birde kızlar benim int. paketim erken bitti bi kaç gün akşamları baglanamıcam sabah size yazarm bugunn özetini şimdiden haber verimde
Afiyet olsun canım güzel olur umarım:)
Amanın maşallah maşallah
300 gr sonra mezunum
Tebrik ediyorum.Bende mezun olmak istiyorum ama önümde sıradağlar var...
Kimsede heves yok bana bir kurban lazım:)Pedometre olsa bennnnn bennnn derdim ama:)
inşallah şu hastalıklar yüzünden tam randıman alamadım ya bi türlüGoz acip kapayincaya gelecek bak inan. Ben dun gelmis gibiyim:)
Kereviz zayıflamaya yardımcımız çünkü meto onu eritmek için daha çok çalışıyormuşKereviz ve yogurt var gulum.
Orman kebabı yaptım çorba salata yoğurt bi de dünden karnıbahar varmenülernizde neler var bana fikir olması amaçlı canım tavuk çekti bu aksam nedense ama nasıl bsy pişirsem bilemedim
Kimsede heves yok bana bir kurban lazım:)
inşallah şu hastalıklar yüzünden tam randıman alamadım ya bi türlü
Kereviz zayıflamaya yardımcımız çünkü meto onu eritmek için daha çok çalışıyormuş
Orman kebabı yaptım çorba salata yoğurt bi de dünden karnıbahar var
Hosgeldin busra arkadasim::)
Eki Görüntüle 1759906
Afiyet olsun:)
tekrar merhaba 400 e yakın msj okudum begendım ve geldim cok birikmiş işler duruo ama merakta ettim napim :)
napıosunz bakalım
alıntılarımı cevaplım dunki menumu yazıcam en son
ben menuyu begendm,yagsz tuzsuz mısırnda kg aldrmadgnı duymustum bide ıyı spor yapmıssn tebrikler
bravo bol sporlu bir gün olmus sekerim
asyacım cok gecmıs olsn malesef bu senekı grıp gecmek bılmıo cok dıkat et saglıklı dunler dilerim bitaanem bide bol c vitamini lütfen evet kalorisi cok olcak sureklı meyve yemenın ama anca oyle toparlarsn
ahhh ahhh vallahi çok sevndm senn adına emınım bu gazla uzun bi süre daha dıet ve spora devam edersn suan yerınde olmak ıstedim sekerim
4 yıllık evlisiniz ve bebeğiniz olmuyor anladıgım kadaryla eşin bu durumumu aılesyle paylasmak ıstıyor asyacım...malesef ınsanlarımız çok cahil ve anlayıssız eşinin ailesi için demiyorum genel anlamda öyleler idrak sıfır,anlayış sıfır,arkadan konuşma had safhada nedir bu tatszlık nedir bu terbiesizlik arkadsgerçekten cok sinirlendgm bir mevzudur sen hiç canını sıkma eşinlede aranı bozma güzel bir dille anlatmasnı istemedgni söyle he anlatmak istiyorsa paşa gönlüne bırak ama biri gelir sana hakaret eder yada düsünmeden ters laf eder ozamanda susmaman kanısındayım ben böyledurumlarda insanlara hadlerini bildirirm yasananlar ve yasanacakalr çiftleri ilgilendrir baska hiç kimseyi ilglendrmz eskiden peşpeşe 10 ar cocuk yapılıodu soruolarmıymıs nıe yapıuosn vay efendm nıe korunmuosn herkes bildgni okuodu ve halada ole kimseye izahatvermek durumunda deılsnz sakın uzulme o bir kusur vs baska bsy deıl allahın takdiri yüce allah kim e ne zamn uygun görürse ozaman verir belki hiç vermz sakın uzulmesöylenenlere kulak tıka
saol yawrukush um sennaslsn işte diet miet geçio günlerbu arada sacımı begenmene sevndm cok tesekkure derım
hg canım naslsn aramıza geldin memnunolduk diet yolculugundabasarılar diliyorum
ay yok şekerim yaaa vallahi gezmelere gittik dedim hava sahaneydi dedim geçmişi aksam okurum bari dietimi yazıp cıkayım yazmısım cevaplada yaptm ama cevaplamadan kalmıs yazdgm yerde metin sabah acınca gördüm te allaem
Iyiyiz artık özgecim sen nasılsın canım
Hoşgeldin canım
Günaydın kızlar:) dersteydim de :)
Inşallah bitanemm
Hoşgeldin canım
Mutlu haftalar herkese
Hoşgeldin aramıza canım :)
Hepinize çok teşekkür ederim. Hoşbuldum :) Cidden hoş buldum burayı. Alıntı yapamadıklarımın affına sığınıyorum. Alışma evrem geçsin o da olur inşallah.
Kaptanım bende leslie yapcam salona da gitcem istersen yapalım ya da bana etine dolgun bir kurban seçebilirsin :))Ben cok isterim ama 1 saat kosu bandi ile yurume yarismasi yapabilirim ancak:)
Ilk günüm güzel geçiyor birazdanda ev içinde yürürüm. Buarada elektrik gitti şarjım bitti derken ortadan kaybolmuş gibi oldum. Ama aklım burdaydı :)Gunun nasil gecti gulum?:)
Ayyy tam bi leslieciyim bende katılırım hatta indirmiştim videoları heryerde yapabilirimKaptanım bende leslie yapcam salona da gitcem istersen yapalım ya da bana etine dolgun bir kurban seçebilirsin :))
Kaptanım bende leslie yapcam salona da gitcem istersen yapalım ya da bana etine dolgun bir kurban seçebilirsin :))
Ayyy tam bi leslieciyim bende katılırım hatta indirmiştim videoları heryerde yapabilirim
Kaptanım buldum buldum:))) yarın yarışıyoruz güzelim seninle en çok yürüyen kazanır pedometre var mıAyyy tam bi leslieciyim bende katılırım hatta indirmiştim videoları heryerde yapabilirim
Salonda kullanıyoruz tabi ama hocalar çalıştırıyor desteğin için Sağol aradığım kanı buldum allah karşıma bir leslie ci çıkardı :))Salonda kosu bandi ya da bisiklet kullaniyorsan yarisalim kuzum:)
Şimdilik gidiyorum biraz işim var sonra yemek yiyip salona gitcem akşama görüşürüz
Aöf Isletme bitirdim vize ve finalim vardı çok şükür iyi hazırlık yaptım notlar 90 ve üzeri mezun oldum. Bu ikinci diplomam. Öncesi Fatih Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Kısmetse yüksek lisans düşünüyorum bakalım :)Tam vaktinde yetistin:) Elif te rakip ariyordu kendine. Leslie yarisi yapin:)
Sen sinavlarim bitti demistin. Ne sinavi gulum?
Telefonumda var ama leslie de nasıl olucak az anlatırmısın spor ve yürümeyi çok severim.Kaptanım buldum buldum:))) yarın yarışıyoruz güzelim seninle en çok yürüyen kazanır pedometre var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?