Sen kazanirsin. Ben 23 yapiyorum sen 43. Hic ..... yaristirmayayim seninle
Eki Görüntüle 1755534 Cocuklar 86 dk izin verdi 54 km :)))Eki Görüntüle 1755535
Kahvaltiya davetliydim asyam
Benim diziler cok heyecanli kaptiriyorum kendimi :)))Cok hizli suruyorsun masallah:) Ben 60 dk 24 kmHoslanmiyorum cok hizli gidince, etrafi seyrede seyrede gidiyorum
Menumu vereyim
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Cig fistik
Tarcinli kahve ictim arada
Aksam
Kuru patlican kizartmasi sarimsakli yogurtla
Pancar ispanak kavurmasi
Yesil mercimek yemegi
Cig fistik
Su 3 lt gecti coktan
Spor 54.2 km bisiklet ve ozgenin verdigi gogus egzersizleri vakit olmadi yine workoutlara
Benim diziler cok heyecanli kaptiriyorum kendimi :)))
Yok aslında 2 gündür canım hep ekmek yemek istiyor. 1 aydır birsürü şok diyet uyguladm sonu hep hüsran verdigimi aldım . Basaramayacagim nasılsa diye koyverdim yiyorum
Bende merak ediyorum canim bazen böyle hepsi üstüste geliyoAblam cuma gunu sonucunu merak ediyorum. Pazar, pzt ve sali ust uste odul oldu:)
Hala ikimizde ateş var ana oğul salya sümük bi haldeyiz ilaç içiyoz biran önce düzeliriz inşallah
Bende merak ediyorum canim bazen böyle hepsi üstüste geliyo
Canim emzirirken 2500 2700 kaloriye ihtiyacin oluyormus. Sen kalorisi bol gidalar tuket ama kilo yapanlardan uzak dur. Mesela ekmegi tamamen cikar hayatindan ve sekerli olan herseyi bunlar disinda hic bir sey kilo yapmaz. Bol dogal yag tuket et ve balık bol ye sebze sinirsiz meyveyi dikkatli ye sabahtan ye meyve yiyeceksen. Bunun disinda cig olarak fistik findik ceviz badem yiyebilirsin kesinlikle aclik hissini yok edeceksin boylece:) ama sekerli nisastali tahilli gidalar yersen hemen acikirsin yine ve kilo yapar.Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
Tatlim sen cok ekmek yiyorsun ve kek de yemissin bunları azalt egzersizi arttir bence :)))Sabah
Menemen
3 dilim cavdarli ekmek
Ara
Elma
Ogle
Yogurt
1 dilim cavdarli ekmek
Ara
1 dilim kek
Aksam
Corba
Egzersiz cok az yapabildim. 2.5 lt su.
Evet canim basaricam insallah haftayada bir kahvalti bir ev görmesi birde gün var oyy ben nerelere gidemm2 haftaya mezun olmak istiyordun ablacigim. Dikkat edersen basarirsin sen:)
Evet canim basaricam insallah haftayada bir kahvalti bir ev görmesi birde gün var oyy ben nerelere gidemm
Ferman gibi yazmışım
menüm
sabah
1 haşlama yum
5 yeşil zeytin
1 kk peynir
1 domates
yeşilçay
ara
sade türk kahvesi
1 küçük kase yoğurt içine 1 elma doğradım üzerine tarçın serptim
öğlen
brokoli salatası
3 kaşık yoğurt
ara
bitkiçayı
1 havuç
akşam
2 parça haşlanmış tavuk
salata
2 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor 30 dk yürüyüş(2,5 km),50 yarım mekik,50 karın egzersizi,50 twist havalar çok soğuk sporu istediğim gibi yapamıyorum ama
1 saat sonra 1 bardak tarçınlı süt içerim bugünki menü de böyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?