Vakit daralıyor hızlanmam lazım canım iyi gecelerAzmin daim olsun Elif im. Egzersiz candir. Duzenli yaparsan durma duraklama olmaz gulum.
Gozlerim kapaniyor:) Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin
Ayyyy çok korktum :)iyi olan kazansın babyOoo kolaymis ozaman yürüyüş seven bi canavar var karşında kuşandı silahını yarın görüşürüz
Ozaman alma canım böyle iyi gidiyosun psikoloji lazımkız ben evde sürekli tartılmamak için almıyorum şu an önce alamadım bir süre şimdi de ben kendim almıyorum hergün tartılır psikolojimi bozarım ben
Nasıl hesaplanıyor5 tahıl 3 et 3 süt 3meyve 3 yağı temsil ediyor sebze etsiz olduğu sürece serbest. Kilo ve boy oranına göre sistem değişiyor mesela benim için 43332 oluyor
Evet güzelmiş mantık Tamam canım paylaş@Hayaller35 çok güzel bi cümlesi var sabah kalkıyoruz cebimizde 53333 lira paramız var hepsini kahvaltıda harcarsak eve yürüyerek döneriz. Paramizi gün içinde yayarak harcama yöntemi gibi örnek menüleri paylaşırim
Peki ne kadar alman gerektiğini nadıl biliyorsun@Hayaller35 1 dilim ekmek, ince dilim börek, 1 kepçe çorba, 2 küp şeker 1 tahıl demek.
Kk peynir, avuç içi kadar et 1 et demek
1 top dondurma, 1 bardak süt 1 süt demek
En önemlisi yağ 5 zeytin, 1 tatlı kaşığı tereyağı, krema 1 yağ demek
Tatlim git bi bardak su icMenüm
Sabah: 2 dilim kpkekmk
1 yk lor 1 yumurta beyazı
2 çeri domates 1 salatalık
Yeşilçay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 5 kaşık ıspanak yemeği-yogurt
Salatalık
Ara: 1 muz- sade türk kahvesi
Akşam: sütlü yarma çorba, 1 kabak dolma
Yarım tavuk baget
Ara: Çay yanınada mısır patlağı
Spor: 30 dakika yürüyüş Su: 1 lt oldu
O spor kebabı yakmıştır zaten :) Afiyet olsun suya deginmicem bile. Ajvar sos ne?Menüm
Sabah 2 dilim ekmek ajvar sos 2 dilim peynir 1 yumurta çay
Ara 1 kase yoğurt içine 1 yk kuru üzüm 2 ceviz 2 yk müsli tarçın
Akşam 1 tabak orman kebabı 1 kase yoğurt yarım kase çorba
Spordan gelince yoğurt
Su 3 litre
Spor 15600 adım (567 calori )
5000 adım ay yarına iyi hazırlanayım takım bomba gibi. Tereyağı kızarmış ekmek bayılıyorum umarım azdır yağ miktarıIyi aksamlar sekerler menü
Sabah:müsli ve sütlü kahve
Ara:yesilcay
Ögle:kahvalti yaptik zeytin kizarmis ekmek tereyagi peynir yesillik
Ara:yesilcay
Ara:yogurt icine nar elma ve chia tohumu koydum(saadet tesekkür ederim canim güzel fikirmis)
Aksam:iki tabak pirasa yemegi
Cay bol su
Spor:5000 adim 15 dakika krosstrainer
Demetin sütünü gördüm canim cekti süt ictim demin yarin günüm var kizlar
Gelince görüsürüz öptüm hepinizi kocaman
Ben de misafirlikteyim sayilir tatlim annemdeyim izmirde yoksa ben de yapmam:) spor evde duzenki yaparim da burada koptum ne yazikki leslie meslie idare ediyoruzKerevizi nasıl yiyosun canım ya tek onu yiyemiyorum. Menün güzelmiş. Sporun ve suyuna nazar değmesinAfiyet olsun.
Yaprak sarma görünce gözlerim bi an açıldı :) yapan yok ya. Misafir kabul ediyomusun :) Afiyet olsun spor da olsa süper olurmus
Işte orda devreye matematik giriyor. Küçük bi defter tutup totalde hesaplıyorsun dur şimdi bi menü yazayım iyce otursun kilo ve boyunu söylermisin?Peki ne kadar alman gerektiğini nadıl biliyorsun
Elif ajvar sos kendin mi yaptin hazir mi hazirsa nerden aldin gitmeden ben de alayimMenüm
Sabah 2 dilim ekmek ajvar sos 2 dilim peynir 1 yumurta çay
Ara 1 kase yoğurt içine 1 yk kuru üzüm 2 ceviz 2 yk müsli tarçın
Akşam 1 tabak orman kebabı 1 kase yoğurt yarım kase çorba
Spordan gelince yoğurt
Su 3 litre
Spor 15600 adım (567 calori )
Ictim bi bardak kaptan için şimdi de senin için aldım elime :)Tatlim git bi bardak su ic
Evet biz de annemlerdeyiz pazar doncez :)Aynen öyle oldu buse Sağol sende izmirdemisin
Hadi bakalim cozcez su sorununu büşra :)Ictim bi bardak kaptan için şimdi de senin için aldım elime :)
Iyi gecelerAzmin daim olsun Elif im. Egzersiz candir. Duzenli yaparsan durma duraklama olmaz gulum.
Gozlerim kapaniyor:) Iyi geceler canlar, Allah rahatlik versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?