ya sabahtan beri bol eksiler yazıp duruosnuz bnde onu bol ekşiler okurom alla alla dıorm ekşiler ne demek acaba megersem eksilermiş benim kafa delete sorry kızlar
yok be öylesine dedm midem küçüldü sanırım bsy yiesm olmuo cok acıktm sandım yemege gttim kucuk kase kuru fasulye bır kasede salata yedm kalktm normalde dişimin kovuguna yetmz onlar
Annemde kalıyorum salı akşamı döneceğim eve ,çarşamba eksi görürüm inşallah , içimdeki kötü bir ses uğraşsanda veremezsin boşa uğraşma diyo o sesi susturmaya çalışıyorum
Gecer insallah. Yemek yemeni engelleyecek kadar olmasin da. Hamdolsun iyiyim ben:)Keyifler mideye bağlı ablacım, gel gitli durumlar diyelim :) sen nasılsın?
Koruyorum onca ısrara baskıyı rağmen bozmadan devam ediyorum maşallah bu arada bana :))) Psikolojik biraz da inanmakta güçlük mü çekiyorum ne :)) Rakibeler dişli olunca etkiside güçlü oluyor heralde ama umutluyumda bi taraftan çerez gibi yerim ben bunları diyorumNiye veremeyecek missin:) Kendine ayri pisir, duzenini koru tatlim
Koruyorum onca ısrara baskıyı rağmen bozmadan devam ediyorum maşallah bu arada bana :))) Psikolojik biraz da inanmakta güçlük mü çekiyorum ne :)) Rakibeler dişli olunca etkiside güçlü oluyor heralde ama umutluyumda bi taraftan çerez gibi yerim ben bunları diyorum
Öyle karışık duygular içerisindeyim bakalım göreceğiz hep birlikte
cantık pidenin daha ufak hali tahinli pideyi biliyomusun onun kıymalı olan versiyonunu düşünebilirsin canımCantik nedir gulum?:)
cantık pidenin daha ufak hali tahinli pideyi biliyomusun onun kıymalı olan versiyonunu düşünebilirsin canım
bursalıyım tatlım bursalılara has birşeymiş hatta cenazelerde bursa büyük şehir belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılıyormuş öyle duydumNereliydin sen gulum? Yoresel bir pide herhalde:)
bursalıyım tatlım bursalılara has birşeymiş hatta cenazelerde bursa büyük şehir belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılıyormuş öyle duydum
Baktim netten. Pek leziz duruyor. Afiyet olsun:)
slm kızlarr kim var kimm yok
hımm kaptannn nerdesin olur muteşekkür ederim tatlış
selam :)
size birşey soracağım ara öğünlerde elma kurumeyve yemekten gına geldi
insanın canı şöyle tatlımtrak şeylerde çekmiyor değil hani
haftada 1 veya 2 ara öğünü nestle nesfitin meyvelisinden yesek nolur ki 1 2 kaşıkcık (yoğurt veya sütle )
Ağzında bal damlıyor Şubat sonu mezun olurum inşallah:)Diyetteyiz cerez yokGulum artini verip uzerine de biraz versen yeter artar zaten. Kendini neden strese sokuyorsun. Bak son kilolar. Yolun sonundasin, bitti gitti kuzum. En fazla 3 hafta dikkat etsen mezunsun zaten:)
Aleyküm selam canım, nasılsınslm kızlarr kim var kimm yok
Gülüm canın tatlı bişi çekiyorsa tarçınlı süt iç ara öğünde hem tok tutar.hem lezzetli.ya da yoğurda elma veya istediğin bir mevye koy ye.teşekkür ederim tatlış
selam :)
size birşey soracağım ara öğünlerde elma kurumeyve yemekten gına geldi
insanın canı şöyle tatlımtrak şeylerde çekmiyor değil hani
haftada 1 veya 2 ara öğünü nestle nesfitin meyvelisinden yesek nolur ki 1 2 kaşıkcık (yoğurt veya sütle )
bende merak ettim bakalım olurmuymuş :)hımm kaptannn nerdesin olur mu
Asyam nasılsın kuzummmhımm kaptannn nerdesin olur mu
Gülüm canın tatlı bişi çekiyorsa tarçınlı süt iç ara öğünde hem tok tutar.hem lezzetli.ya da yoğurda elma veya istediğin bir mevye koy ye.
hhiiiiiiçç iyi değilim gülüm hastayı dökülüyorumm moral sıfır daha nolsunAğzında bal damlıyor Şubat sonu mezun olurum inşallah:)
Aleyküm selam canım, nasılsın
O ses benmiyim acabaAnnemde kalıyorum salı akşamı döneceğim eve ,çarşamba eksi görürüm inşallah , içimdeki kötü bir ses uğraşsanda veremezsin boşa uğraşma diyo o sesi susturmaya çalışıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?