Aa benim tel Fatima diye düzeltiyor bende onu düzelteyim canım :)FatimeEvet canım, Fatime daha doğrusu :)
değişik geldi de ondan sormak istedim:)Evet canım, Fatime daha doğrusu :)
Ağrıyo diye ara verme ben leslie yapıyom ya sabah ayaklarımın üstüne basamakta zorlanıyorum sonra geçiyor vazgeçme yani devam yaptıkça alışacakvalla haklısın ahaha dünyayı yerim die koşa koşa mutfaga gttim nerdeyse bsy yemeden ayyy patlicam die kalktm sofradan garip enteresan işleraksam kızımla yarm saat dans 45 dkka-1 saat arası pilates var programımda ama bacaklarm agrıo dünki spordan snra inşallah dermanım olur yapmaya hiç yoktan yarm saat pilates yapsam o bile süper
haklısın yok bırakmamAğrıyo diye ara verme ben leslie yapıyom ya sabah ayaklarımın üstüne basamakta zorlanıyorum sonra geçiyor vazgeçme yani devam yaptıkça alışacak
Hayırdır inşallah özel gün falan mı var :))Kızlar Tunaydin
asyacim ve ebrus kızlar dogum gununuz kutlu olsun kusura bakmayın geç oldu.
ıns güzel bir hafta olur cuma yüzümüz güler. ilk defa kilo vermeyi bu kadar çok istediğim bir hafta oldu:) hayıldır ins:)
Allah kabul etsin canim. Kısır ödem yapar diğerlerinden birini ye bence.Vallahi bugun ne yiyecegimi bilmiyrm orucum bu arada ,
Y karnibhar kisiri yada firinda mucver dusunuyorum bilemedim :\ kizlar
Çok güzel incelmişsin busemKizlar gunaydin mutlu haftalar olcukerimi aldim bugun byraya yazayim oncesi sadece aralik civari belimin 85 oldugunu hatırlıyorum su anki olculer
Gogus 92
Bel 77
Basen 98
yok hayir:) 50 leri göreceğim ya heyecan yaptim:) birde korku var malum hedefe yaklaştıkça az az gidecek diye.allahtan annemi bize getirdim menu kontrolum altında.:) ama hafta sonunun şişkinliği ni atamadim dahaHayırdır inşallah özel gün falan mı var :))
Cuma günü kutlarız o zaman 50 lileri :))) Ayy bende sana eşlik ederim inşallahyok hayir:) 50 leri göreceğim ya heyecan yaptim:) birde korku var malum hedefe yaklaştıkça az az gidecek diye.allahtan annemi bize getirdim menu kontrolum altında.:) ama hafta sonunun şişkinliği ni atamadim daha
Ins canim benim:))Cuma günü kutlarız o zaman 50 lileri :))) Ayy bende sana eşlik ederim inşallah
Ins canim benim:))
Teşekkür ederim zeynebimKızlar pc den girip alıntı yapmak nede kolay yahu bayaa olmuş pc den girmeyeli.
Telefonumun paketi bu gece yenileniyor insallah evin netide yarın akşam çözülecekk kızlar.
Aşağıdaki komsumuz fiber bağlattı bizim burdan ekmiyor ama sağolsun eşlerimiz kablo ile binanın bi tarafını delip hallettiler. kablo az geldiğinden bir kaç işlemi daha kaldı yarın akşama çözülecek diye umuyorum . Şimdi laptopu aldım yatak odasından alt kata bağlandı tek diş çekiyor size yazıp cıkıcam
E-brulim ve @asya_01 canlarr sevdiklerinizde ve ailenizle nice mutlu huzurlu sağlıklı senelere
yeni yaşınız size istediklerinizi yapma gücü versin kızlarrr hep bizimle kalın iyi ki doğdunuz
Can'ım aramıza hoşgeldin inşallah fazlalıklarını en kısa sürede geride bırakıp zayıf bir şekilde önüne bakarsın :)Günaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
Evrim geçirmiş haşin bakışlım :)Kizlar gunaydin mutlu haftalar olcukerimi aldim bugun byraya yazayim oncesi sadece aralik civari belimin 85 oldugunu hatırlıyorum su anki olculer
Gogus 92
Bel 77
Basen 98
çok teşekkür ederim canım, hep beraber çok mutlu yıllarımız olsun inşallahasya ve ebrunun d.gunuymusss
asyacım alıntılamayı unuttum bu sekıldeyazıyorum saglıklı sıhatlı eşinle mutttluuuu bir ömrün olsun bu yeni yılda inşallah bir bebek size sürpriz yapar her şey gönlünce olsun yukardada yazmıstım sıkma canını lütfend.gunun tekrar kutlu olsun şekerim....
ebrusss canım senin de d.gününü en içtendileklermle kutluyorummm saglıklı sıhatli yeni dogacak olan evladnla eşinle cok guzel bir yıl seninle olsun sende iyiki dogdun canım
Âmin Allah razı olsun çiçeğim
teşekkür ederim Seher'imKızlar Tunaydin
asyacim ve ebrus kızlar dogum gununuz kutlu olsun kusura bakmayın geç oldu.
ıns güzel bir hafta olur cuma yüzümüz güler. ilk defa kilo vermeyi bu kadar çok istediğim bir hafta oldu:) hayıldır ins:)
Bekliyorum Gel Cuma Gelll
Kızlar kızlar nasılsınız? Bugün işe gitmediğim için anca geldim... Sohbetiniz bol kilo kaybınız çok olsun :)
Teşekkür ederim zeynebim
Can'ım aramıza hoşgeldin inşallah fazlalıklarını en kısa sürede geride bırakıp zayıf bir şekilde önüne bakarsın :)
Evrim geçirmiş haşin bakışlım :)
çok teşekkür ederim canım, hep beraber çok mutlu yıllarımız olsun inşallah
Âmin Allah razı olsun çiçeğimÇok teşekkür ederim
teşekkür ederim Seher'im
Keyifler mideye bağlı ablacım, gel gitli durumlar diyelim :) sen nasılsın?Keyifler yerinde mi gamzelim?:)
Annemde kalıyorum salı akşamı döneceğim eve ,çarşamba eksi görürüm inşallah , içimdeki kötü bir ses uğraşsanda veremezsin boşa uğraşma diyo o sesi susturmaya çalışıyorumNe kadar eksidesin?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?