Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tombikminyon adını sevsinler. Canım yarın bugünkü rakamımı egale etmenin ötesine geçeceğim haberin olsun yarınki yarışımız hayırlı olsun akşam bu saatlerde açıklarım
Şimdi tam olarak yarış adım saymakmı yoksa Leslie yapmak mı bunu söyle kapışalım dişli bi rakibim var :)

Tombikminyon adını sevsinler. Canım yarın bugünkü rakamımı egale etmenin ötesine geçeceğim haberin olsun yarınki yarışımız hayırlı olsun akşam bu saatlerde açıklarım
Şimdi tam olarak yarış adım saymakmı yoksa Leslie yapmak mı bunu söyle kapışalım dişli bi rakibim var :)

1 bardak daha içtim :)

Bravo ne kadar güzel imrendim valla

Çok güzel bilgiler var ara ara paylaşayım diyorum. Tabiki bilgilendiririm okudum :)
Imrenme canım yarın sende yap senden iddialı cümleler bekliyorum mesela buda yürüyüş mü ben senin rakamı 2 ye böler 5 e katlarım filan de yani:))

1 kesin eder ama fazlası bile olabilir tartı al en iyisi asya daha sağlıklı olur sonuçların eczanede kim bilir üstüne kaç kişi çıkıyo ayarı bile kaçıyor olabilir
kız ben evde sürekli tartılmamak için almıyorum şu an önce alamadım bir süre şimdi de ben kendim almıyorum hergün tartılır psikolojimi bozarım ben

kızlar sürekli elektrik kesikti şimdi bile kaç kez gidip geldi yazayım menümü
saat 11;00 1 haş yum
5 yeşilzeytin
2 yk lor
çay

saat14;00 1 elma

saat15;30salata,havulu cacık,1 haş yum

ara
bitkiçayı
ara
1 bardak süt

akşam
2 haşlama patates
1 yum ve 1 domatesle menemen
2 yk lor
2 kaşık yoğurt

su 2 lt
spor yok..kızlar bugün sırf karnımı doyurmak için yedim çok kötüyüm hastanelik durumdayım şu an ama sırf eşimle konuşmadığım için gitmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…