hiçç iyi değilim gülümmAsyam nasılsın kuzummm
Gecmis olsun asyamhhiiiiiiçç iyi değilim gülüm hastayı dökülüyorumm moral sıfır daha nolsunsen nasılsın
Diğerleri sağlıklı değil çok ondan.valla ben nar koyuyorum yoğurda inan tadını hiç bir tatlıya değişmem.tamam tamam tarçına devam edicez başka yolu yok yani başkoyduk bu yola bi kere yemiyiverelim :)
Açım ben :))) Başka sıkıntı yok şükür , çok geçmiş olsun canım insan hasta olunca daha hassas oluyor hemen iyileş neşende yerine gelsin inşallahhhiiiiiiçç iyi değilim gülüm hastayı dökülüyorumm moral sıfır daha nolsunsen nasılsın
araAçım ben :))) Başka sıkıntı yok şükür , çok geçmiş olsun canım insan hasta olunca daha hassas oluyor hemen iyileş neşende yerine gelsin inşallah
öğün yap gülümmAçım ben :))) Başka sıkıntı yok şükür , çok geçmiş olsun canım insan hasta olunca daha hassas oluyor hemen iyileş neşende yerine gelsin inşallah
Geçmiş olsun canim. Eşinle aranız düzeldihiçç iyi değilim gülümm
Seslenme öyle bana abla yaa gerçekten hiç hoş değilO ses benmiyim acaba
Açım ben :))) Başka sıkıntı yok şükür , çok geçmiş olsun canım insan hasta olunca daha hassas oluyor hemen iyileş neşende yerine gelsin inşallah
yok gülüm ne düzelmesi onun önce beynini düzeltmesi lazımGeçmiş olsun canim. Eşinle aranız düzeldi
çekirdek yememek için zorrr tutuyorum kendimiAc degilsin
Kuzum herşeyde var bir hayır.belki eşin söylemez ailesine.o da stres yapıyor birbirinize destek olmanız lazımyok gülüm ne düzelmesi onun önce beynini düzeltmesi lazım
çekirdek yememek için zorrr tutuyorum kendimi
Sen nasilsin ablam?:)Gecmis olsun asyam
Yanıma bişey almadım pişmaniye getirmişler ye ye diye gözüm düştü resmen :))ara
öğün yap gülümm
Keşke bende bekliyorum sabırsızla kutlama yapacağımKeske cuma olsa hemenbir an önce biraz daha verdiğimi görmek istiyorum.Haziranin sonuna insallah mezun olurum bende.
Geçen bende baktım 1 avuçta 560 kalori varmış ağzım açık kaldı , ne kadar doğru bilemiyorumCanin mi istiyor, sikintidan mi?:) Beyaz cekirdek faydali diye okumustum. Tadimlik ye canin cekiyorsa gulum.
Keske cuma olsa hemenbir an önce biraz daha verdiğimi görmek istiyorum.Haziranin sonuna insallah mezun olurum bende.
Geçen bende baktım 1 avuçta 560 kalori varmış ağzım açık kaldı , ne kadar doğru bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?