Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Ne guzel.Bende Samsunluyum.Universite geregi Ankarada yasiyorum.Adanaliyim gaziantepte yasiyorum gulum:)
Menüm
Sabah: 2 dilim kpkekmk
1 yk lor 1 yumurta beyazı
2 çeri domates 1 salatalık
Yeşilçay
Ara: 1 mandalina
Öğle: 5 kaşık ıspanak yemeği-yogurt
Salatalık
Ara: 1 muz- sade türk kahvesi
Akşam: sütlü yarma çorba, 1 kabak dolma
Yarım tavuk baget
Ara: Çay yanınada mısır patlağı
Spor: 30 dakika yürüyüş Su: 1 lt oldu
Menüm
Öğlen
1 kase çorba (spagettili)
Akşam
1 kase mercimek çorbası
3 çay kaşığı sade pirinç pilavı
1.5 lt su
1 fincan bitki çayı
4-5 fincan çay içerim limonla, acıktım biraz belki patlamış mısır yerim..
Spor az yaptım, misafir var daha sonra biraz da yapıp yazarım..
kızlar sürekli elektrik kesikti şimdi bile kaç kez gidip geldi yazayım menümü
saat 11;00 1 haş yum
5 yeşilzeytin
2 yk lor
çay
saat14;00 1 elma
saat15;30salata,havulu cacık,1 haş yum
ara
bitkiçayı
ara
1 bardak süt
akşam
2 haşlama patates
1 yum ve 1 domatesle menemen
2 yk lor
2 kaşık yoğurt
su 2 lt
spor yok..kızlar bugün sırf karnımı doyurmak için yedim çok kötüyüm hastanelik durumdayım şu an ama sırf eşimle konuşmadığım için gitmiyorum
Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Evet canim:) Is yerin musaitse gotur arada. Artik buyuduler, sosyallesir degisik ortamlara girer:)
İki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.Çalışıyor musun kuzum, izin alsaydın biraz. Kusma var mı?
Egzersize yüklendiginde artı görürsün tartıda canım. Kilo degildir o, devam ettikçe eksiye iner. Menün yetersiz. 1200 altında kalori almamalısın. Daha yeni başladın. Umutsuzluk bıkkınlık yok bir tanem. Destegimiz tam sana:)
Evet çok şükür hepimiz yakınızHa dogru. Uni endeksliyim ben. Okul basladi burada. Ne guzel annenle yakinsin:)
Kayseriliyim canımBu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Hayırlı olsun canımHerkese merhaba
kizlar dun benim icin cok kötü bigündü mesaimde vardi 9da evdeydim ve inanilmaz bir bas agrisiyla kivrandim 9da bi yattim sabah kalktim.Tabi hala keyifsizim neyse hersey gelip gecici.
Beni en mutlu eden sey ise esimin terfi almis olmasi oldu cok şükür uzun zamandir bekliyorduk.
Hemen dunku menumu yazayim
Sabah
Peynir salata domatesten olusan sandvic
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Sinitzel tavuk 1.5 parca
makarna 5 yk
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :65 dk yürüyüş
Bende cok memnun oldum :)hey günaydınlar şekerlerrrr napıosunuz bakalım dünki menümü yazacagım birazdan
suyun az olmuş kuzum hiç içemiosan 1,5 lt içmek için zorla kendini
menü güzel benceafyt olsn canikom :)
kahvaltı yapmadın mı günün en önemli öğünü atlamamaya çalış
ben boşnagım canım istanbulda yasıyorum adım nena memnun oldum
canım tuzlu kraker bulantılarnıbastırır bılgın olsun sabah kalkar kalkmaz basucunda olsun 1-2 tane yeİki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.
http://www.bodytr.com/2014/09/zayiflamadan-once-ve-sonra-72-kisi.html suraya bir baksaniza ya gercek mi bunlar masallah yavalla tebrik ediyorum.Motivasyon oldu.En begendiklerimi kaydedip canim bir sey cektiginde bunlara bakicam.
Pek işe yaramadı lutka denedim, başa gelen çekilir...canım tuzlu kraker bulantılarnıbastırır bılgın olsun sabah kalkar kalkmaz basucunda olsun 1-2 tane ye
oyyybunlar ne anammm hep spordan zayfladılar heee yemın ederm bu spor varya bambaska bsy aksam kocısle dısarda yıcez tabı bn et ve salata baska bsy yemıcem yada sadece salata sonra sahılde sporyapıp eve dpnucez snra bır dus ve miss gibi uyku
Herkese merhaba
kizlar dun benim icin cok kötü bigündü mesaimde vardi 9da evdeydim ve inanilmaz bir bas agrisiyla kivrandim 9da bi yattim sabah kalktim.Tabi hala keyifsizim neyse hersey gelip gecici.
Beni en mutlu eden sey ise esimin terfi almis olmasi oldu cok şükür uzun zamandir bekliyorduk.
Hemen dunku menumu yazayim
Sabah
Peynir salata domatesten olusan sandvic
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Sinitzel tavuk 1.5 parca
makarna 5 yk
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :65 dk yürüyüş
nena'nın dünki menüsü
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates baska bsy yemedım
ara 1 fincan yandan tek şekerli türk kahvesi
öğlen 1 kase kuru fasulye 1 tabak salata
ara 1 mandalina
aksam 1 kase corba 2-3 çatal salata hiç iştahım yoktu
2lt civarı su bide sayamadgm bi kaç kupa çay
spor pilates yaklasık 20 dkka
sonrauyudum erkenden
menüm cok saglıksız ve boş farkettm ama canım hiç bsy yemek ıstemedi malesef
havalar müsait oldukça geliyor zaten paşam :)
ben babamın yanında çalışıyorum inşaat firması muhasebesine bakıyorum :) patron benim babam ama çok sert kuralları olan bi adam diğer patronlardan farkı yok yani iflahımı kuruyor kendileri :)
İki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.
Pek işe yaramadı lutka denedim, başa gelen çekilir...
Pek işe yaramadı lutka denedim, başa gelen çekilir...
Rahatsizligin devam mi ediyor gulum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?