Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ağrıyo diye ara verme ben leslie yapıyom ya sabah ayaklarımın üstüne basamakta zorlanıyorum sonra geçiyor vazgeçme yani devam yaptıkça alışacak

Hayırdır inşallah özel gün falan mı var :))

Hayırdır inşallah özel gün falan mı var :))
yok hayir:) 50 leri göreceğim ya heyecan yaptim:) birde korku var malum hedefe yaklaştıkça az az gidecek diye.allahtan annemi bize getirdim menu kontrolum altında.:) ama hafta sonunun şişkinliği ni atamadim daha

yok hayir:) 50 leri göreceğim ya heyecan yaptim:) birde korku var malum hedefe yaklaştıkça az az gidecek diye.allahtan annemi bize getirdim menu kontrolum altında.:) ama hafta sonunun şişkinliği ni atamadim daha
Cuma günü kutlarız o zaman 50 lileri :))) Ayy bende sana eşlik ederim inşallah

Kızlar kızlar nasılsınız? Bugün işe gitmediğim için anca geldim... Sohbetiniz bol kilo kaybınız çok olsun :)

Teşekkür ederim zeynebim
Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
Can'ım aramıza hoşgeldin inşallah fazlalıklarını en kısa sürede geride bırakıp zayıf bir şekilde önüne bakarsın :)
Kizlar gunaydin mutlu haftalar olcukerimi aldim bugun byraya yazayim oncesi sadece aralik civari belimin 85 oldugunu hatırlıyorum su anki olculer
Gogus 92
Bel 77
Basen 98
Evrim geçirmiş haşin bakışlım :)
çok teşekkür ederim canım, hep beraber çok mutlu yıllarımız olsun inşallah
E-brulim , @asya_01 canlarım doğum gününüzü kaçırmışım, nice sağlıklı yaşlara ailenizle, bu yıl gönlünüzden geçen dualarınız kabul olur inşallah
Âmin Allah razı olsun çiçeğim Çok teşekkür ederim
teşekkür ederim Seher'im

Keyifler yerinde mi gamzelim?:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…