Inşallah bitanemmZayıflicaz ve o gelinlikleri giyicez inşaAllah
Hoşgeldin canımKullanıcı Adı : Tombikminyon
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Yaşınız : 25
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir: Istanbul
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 60
Hedef kilonuz : 50
Kilo alma hikayeniz : Ev hayatına kolay adapte, rahatlık, uyku fazlalığı, stres
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz?
Tartıdaki eksinin verdiği mutluluğu hiç bir çikolata vermiyor :) Yeni iş hayatıma başlamama çok az kaldı. Diplomamı da aldım geriye özgüven eksikliğini yok etmek aynalarla barışmak kaldı. He bide 36 beden 2 ay önce aldığım kalem etek içinde güzel olmak istiyorum...
Ozaman eşin dahil herkesin anlayışlı olması lazım bebek kaybetmek çok acı bişey zaten anne için zamana ihtiyacın var tatlı tatlı durumunu anlat eşine asya biz bu yolda beraberiz beraber çıkcaz bu işten beni yarıyolda bırakma de canım benim eşinin bazı şeyleri anlaması lazımonu biliyolar gülüm
4 senedir evliyiz canım ama ilk 1 sene biz istememiştik...sabaha kadar gözünü kırpmadı saat 6 da uyudu 2 paket sigara bitirdi ben ona mı üzüleyim kendimemi
teşekkür ederim canım mutlu olmadığım için kutlu da olamadıasya ve ebrunun d.gunuymusss
asyacım alıntılamayı unuttum bu sekıldeyazıyorum saglıklı sıhatlı eşinle mutttluuuu bir ömrün olsun bu yeni yılda inşallah bir bebek size sürpriz yapar her şey gönlünce olsun yukardada yazmıstım sıkma canını lütfend.gunun tekrar kutlu olsun şekerim....
ebrusss canım senin de d.gününü en içtendileklermle kutluyorummm saglıklı sıhatli yeni dogacak olan evladnla eşinle cok guzel bir yıl seninle olsun sende iyiki dogdun canım
amcasıyla konuşmuş bebek yok mu diye falan sormuş bende sordum dün birinden bişeymi duydun diye bişey yok diyor ama dünyayı bana da kendine de dar ediyoracaba biri canını mı sıktı da seninle paylaşmıo
hemde ne sorunnnn gidip gelip laf sokarlar yaaeşine aileden bişey söyleyen var heralde asya ona canı sıkılıyor ama bence ailesine söylemesine engel ol anlayışlı değillerse çok sorun yaşarsın
Selam kızlar bugün @hawar arkadaşımla yürüme yarışması yapıyoruz geç değil katılmak isteyen olursa beklerim
4 senedir evliyiz canım ama ilk 1 sene biz istememiştik...sabaha kadar gözünü kırpmadı saat 6 da uyudu 2 paket sigara bitirdi ben ona mı üzüleyim kendimemi
hiççç bilmiyorum ablaaNeden bu kadar sikinti etti birden canim?
günaydın kızlar pazar günleri internete giremiyorum :)
dünkü menüm
sabah yarım simit çok az peynir yeşil çay
ara : yarım armut
öğlen :yarım cantık 1 bardak ayran
ara :yeşil elma 3 tane badem
ikindi : salata
akşam: 1 tane ızgara tavuk salata
yatsı :1 kase yoğurt
2,5 lt su 1,5 saat yürüyüş 30 dakika parkta ufaklık peşinde koşturma
bol kaçamaklı yanlız bol aktiviteli gün geçirdim
hiççç bilmiyorum ablaadün o kadar sordum kendimiz için istiyorum diyor dedim ee bende istiyorum ama olmuyor elimizden sadece Allaha tevekkül etmek geliyor..ya dünyayı dar etmiş kendine bana da ediyor ben iyiyim alıştım sağlıklı beslenme spor falan tuttum hayatı bir tarafından ama eşim gerçekten iyi değil
alttan almaya çalışıyorum hep sağlıklı düşünemiyor bile abla bir şeye karar verip arkasına 5 dk içinde başka fikri destekliyorBiri mevzu etmistir kesin. Yoksa bu kadar sorun etmezdi, hem de dogum gununde. Hepimizin cok istedigi ama elde edemedigi seyler oluyor canim. Olduktan sonra uzuntuyle gecen gunler unutulup gidiyor. Allah size dayanma gucu ve sabir versin. Daha evvel dedigim gibi sorun ortak olunca birinizin "dustugu" anlarda digeri elinden tutacak. Ikiniz birden birakmayin. Destek olmaya calis bu donemde enistemize.
alttan almaya çalışıyorum hep sağlıklı düşünemiyor bile abla bir şeye karar verip arkasına 5 dk içinde başka fikri destekliyor
Dimi koşturayım ben. Annem haftaya gidiyo o gidince yürüyüşe başlıyım evdede zıplarım.Ablam çalışma ortamının avantajını kullan. Bismillah de birkaç haftada hedefindesin. Zaten yogun bir işin var, kilo vermeye de müsait:)
Evet hemşireyim yorucu oluyo yarında yarım gün uykuyla geçer zaten. Spora tekrar başlarsam iyi olacak..aa indirim bakalım teşekkürler fıstık
ay allah kolaylık versin meslegin hemsirelik falan mı 24 saat nedir yahadi sana kızıorm hedefe nsy kalmamıs kacamak yapmıosn ve sporu ıhmal etmıosun yoksa dayak var
Dimi koşturayım ben. Annem haftaya gidiyo o gidince yürüyüşe başlıyım evdede zıplarım.
Evet hemşireyim yorucu oluyo yarında yarım gün uykuyla geçer zaten. Spora tekrar başlarsam iyi olacak..
Sağol canım :)Hadi ayagina kuvvet:)
Selam asyaca nasılsınSelamlarr
Iyi dersler mavişimGünaydın kızlar:) dersteydim de :)
Inşallah bitanemm
Hoşgeldin canım
Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?