Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Annemde kalıyorum salı akşamı döneceğim eve ,çarşamba eksi görürüm inşallah , içimdeki kötü bir ses uğraşsanda veremezsin boşa uğraşma diyo o sesi susturmaya çalışıyorum

Niye veremeyecek missin:) Kendine ayri pisir, duzenini koru tatlim

Niye veremeyecek missin:) Kendine ayri pisir, duzenini koru tatlim
Koruyorum onca ısrara baskıyı rağmen bozmadan devam ediyorum maşallah bu arada bana :))) Psikolojik biraz da inanmakta güçlük mü çekiyorum ne :)) Rakibeler dişli olunca etkiside güçlü oluyor heralde ama umutluyumda bi taraftan çerez gibi yerim ben bunları diyorum
Öyle karışık duygular içerisindeyim bakalım göreceğiz hep birlikte

Diyetteyiz cerez yok Gulum artini verip uzerine de biraz versen yeter artar zaten. Kendini neden strese sokuyorsun. Bak son kilolar. Yolun sonundasin, bitti gitti kuzum. En fazla 3 hafta dikkat etsen mezunsun zaten:)

Baktim netten. Pek leziz duruyor. Afiyet olsun:)

teşekkür ederim tatlış

slm kızlarr kim var kimm yok

selam :)

size birşey soracağım ara öğünlerde elma kurumeyve yemekten gına geldi
insanın canı şöyle tatlımtrak şeylerde çekmiyor değil hani
haftada 1 veya 2 ara öğünü nestle nesfitin meyvelisinden yesek nolur ki 1 2 kaşıkcık (yoğurt veya sütle )

hımm kaptannn nerdesin olur mu

Diyetteyiz cerez yok Gulum artini verip uzerine de biraz versen yeter artar zaten. Kendini neden strese sokuyorsun. Bak son kilolar. Yolun sonundasin, bitti gitti kuzum. En fazla 3 hafta dikkat etsen mezunsun zaten:)
Ağzında bal damlıyor Şubat sonu mezun olurum inşallah:)

slm kızlarr kim var kimm yok
Aleyküm selam canım, nasılsın

Gülüm canın tatlı bişi çekiyorsa tarçınlı süt iç ara öğünde hem tok tutar.hem lezzetli.ya da yoğurda elma veya istediğin bir mevye koy ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…