Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Herkese merhaba

kizlar dun benim icin cok kötü bigündü mesaimde vardi 9da evdeydim ve inanilmaz bir bas agrisiyla kivrandim 9da bi yattim sabah kalktim.Tabi hala keyifsizim neyse hersey gelip gecici.
Beni en mutlu eden sey ise esimin terfi almis olmasi oldu cok şükür uzun zamandir bekliyorduk.

Hemen dunku menumu yazayim

Sabah
Peynir salata domatesten olusan sandvic
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Sinitzel tavuk 1.5 parca
makarna 5 yk
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :65 dk yürüyüş

hey günaydınlar şekerlerrrr napıosunuz bakalım dünki menümü yazacagım birazdan

suyun az olmuş kuzum hiç içemiosan 1,5 lt içmek için zorla kendini

menü güzel benceafyt olsn canikom :)

kahvaltı yapmadın mı günün en önemli öğünü atlamamaya çalış

Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum da Hem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)

ben boşnagım canım istanbulda yasıyorum adım nena memnun oldum

nena'nın dünki menüsü
sabah 1 haşlanmış yumurta 1 domates baska bsy yemedım
ara 1 fincan yandan tek şekerli türk kahvesi
öğlen 1 kase kuru fasulye 1 tabak salata
ara 1 mandalina
aksam 1 kase corba 2-3 çatal salata hiç iştahım yoktu
2lt civarı su bide sayamadgm bi kaç kupa çay
spor pilates yaklasık 20 dkka
sonrauyudum erkenden

menüm cok saglıksız ve boş farkettm ama canım hiç bsy yemek ıstemedi malesef

Evet canim:) Is yerin musaitse gotur arada. Artik buyuduler, sosyallesir degisik ortamlara girer:)

havalar müsait oldukça geliyor zaten paşam :)
ben babamın yanında çalışıyorum inşaat firması muhasebesine bakıyorum :) patron benim babam ama çok sert kuralları olan bi adam diğer patronlardan farkı yok yani iflahımı kuruyor kendileri :)

İki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.

Ha dogru. Uni endeksliyim ben. Okul basladi burada. Ne guzel annenle yakinsin:)
Evet çok şükür hepimiz yakınız

Bu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum da Hem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Kayseriliyim canım

Hayırlı olsun canım

Bende cok memnun oldum :)

İki gündür evdeyim ablacım, yarın duruma göre bakacağım. Her gün olmasada arada istifra ediyorum.
canım tuzlu kraker bulantılarnıbastırır bılgın olsun sabah kalkar kalkmaz basucunda olsun 1-2 tane ye

http://www.bodytr.com/2014/09/zayiflamadan-once-ve-sonra-72-kisi.html suraya bir baksaniza ya gercek mi bunlar masallah ya valla tebrik ediyorum.Motivasyon oldu.En begendiklerimi kaydedip canim bir sey cektiginde bunlara bakicam.

oyyy bunlar ne anammm hep spordan zayfladılar heee yemın ederm bu spor varya bambaska bsy aksam kocısle dısarda yıcez tabı bn et ve salata baska bsy yemıcem yada sadece salata sonra sahılde sporyapıp eve dpnucez snra bır dus ve miss gibi uyku

Pek işe yaramadı lutka denedim, başa gelen çekilir...

Tebrikler canim, gozunuz aydin. Darisi senin guzel bir is bulmana:)

Rahatsizligin devam mi ediyor gulum?

Aile sirketi demek:) Ogrensin pasamiz da isi simdiden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…