Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzum herşeyde var bir hayır.belki eşin söylemez ailesine.o da stres yapıyor birbirinize destek olmanız lazım
söyleyip söylemesinden geçtim gülüm benim psikolojimi bozuyor ergen çocuklar gibi benim derdim bana yetiyor zaten bide o yük bindiriyor

çekirdek yememek için zorrr tutuyorum kendimi
yemeeee nütfen yemeeee bakk 9. takımla yarısıoruzzz nütfennn

Kalk egzersiz yap o zaman. Sikintini unutursun:)

sıkıntıdan egzersiz öneren yegane kaptanımızzzz allahım seni başımızdan eksik etmesin ama az insaf daaa

gözlerim bile baygın abla üşütmüşüm fena süt ısıtıcam şimdi

birazcıkta varsa bal koy sıcak süte ohh miss gibi şifa niyetine kuzum

kıyafet o kadar etkiliyor mu ya ben yelekle falan tartılıyorum

bidee kaban ve çizme giy tartılırken üşümeyesin ilahiii çok güldürdün beni asyoss

yokk ykkk yemedim süt içtim onun yerine kız vallahi bak kıyafetlerimle falan tartılıyom ben

söyleyip söylemesinden geçtim gülüm benim psikolojimi bozuyor ergen çocuklar gibi benim derdim bana yetiyor zaten bide o yük bindiriyor
O da bunalmış olabilir.insanlık hali gülüm stres yapma.bence kendi haline bırak düşünüp hatasını anlar o da

O da bunalmış olabilir.insanlık hali gülüm stres yapma.bence kendi haline bırak düşünüp hatasını anlar o da
birbirimize arka çıkıp destek olmamız gereken zaman yaptığı bu giyindi çktı arkadaşlarına gitti şimdi çocuk aklındamı TÖVBEE akşam gelince bana çektirir ancak ben dört duvar aarası otur bekle ki gelsin sabah abuk subuk konuşmaya devam etti zaten allık sürmiceksin makyaj da yapma filan falan Allah ıslah etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…