Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tebrik ediyorum.Bende mezun olmak istiyorum ama önümde sıradağlar var...

Bardagin dolu tarafindan bak gulum. Geldiginden beri guzel kilo verdin. Yakinda 6 li rakamlari goreceksin. Baslamamis olsan vermek bir yana kilo alacaktin belki:)

Pedometre olsa bennnnn bennnn derdim ama:)
Kimsede heves yok bana bir kurban lazım:)
Goz acip kapayincaya gelecek bak inan. Ben dun gelmis gibiyim:)
inşallah şu hastalıklar yüzünden tam randıman alamadım ya bi türlü
Kereviz ve yogurt var gulum.
Kereviz zayıflamaya yardımcımız çünkü meto onu eritmek için daha çok çalışıyormuş
menülernizde neler var bana fikir olması amaçlı canım tavuk çekti bu aksam nedense ama nasıl bsy pişirsem bilemedim
Orman kebabı yaptım çorba salata yoğurt bi de dünden karnıbahar var

Ben cok isterim ama 1 saat kosu bandi ile yurume yarismasi yapabilirim ancak:)

Hosgeldin busra arkadasim::)

Iyiyiz artık özgecim sen nasılsın canım

Hoşgeldin canım

Günaydın kızlar:) dersteydim de :)

Inşallah bitanemm

Hoşgeldin canım

Mutlu haftalar herkese

Hoşgeldin aramıza canım :)

Hepinize çok teşekkür ederim. Hoşbuldum :) Cidden hoş buldum burayı. Alıntı yapamadıklarımın affına sığınıyorum. Alışma evrem geçsin o da olur inşallah.

Tam vaktinde yetistin:) Elif te rakip ariyordu kendine. Leslie yarisi yapin:)

Sen sinavlarim bitti demistin. Ne sinavi gulum?
Aöf Isletme bitirdim vize ve finalim vardı çok şükür iyi hazırlık yaptım notlar 90 ve üzeri mezun oldum. Bu ikinci diplomam. Öncesi Fatih Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Kısmetse yüksek lisans düşünüyorum bakalım :)
Kaptanım buldum buldum:))) yarın yarışıyoruz güzelim seninle en çok yürüyen kazanır pedometre var mı
Telefonumda var ama leslie de nasıl olucak az anlatırmısın spor ve yürümeyi çok severim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…