sıkıntıdan valla ablaCanin mi istiyor, sikintidan mi?:) Beyaz cekirdek faydali diye okumustum. Tadimlik ye canin cekiyorsa gulum.
sıkıntıdan valla abla
söyleyip söylemesinden geçtim gülüm benim psikolojimi bozuyor ergen çocuklar gibi benim derdim bana yetiyor zaten bide o yük bindiriyorKuzum herşeyde var bir hayır.belki eşin söylemez ailesine.o da stres yapıyor birbirinize destek olmanız lazım
gözlerim bile baygın abla üşütmüşüm fena süt ısıtıcam şimdiKalk egzersiz yap o zaman. Sikintini unutursun:)
gözlerim bile baygın abla üşütmüşüm fena süt ısıtıcam şimdi
Evet dayanamadim ama kiyafetle falan tartildim cuma surpriz olsun diye.O yuzden heyecanliyim.Tartildin mi sabah?:)
Evet dayanamadim ama kiyafetle falan tartildim cuma surpriz olsun diye.O yuzden heyecanliyim.
kıyafet o kadar etkiliyor mu ya ben yelekle falan tartılıyorumEvet dayanamadim ama kiyafetle falan tartildim cuma surpriz olsun diye.O yuzden heyecanliyim.
Senin durum nedirBen hergun tartiliyorum canim. Hadi bize de surpriz olsun o zaman:)
yemeeee nütfen yemeeee bakk 9. takımla yarısıoruzzz nütfennnçekirdek yememek için zorrr tutuyorum kendimi
Kalk egzersiz yap o zaman. Sikintini unutursun:)
gözlerim bile baygın abla üşütmüşüm fena süt ısıtıcam şimdi
kıyafet o kadar etkiliyor mu ya ben yelekle falan tartılıyorum
yokk ykkk yemedim süt içtim onun yerineyemeeee nütfen yemeeee bakk 9. takımla yarısıoruzzz nütfennn
sıkıntıdan egzersiz öneren yegane kaptanımızzzzallahım seni başımızdan eksik etmesin ama az insaf daaa
birazcıkta varsa bal koy sıcak süte ohh miss gibi şifa niyetine kuzum
bidee kaban ve çizme giy tartılırken üşümeyesin ilahiiiçok güldürdün beni asyoss
Bu hafta ödem filan bırakmıcam :)Heytt be
Aaaa bu hafta soyun canım nü olsunyokk ykkk yemedim süt içtim onun yerinekız vallahi bak kıyafetlerimle falan tartılıyom ben
kızz eczanede mi soyunayımmmAaaa bu hafta soyun canım nü olsun
O da bunalmış olabilir.insanlık hali gülüm stres yapma.bence kendi haline bırak düşünüp hatasını anlar o dasöyleyip söylemesinden geçtim gülüm benim psikolojimi bozuyor ergen çocuklar gibi benim derdim bana yetiyor zaten bide o yük bindiriyor
Ay ne bileyim eczanede tartıldığını kuzum iyi neyse yeleği çıkar barikızz eczanede mi soyunayımmmeve almıyorum ben tartı gülüm tartılır takarım kafaya çok
İzinde olmasam ben yarışırdım ablişAaaa bu hafta soyun canım nü olsun
birbirimize arka çıkıp destek olmamız gereken zaman yaptığı bu giyindi çktı arkadaşlarına gitti şimdi çocuk aklındamı TÖVBEE akşam gelince bana çektirir ancak ben dört duvar aarası otur bekle ki gelsin sabah abuk subuk konuşmaya devam etti zaten allık sürmiceksin makyaj da yapma filan falan Allah ıslah etsinO da bunalmış olabilir.insanlık hali gülüm stres yapma.bence kendi haline bırak düşünüp hatasını anlar o da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?