Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alttan almaya çalışıyorum hep sağlıklı düşünemiyor bile abla bir şeye karar verip arkasına 5 dk içinde başka fikri destekliyor
Alttan al asya erkekler bizim gibi düşünemiyor onların mantıkları düz çalışıyor bizim gibi detaycı olamıyorlar geçecek bunların hepsi rabbim tez vakitte dilediğinizi verir inşallah canım

Tombikminyon aramıza hosgeldin canim. Ben de yeniyim aslin da ama arkadaslar o kadar sıcak ve naif ki aykardir burda gibi hissediyorum. Kisa sürede sen de oyle hissedeceksin eminim. Boll eksiler
ya sabahtan beri bol eksiler yazıp duruosnuz bnde onu bol ekşiler okurom alla alla dıorm ekşiler ne demek acaba megersem eksilermiş benim kafa delete sorry kızlar

Ne içiyosun kız niye dertlendin şimdi

yok be öylesine dedm midem küçüldü sanırım bsy yiesm olmuo cok acıktm sandım yemege gttim kucuk kase kuru fasulye bır kasede salata yedm kalktm normalde dişimin kovuguna yetmz onlar

Iyi olmuş iyi iştahsızlık her Kula nasip olmuyo nenacım bide spor yap bugün mis işte

Yawrukush
Canım, egzersizleri yavaş yaparsam da faydası olur mu?
Ben videodan yapıyorum, mesela 10 dakikalık videonu durmadan yapıyordum, şimdi onu yapacak gücüm yok, o yüzden o egzersizleri tek-tek yavaş yapayım diyorum, tabi terletmicek böyle olunca da..

Iyi olmuş iyi iştahsızlık her Kula nasip olmuyo nenacım bide spor yap bugün mis işte
valla haklısın ahaha dünyayı yerim die koşa koşa mutfaga gttim nerdeyse bsy yemeden ayyy patlicam die kalktm sofradan garip enteresan işler aksam kızımla yarm saat dans 45 dkka-1 saat arası pilates var programımda ama bacaklarm agrıo dünki spordan snra inşallah dermanım olur yapmaya hiç yoktan yarm saat pilates yapsam o bile süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…