kolay gelsin busecim eşin yokken temizlik iyi fikir bence bende eşimi alışverişe gönderdim şimdi işlere girişcem tabi oğlum müsade verirse hastalık naz yapıyor bizde
Geçmiş olsun canım bence bisiklet iyi olur bende bisiklet düşünüyorum
aman insallah ebrumm uyuttum simdi temizlik yapiyorum simdilim kafam rahat
bende bu sekilde düşünüyorum acikcasi aslinda evimde yer yok ama alma fikride yatiyot kafama hani
daha once eliptik bisikletin kalcada genislik yaptigini duymust tbi kulaktan dolma da olabilir
ay sorma bacim bizimki 5 kadinla 2 erkek buyumusler hele bizimki en ufak oldugu icin pek bi duskunler hastalik disinsa boyle nazlanmasi seysi yokda ama hastaligi hissetmeye görsün
cok sagol elifcimm
Daraltiyor sikilastiriyor canim. Benimki normal kondisyon bisikleti. Eliptik daha da etkili:)
anladim canim cok sagol degerlendiricrm bunu
aslinda dedigim gibi evde yerim yok esimle konustuk okey verdi bakalim artik
birde ses bakimindan cok ses cikartiyormu ?
Kaptanim tam anlayamadim ama dosya uzantısı pps mi eğer oyleyse ppt olarak degistirmek gerekiyor senin anlattigina göre direkt sunum olarak kaydedilmiş gibi geldi banaWin8 kullanan var mi? Ppt leri neden simge durumuna kucultme secenegi yok. Tum sayfayi kapliyor acinca, mouse la asagi indirince de kapatiyor. Setting i var mi?
Ablam enişte iyileşmiş gezmelere başlamış, inşallah yakında daha da iyi olur.Arkadaslarim hepinize gunaydin ve iyi pazarlar bugun annem cocuklar ve ben basbasayiz babam esimi gezmeye gorurdu koye azcik rahatlasin diye :) sabahtan 1 saat yürüyüş yaptim geldim alisveris bahanesiyle cezalarimi yaptim. Bisiklet surcem sonra :) ev de temizlemem lazim biraz bugun ama yarin tatil :)))) yani tembellik de edebilirim biraz :)
Gununuz guzel gecsiiiin:)))
Kolay gelsin kuzum. Bu eliptiklerin katlanılabilir olanları da var galiba bir araştır istersen.
aman insallah ebrumm uyuttum simdi temizlik yapiyorum simdilim kafam rahat
bende bu sekilde düşünüyorum acikcasi aslinda evimde yer yok ama alma fikride yatiyot kafama hani
daha once eliptik bisikletin kalcada genislik yaptigini duymust tbi kulaktan dolma da olabilir
ay sorma bacim bizimki 5 kadinla 2 erkek buyumusler hele bizimki en ufak oldugu icin pek bi duskunler hastalik disinsa boyle nazlanmasi seysi yokda ama hastaligi hissetmeye görsün
cok sagol elifcimm
Benimkinin sesi yok canim. Bir ara tak tuk etti pedal kismi da gecti. Alan diger arkadaslar da yorum yapar:)
Ablam enişte iyileşmiş gezmelere başlamış, inşallah yakında daha da iyi olur.
Kolay gelsin kuzum. Bu eliptiklerin katlanılabilir olanları da var galiba bir araştır istersen.
Günaydın kızlar
bugün hava inanılmaz soğuk kuru Ayaz var burada.bu sebepten evdeyiz bugün kizimin dis bugdayi kurabiyeleri ni yapmaya çalışacağım ins becerebilirim:))
Kaptanim tam anlayamadim ama dosya uzantısı pps mi eğer oyleyse ppt olarak degistirmek gerekiyor senin anlattigina göre direkt sunum olarak kaydedilmiş gibi geldi bana
bende yaptım şimdi afiyet olsun ablacımDag cayi afiyet olsun:)
eger benimanladigim gibiyse çözülür :)Teldeyim simdi bilemiyorum ama masa ustune kaydedip uzantiyi ppt yapsam sorun cozulur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?