bazen çıkarıyorum gülümAy ne bileyim eczanede tartıldığını kuzum iyi neyse yeleği çıkar bari
Aa ne farkeder saadetim yarışırız hertürlüİzinde olmasam ben yarışırdım abliş
Bu hafta kesin çıkar ne kadar ince okadar iyi ayakkabıları da çıkarıyosun demibazen çıkarıyorum gülüm
evet onu çıkarıyorum ama yelek inceyse falan onu çıkarmıyorum kalın sa çıkarıyorum bazenBu hafta kesin çıkar ne kadar ince okadar iyi ayakkabıları da çıkarıyosun demi
Ay ya takmış kafaya canım neyse duyamamazlıktan gel bir süre kafayı dağıtsın bakalım belki biraz toparlanır canımbirbirimize arka çıkıp destek olmamız gereken zaman yaptığı bu giyindi çktı arkadaşlarına gitti şimdi çocuk aklındamı TÖVBEE akşam gelince bana çektirir ancak ben dört duvar aarası otur bekle ki gelsin sabah abuk subuk konuşmaya devam etti zaten allık sürmiceksin makyaj da yapma filan falan Allah ıslah etsin
Ustundekilere bagli olarak 1 kilo bile etkiliyor.Olabildigince ince giyin kaban falan cikar tartilirken.Kusura bakmayin aksam icin corbami hazirliyorum gec yazdim :)kızz eczanede mi soyunayımmmeve almıyorum ben tartı gülüm tartılır takarım kafaya çok
Ne çorbası yapıyorsun :)Ustundekilere bagli olarak 1 kilo bile etkiliyor.Olabildigince ince giyin kaban falan cikar tartilirken.Kusura bakmayin aksam icin corbami hazirliyorum gec yazdim :)
kıyafet o kadar etkiliyor mu ya ben yelekle falan tartılıyorum
Internetten aldim tarifi ilk kez yapiyorum.Havuc patates li sonra yogurt ekleniyor falan bakalim guzel olursa yazarim tarifi :)Ne çorbası yapıyorsun :)
Egzersiz sirasinda ve sonrasinda mutluluk hormonu salgilanir bir tanem. Moralin duzelmekle kalmaz, enerjin de artar:)yemeeee nütfen yemeeee bakk 9. takımla yarısıoruzzz nütfennn
sıkıntıdan egzersiz öneren yegane kaptanımızzzzallahım seni başımızdan eksik etmesin ama az insaf daaa
birazcıkta varsa bal koy sıcak süte ohh miss gibi şifa niyetine kuzum
bidee kaban ve çizme giy tartılırken üşümeyesin ilahiiiçok güldürdün beni asyoss
Yaaa çok heyecanlı bende istiyorum ya kıskandım demet ama iyi anlamda:)300 gr sonra mezunum
Ahanda işte o benim şuan enerji tavanEgzersiz sirasinda ve sonrasinda mutluluk hormonu salgilanir bir tanem. Moralin duzelmekle kalmaz, enerjin de artar:)
Bu hafta ödem filan bırakmıcam :) @hawar nerdesin canım bi ses verseydin.bu arada kızlar geç olmadan sorayım yarın için kim yarışıyor benimle?????
Yaaa çok heyecanlı bende istiyorum ya kıskandım demet ama iyi anlamda:)
Afiyet olsun canım güzel olur umarım:)Internetten aldim tarifi ilk kez yapiyorum.Havuc patates li sonra yogurt ekleniyor falan bakalim guzel olursa yazarim tarifi :)
Amanın maşallah maşallah300 gr sonra mezunum
yokk ykkk yemedim süt içtim onun yerinekız vallahi bak kıyafetlerimle falan tartılıyom ben [/QUO
afiyet olsn süt daha mantıklı
ahah nü olsunAaaa bu hafta soyun canım nü olsun
Egzersiz sirasinda ve sonrasinda mutluluk hormonu salgilanir bir tanem. Moralin duzelmekle kalmaz, enerjin de artar:)
evet dogru kendımı daha mutlu hissediorum spor sonrası canım
menülernizde neler var bana fikir olması amaçlı canım tavuk çekti bu aksam nedense ama nasıl bsy pişirsem bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?