Inşallah olacak canım sen zaten incelmissin maaşallahOf ya masallah de mi biz ne zaman mezun olcaz gitgide yavasliyor bi de
Noldu canım ağrım mı var bulantımıBizde de var cantık - Eskişehir :)
Anneannem yapar kıymalı, öyle böyle değil :)
Bütün gün yattım yerimden kıpırdamadım ablacım :)
sporu arttırayım dedim geçen haftanın ödemi bide bu hafta vereceğim var yani yükümü atmam lazımCumaya bomba gibi geliyorsun
1 kesin eder ama fazlası bile olabilir tartı al en iyisi asya daha sağlıklı olur sonuçların eczanede kim bilir üstüne kaç kişi çıkıyo ayarı bile kaçıyor olabiliryok kız abla o kadar etmez bence 1 fark eder ama
1 bardak daha içtim :)Kalk ic simdi:)
Bravo ne kadar güzel imrendim valla
Çok güzel bilgiler var ara ara paylaşayım diyorum. Tabiki bilgilendiririm okudum :)Yapalım canım tamam
Ayça kayayı çok beğeniyorum okudunsa beni de bilgilendir canım
hareketli ve az yemeli:)Iyi hareketli bir gun olmus:) Gule gule kullansin yenilerini kuzun:)
Şimdi tam olarak yarış adım saymakmı yoksa Leslie yapmak mı bunu söyle kapışalım dişli bi rakibim var :)Tombikminyon adını sevsinler. Canım yarın bugünkü rakamımı egale etmenin ötesine geçeceğim haberin olsun yarınki yarışımız hayırlı olsun akşam bu saatlerde açıklarım
Şimdi tam olarak yarış adım saymakmı yoksa Leslie yapmak mı bunu söyle kapışalım dişli bi rakibim var :)Tombikminyon adını sevsinler. Canım yarın bugünkü rakamımı egale etmenin ötesine geçeceğim haberin olsun yarınki yarışımız hayırlı olsun akşam bu saatlerde açıklarım
Imrenme canım yarın sende yap senden iddialı cümleler bekliyorum mesela buda yürüyüş mü ben senin rakamı 2 ye böler 5 e katlarım filan de yani:))1 bardak daha içtim :)
Bravo ne kadar güzel imrendim valla
Çok güzel bilgiler var ara ara paylaşayım diyorum. Tabiki bilgilendiririm okudum :)
Leslie yap dışarda yürü farketmez Günboyu yürü istersen önemli olan skorŞimdi tam olarak yarış adım saymakmı yoksa Leslie yapmak mı bunu söyle kapışalım dişli bi rakibim var :)
Oh canım iyi olmuş haftasonu telafi olmuştur inşallah 50 leri göreceksin :)hareketli ve az yemeli:)
Ooo kolaymis ozaman yürüyüş seven bi canavar var karşında kuşandı silahını yarın görüşürüzLeslie yap dışarda yürü farketmez Günboyu yürü istersen önemli olan skor
kız ben evde sürekli tartılmamak için almıyorum şu an önce alamadım bir süre şimdi de ben kendim almıyorum hergün tartılır psikolojimi bozarım ben1 kesin eder ama fazlası bile olabilir tartı al en iyisi asya daha sağlıklı olur sonuçların eczanede kim bilir üstüne kaç kişi çıkıyo ayarı bile kaçıyor olabilir
Iyi geceler tatlı rüyalarAzmin daim olsun Elif im. Egzersiz candir. Duzenli yaparsan durma duraklama olmaz gulum.
Gozlerim kapaniyor:) Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin
5 tahıl 3 et 3 süt 3meyve 3 yağı temsil ediyor sebze etsiz olduğu sürece serbest. Kilo ve boy oranına göre sistem değişiyor mesela benim için 43332 oluyorTombikminyon kitaptaki rakamlar 5 tahıl grubunu
3 sebze meyve 3 süt ürünleri 3 yağ grubunumu temsil ediyor
ayrıca teşekkür ederiz teyzesi:))hareketli ve az yemeli:)
Ins canim:)Oh canım iyi olmuş haftasonu telafi olmuştur inşallah 50 leri göreceksin :)
Demet kereviz sapi aldim salata icin cok eksi geldi tadi yemegi olurmukiDusa, sonra da yemege geciyorum. Gorusuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?