Tamam canım teşekkür ederim inşallah birdaha yarışırız@Hayaller35 canım 10800 ü görmüştüm sonra resetlemişim galiba ama toplarsak bile sen kazandın tebrik ederim
canım buna eklersek 12500 ediyor
bu arada resim yüklemek konusunda acemiyim kusura bakmayın
Selam kızlar herkese güzel mutlu günler
bende 65 filan olum düşünüyorum yapmayı inşallah güzel sonuçlar çıkacakAblacım gittim geldim tekrar baya konuşmuşsunuz bitiremedim oku oku :)( evet çok şükür geçtim ama 3. Level güzelmiş sevdim :)) bende merak ediyorum ama halen şişliğim var bi gitsin de neler olacak merak ediyorum :)))
Kendini cok dinlememeye calis canim. Es dost akraba varsa git, degisiklik olur. Alisveris yap:)
Teşekkür ederim kızlar tavsiyelerinize uyacağım :*hmm kuzum ozaman peynirli tost deneyeblrsn peynr az yaglı yada yagsz olsa daha ıyı bide baharatlı seylerden uzak dur onlarnda kokusu mide bulandırıo şekerim
birazcık devam edıo kaptanım ama daha iyi gbiyim
Bizim tek sorunumuz senden ayrı kalmak olabilir canım allah kolaylık versin umarım istediğiniz gibi bi ev bulursunuz :)4.takimin citirlari beni takimdan atsaniz haklisiniz vallahi
Haftasonlari kosturmayla geciyor, bugunde subat ayina girdik bu ay sonu tasinmamiz lazim diye kiralik evleri gormeye gittik oglumla.
Esim ancak haftasonlari musait oluyor bu haftasonuda gidemedik.
Oyuzden yine is bana kaldi...
Epey kiralik ev var cok sukur ki..
Tek tek onlari gezip karar verecegiz.
Isin kotusu yeni tasinacagimiz yer ile suan oturdugumuz yer arabayla 1 saat it 1 saat gel 2 saat suruyor
Neyse amma sizlandim..
DUZELTME:Cumartesi gunu sporuma 5000 adim yazmak isterken 50000 yazmisim yanlislikla:))
Asyaca canim sen uyarmissin sanirim tesekkur ederim:)\
PAZARTESI MENUM
SABAH
Menemen
4 zeytin
peynir
Domates,salatalik
OGLEN
Tonbalikli salata
AKSAM
Et kofte
Salata
Ayran
ARA
Seftali cayi
4 ceviz, 1 gun kurusu
1.5 lt su, 1 maden suyu
20 dk bisiklet, 1 saat parkta oglanla yuruyus
Ah Kıyamam 3 aydan sonra azalacak canım sabretGünaydın canlarım, çok ilgilenemiyorum kusura bakmayınhepiniz iyisinizdir inşallah... Cumaya bomba gibi geliyorsunuz değil mi :)
Bulantı ablam, sabahtan akşama kadar durduraksız sağolsun :)
Aydınlı yım izmir de yaşıyorum canımBu arada ben kimsenin nereli oldunu bilmiyorum daHem daha iyi tanismak icin hem belki hemserim falan da cikar.Herkese sormus olayim buradan :)
Selamm... Nasılsınız kizlar
Geçmiş olsun canım terfi için sevindim canım bizde bekliyoruz inşallah bizimde gerçekleşir yakındaHerkese merhaba
kizlar dun benim icin cok kötü bigündü mesaimde vardi 9da evdeydim ve inanilmaz bir bas agrisiyla kivrandim 9da bi yattim sabah kalktim.Tabi hala keyifsizim neyse hersey gelip gecici.
Beni en mutlu eden sey ise esimin terfi almis olmasi oldu cok şükür uzun zamandir bekliyorduk.
Hemen dunku menumu yazayim
Sabah
Peynir salata domatesten olusan sandvic
sekersiz cay
Ara
Yesilcay
Oglen
Sinitzel tavuk 1.5 parca
makarna 5 yk
Ara
1 avuc beyaz leblebi
Aksam
Yok
Su :2 lt
Spor :65 dk yürüyüş
Iyiyim canım spordan geldim bişeyler atıştırdım şimdi leslie yapcam sonrada oğlan için özel okul bakmaya gidicez oğluşlaSelam canim. Nasilsin bugun?:)
Sen nasılsın canım nasıl gidiyo oğluş nasıl iş meselesi ne zaman belli olacakIyiyiz guzelim. Sen nasilsin, gitti mi misafirlerin?:)
Iyiyim canım spordan geldim bişeyler atıştırdım şimdi leslie yapcam sonrada oğlan için özel okul bakmaya gidicez oğluşla
Sen nasılsın canım nasıl gidiyo oğluş nasıl iş meselesi ne zaman belli olacak
Geçmiş olsun canım terfi için sevindim canım bizde bekliyoruz inşallah bizimde gerçekleşir yakında
Sağol canım inşallah buluruz :)Ooo cok keyifli bir gun sizi bekliyor desene:) Iyi eglenceler canim. Guzel bir okul bulursunuz insallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?