Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bol ter atmalar canim:)
Sağol canım
Sabah tan akşama kadar en çok adımı atan kazanır canım akşam paylaşırız

Masallah, gozun aydin canim:)

Annen nasıl oldu abla daha iyimi
Daha iyi canım annem bugün kızımla başbaşalardı bakıyolar birbirine.
bursalıyım tatlım bursalılara has birşeymiş hatta cenazelerde bursa büyük şehir belediyesi tarafından ücretsiz dağıtılıyormuş öyle duydum
Bende Eskisehir deyim burda duydum kıymalı pidenin küçüğüne cantık diyolar peynirlisi falanda oluyomuş.
Kalorisi az ama hazır gıda yoğurda meyve yada kuru meyve ve keten tohumu falan karıştır daha iyi yada kızlar tarçınlı süt içiyolar onu dene. Yoğurda leblebi atabilirsin mesela.
hhiiiiiiçç iyi değilim gülüm hastayı dökülüyorumm moral sıfır daha nolsunsen nasılsın
Geçmiş olsun canım. Moralini yüksek tutmaya çalış biraz önemli bu dönemde biliyosun.

Ne zaman is basi yapiyorsun? Salonun saatini ona gore ayarla:)
Valla bu hafta cevap bekliyorum kabul edildim başlangıç için beklememi istediler.
Saatleri belli sabah 8.30 akşam 5.30-6 avm evimin dibinde zaten 7den sonra vakit ayırabilirim Jatomiyi düşünüyorum giden varsa bilgi verebilir

Hayirli olsun, biran once baslarsin insallah gulum:)

Gülüm dediğim gibi oluruna bırak.kafasını dağıtsın akşama hatasını anlar. Bol bol dua et guzelim

Annemde kalıyorum salı akşamı döneceğim eve ,çarşamba eksi görürüm inşallah , içimdeki kötü bir ses uğraşsanda veremezsin boşa uğraşma diyo o sesi susturmaya çalışıyorum
Hayiiiiir yok oyle bir ses ben biliyorum o sesi duymana sebep olacak ozguvensizlik enerjisinin kimden geldigini :)))) sakiiin rakipleri dusunme. 50 lere odaklaaan odaklaaaan odaklaaaaaan......
:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…