Iyiyim canim senSelam asyaca nasılsın
Alttan al asya erkekler bizim gibi düşünemiyor onların mantıkları düz çalışıyor bizim gibi detaycı olamıyorlar geçecek bunların hepsi rabbim tez vakitte dilediğinizi verir inşallah canımalttan almaya çalışıyorum hep sağlıklı düşünemiyor bile abla bir şeye karar verip arkasına 5 dk içinde başka fikri destekliyor
Bende iyiyim asya pedometre varsa hadi sende yürü bugünIyiyim canim sen
Ne içiyosun kız niye dertlendin şimdiayyyy çok dertliyimben içmeyimde kimler içsin
Vardi cocuklar halletti ablası :) telefon da var ama habire onla gezemiyorum:))Bende iyiyim asya pedometre varsa hadi sende yürü bugün
Fatima naptın adımsayar işiniMutlu haftalar herkese
Hoşgeldin aramıza canım :)
Leslie yap canım önemli olan yapmış olmanVardi cocuklar halletti ablası :) telefon da var ama habire onla gezemiyorum:))
Annen nasıl oldu abla daha iyimiDimi koşturayım ben. Annem haftaya gidiyo o gidince yürüyüşe başlıyım evdede zıplarım.
Evet hemşireyim yorucu oluyo yarında yarım gün uykuyla geçer zaten. Spora tekrar başlarsam iyi olacak..
ya sabahtan beri bol eksiler yazıp duruosnuz bnde onu bol ekşiler okurom alla alla dıorm ekşiler ne demek acaba megersem eksilermiş benim kafa delete sorry kızlarTombikminyon aramıza hosgeldin canim. Ben de yeniyim aslin da ama arkadaslar o kadar sıcak ve naif ki aykardir burda gibi hissediyorum. Kisa sürede sen de oyle hissedeceksin eminim. Boll eksiler
Ne içiyosun kız niye dertlendin şimdi
E napalım çalışınca yaparız senle bi yarış ozaman:)Var da telefonda çalışmıyor
Iyi olmuş iyi iştahsızlık her Kula nasip olmuyo nenacım bide spor yap bugün mis işteya sabahtan beri bol eksiler yazıp duruosnuz bnde onu bol ekşiler okurom alla alla dıorm ekşiler ne demek acaba megersem eksilermiş benim kafa delete sorry kızlar
yok be öylesine dedm midem küçüldü sanırım bsy yiesm olmuo cok acıktm sandım yemege gttim kucuk kase kuru fasulye bır kasede salata yedm kalktm normalde dişimin kovuguna yetmz onlar
E napalım çalışınca yaparız senle bi yarış ozaman:)
akovser adın fatima mı ?
Tamam güzelim ne zaman istersenMutlaka :)
Tekrar bakıcam şimdi çalışırsa bugün varımmmm
valla haklısın ahaha dünyayı yerim die koşa koşa mutfaga gttim nerdeyse bsy yemeden ayyy patlicam die kalktm sofradan garip enteresan işlerIyi olmuş iyi iştahsızlık her Kula nasip olmuyo nenacım bide spor yap bugün mis işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?