Sağol canımBol ter atmalar canim:)
Sabah tan akşama kadar en çok adımı atan kazanır canım akşam paylaşırızAöf Isletme bitirdim vize ve finalim vardı çok şükür iyi hazırlık yaptım notlar 90 ve üzeri mezun oldum. Bu ikinci diplomam. Öncesi Fatih Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Kısmetse yüksek lisans düşünüyorum bakalım :)
Telefonumda var ama leslie de nasıl olucak az anlatırmısın spor ve yürümeyi çok severim.
Aöf Isletme bitirdim vize ve finalim vardı çok şükür iyi hazırlık yaptım notlar 90 ve üzeri mezun oldum. Bu ikinci diplomam. Öncesi Fatih Üniversitesi Halkla İlişkiler mezunuyum. Kısmetse yüksek lisans düşünüyorum bakalım :)
Telefonumda var ama leslie de nasıl olucak az anlatırmısın spor ve yürümeyi çok severim.
Çok sağol kaptanım bu ay bi kutlama yapıcam ince dilim pastamı ödül sayabilirmiyiz (ayyy demedim demedim ben demedimMasallah, gozun aydin canim:)
Cuma gunu tarti sonrasi odul ogunumuz var canim. Yiyebilirsin:)Çok sağol kaptanım bu ay bi kutlama yapıcam ince dilim pastamı ödül sayabilirmiyiz (ayyy demedim demedim ben demedim)
Ohh sevindim ozaman uzun zamandır bekliyorum bu anı yaşamayı :)Cuma gunu tarti sonrasi odul ogunumuz var canim. Yiyebilirsin:)
Ohh sevindim ozaman uzun zamandır bekliyorum bu anı yaşamayı :)
Arkaďaşımı kandırabilirsem salona başlıcam
Daha iyi canım annem bugün kızımla başbaşalardı bakıyolar birbirine.Annen nasıl oldu abla daha iyimi
Bende Eskisehir deyim burda duydum kıymalı pidenin küçüğüne cantık diyolar peynirlisi falanda oluyomuş.bursalıyım tatlım bursalılara has birşeymiş hatta cenazelerde bursa büyük şehir belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılıyormuş öyle duydum
Kalorisi az ama hazır gıda yoğurda meyve yada kuru meyve ve keten tohumu falan karıştır daha iyi yada kızlar tarçınlı süt içiyolar onu dene. Yoğurda leblebi atabilirsin mesela.teşekkür ederim tatlış
selam :)
size birşey soracağım ara öğünlerde elma kurumeyve yemekten gına geldi
insanın canı şöyle tatlımtrak şeylerde çekmiyor değil hani
haftada 1 veya 2 ara öğünü nestle nesfitin meyvelisinden yesek nolur ki 1 2 kaşıkcık (yoğurt veya sütle )
Geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış biraz önemli bu dönemde biliyosun.hhiiiiiiçç iyi değilim gülüm hastayı dökülüyorumm moral sıfır daha nolsunsen nasılsın
Valla bu hafta cevap bekliyorum kabul edildim başlangıç için beklememi istediler.Ne zaman is basi yapiyorsun? Salonun saatini ona gore ayarla:)
Valla bu hafta cevap bekliyorum kabul edildim başlangıç için beklememi istediler.
Saatleri belli sabah 8.30 akşam 5.30-6 avm evimin dibinde zaten 7den sonra vakit ayırabilirim Jatomiyi düşünüyorum giden varsa bilgi verebilir
Gülüm dediğim gibi oluruna bırak.kafasını dağıtsın akşama hatasını anlar. Bol bol dua et guzelimbirbirimize arka çıkıp destek olmamız gereken zaman yaptığı bu giyindi çktı arkadaşlarına gitti şimdi çocuk aklındamı TÖVBEE akşam gelince bana çektirir ancak ben dört duvar aarası otur bekle ki gelsin sabah abuk subuk konuşmaya devam etti zaten allık sürmiceksin makyaj da yapma filan falan Allah ıslah etsin
Haftaya iznim bitsin yaparız umarım canımAa ne farkeder saadetim yarışırız hertürlü
Olabilir instagramda takip ettiğim bi sayfa var sayarak zayıflamayla ilgili Sayarakbeslenmeegzersiz sayfanın adı profil resmide bu kitap izle istersen.Eki Görüntüle 1760551
Bende bu kitap var henüz listem yokken bununla mı başlasam bi liste yok kendin oluşturuyorsun zaten
HosgeldinGünaydınlar efendiiimmm :) buraya davet edildim işte geldim
Aaa çok iyi olur bakayım bi kilo veren varmı acaba en arka sayfasında güzel tarifleri varOlabilir instagramda takip ettiğim bi sayfa var sayarak zayıflamayla ilgili Sayarakbeslenmeegzersiz sayfanın adı profil resmide bu kitap izle istersen.
Hoşbuldum canım :)Hosgeldin
Hayiiiiir yok oyle bir ses ben biliyorum o sesi duymana sebep olacak ozguvensizlik enerjisinin kimden geldigini :)))) sakiiin rakipleri dusunme. 50 lere odaklaaan odaklaaaan odaklaaaaaan......Annemde kalıyorum salı akşamı döneceğim eve ,çarşamba eksi görürüm inşallah , içimdeki kötü bir ses uğraşsanda veremezsin boşa uğraşma diyo o sesi susturmaya çalışıyorum
Baaaak baaaaak esraaaaa kendine geeeelO ses benmiyim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?