Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menu

Sabah
Peynirli omlet, salata ve papatya cayi

Ara
Sade turk kahvesi

Ogle
Dana yurek, salata ve ayran

Ara
Dag cayi

Aksam
Et izgara, salata ve ayran

Su:3.5 litre
Egzersiz:1 saat bisiklet (365 kalori) ve haftalik egzersizler

Menumu vereyim
Sabah
Tereyagli peynirli iki yumurta
Bol zeytin
Zeytinyagi
Roka
Tereyagli kayisi
Cig fistik

Tarcinli kahve ictim arada

Aksam
Kuru patlican kizartmasi sarimsakli yogurtla
Pancar ispanak kavurmasi
Yesil mercimek yemegi
Cig fistik

Su 3 lt gecti coktan
Spor 54.2 km bisiklet ve ozgenin verdigi gogus egzersizleri vakit olmadi yine workoutlara

Ben videolara bakamadim bile. Yawrukush ellerin dert gormesin canim. Persembe bakacagim Allah izin verirse:)

Yok aslında 2 gündür canım hep ekmek yemek istiyor. 1 aydır birsürü şok diyet uyguladm sonu hep hüsran verdigimi aldım . Basaramayacagim nasılsa diye koyverdim yiyorum

Niye basaramayasin bir tanem. Ilk sayfamizda takimdaki uyelerin simdiye kadar verdikleri kilolara bir bak. Hepimiz burada beraber verdik. Istedikten, caba gosterdikten ve sabrettikten sonra herkes kilo verebilir. Bismillah de basla kuzum:)

Ah kızlar biri bana dur desin artık. Bebeğim emmiyor o yüzden diyet de yapabilirim ama yemek istiyorum catlayana kadar yemek
Canim emzirirken 2500 2700 kaloriye ihtiyacin oluyormus. Sen kalorisi bol gidalar tuket ama kilo yapanlardan uzak dur. Mesela ekmegi tamamen cikar hayatindan ve sekerli olan herseyi bunlar disinda hic bir sey kilo yapmaz. Bol dogal yag tuket et ve balık bol ye sebze sinirsiz meyveyi dikkatli ye sabahtan ye meyve yiyeceksen. Bunun disinda cig olarak fistik findik ceviz badem yiyebilirsin kesinlikle aclik hissini yok edeceksin boylece:) ama sekerli nisastali tahilli gidalar yersen hemen acikirsin yine ve kilo yapar.

Bugünkü menu
sabah
yarim yumurta haslabmis
2 zeytin
1 er tatslı kasiGi kaymak pekmez
bir lokma helva
1 kibrit kutusu beyaz peynir

Ara. KusrburnU çayi
1 kase süte 2 yemek kaşığı yulaf ezmesi koyarak yedim

Öğlen 1 kase yayla çorbası ve brokoli salatası

Ara
1 portakal. Iki kare bitter çikolata

Akşam
1 kase corba
1 kase borulce salatası
iki kaşık. Brokoli salatası.

2.5 lt su ictim 3 e tamamlarim
100 mekik çektim
yarim saat yürüyüş
birazdan egzersiz yapacagim
nasil

Asya profil mesajini guncelle canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…