Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu progestanı kullanınca düşük olmuyor dimi benimde 1 tane düşük oldu ya korkuyorum çok o yüzden ama dr tüm önlemi aldı iğneler ilaçlar falan
Allah korusun düşük olmasın diye içiliyor zaten ben iki kutu kullanmıştım
Bak hatta ilk gebeliğimde bebek karnımda ölmüştü salak doktor progestron içirdi bana ben farkında olmadan bir ay boyunca ölü Bebek'le beklemişim
Sana şunu diyeceğim aklına kötü bişey getirme senin yaşadıklarının katbe kat üstünü yaşadım ben
Hem ailevi hem psikolojik
Ama şimdi kuzum 7 yaşına girecek
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
İyi düşün iyi olsun
Dualarım ikinizle

Menüm vereyim kaçayım yoksa dayak yerim
E hem ben hem Refik olunca iki kişilik yedim
Kahvaltı yok
Öğlen 4kaşık dolusu makarna
İki kase cacık
Nescafe
Türk kahvesi
Meyve suyu
Ara yok
Akşam bir dilim peynirli börek bir bardak kola
7690 adım
3 litre su

Allah razı olsun gülümmarada takılıyor böyle aklıma ister istemez kalp atışını duymak kısmet olsa geçer bu korkumda.rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,senin yavrunuda sana bağışlasın rabbim

Dötünü ye kızımın de

Bayıldım ilk fırsatta diyebilirim

iyiymiş

Spor yapıyorsun hayatım tabi girersin

Bayıldım ilk fırsatta diyebilirim

iyiymiş

Spor yapıyorsun hayatım tabi girersin
harpy bugün ne oldu biliyomusun
Spor hocasının karnına dokundum, kızın karnı bildğin duvar ayy ben şok ben manşet
bir insan evladının karnı nasıl o kadar sert olabilirr
hayır bi de o kadar sağlıksız besleniyor ki kız kolalar,hamburgerler,pideler sigaralar gırla gidiyorr

az kalmis misafirinizi gondermeye, hayirlisi canim:)

söylemedin mi ben olsam çatlardımmm
daha soylemedim:)
aksam isten gelsin soylicem insallah:)

masallah Allah bagislasin evlatlarinizi:)

Tanistimiza memnun oldum.Saglikli bir bebek olur insaAllah
Tesekkurler Amin
amin canim tesekkurler:)

Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2/6 dayim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
cok az yemissin canim, daha cok yemek ye:)

cok guzel deryacim:)

mavisim aerobik ve adimlari duzenli yapiyorsun ya vucudunu sasirt, degisik egzersiz yap diye dedim guzelim.

Kizlar gecmis anca bitti cocuklar oyun istiyor bugun hep menumu verip kacacagim ben de derya gibi karbonhidrat aldim tavsiyelerinizle
Sabah
2 haslanmis yumurta
Bol peynir
8 zeytin ve zeytinyagi
Bol roka
Ceviz
Tereyagli kayisi

Ogle
Karniyarik 1 kasik pilav

Aksam
Bulgurlu etli yaprak sarma
Yogurt
Patlamis misir:))
Su 3 oldu coktan
Spor henuz yok yapabilirsen yazacagim ama dun gece cok uyandim asiri uykum var gozlerim kapaniyor yapanayabilirima

o kadar sagliksiz beslenmiyor olmasi lazim canim..
genetiksel olarak kilo almiyor olabilir ama kaslarinin gelismesi icin yediklerine dikkat etmesi gerek.
var bu iste bir terslik...

iyi yapmissin Busem afiyet olsun:)

Tesekkur ederim. Hosbulduk
Hoşgeldin Can'ım :)

yok canim hala soylemedim :)

Anam çatlarım ben Nasıl dayanıyorsun :)

Yardiminiz icin tesekkur ederim amma o kadar halsiz oluyorum ki spor yapamiyorum .amma denicem

Halsiz oluyorum demişsin ama jillianlar falan havada uçuşmuş zor geliyorsa daha hafif enerjini arttıracak birşeyler önerebiliriz..

Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2/6 dayim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.

Canım şöyle bi yanlış anlaşılma var malesef kilo vermek için aç kalman gerekmiyor sadece dengeli beslenmen gerekiyor her öğünde sebzeni proteinini süt ürününü ve kompleks karbonhidratını Alman gerekiyor. Eğer kalori alımını bu kadar düşürürsen vücudun kilo vermeye direnir..

Bence bu kötü bir menü olmuş.. Sadece protein alarak yaşayamazsın bağırsakların çalışmaz vitaminse kalırsın malesef..

Can'ım yakıyordur o tüm gün spor yaptığını düşünsene onun metabolizma da 5000 felandır bilerek içiyordur o kolayı felan kas kaybetmemek için :)

o kadar sagliksiz beslenmiyor olmasi lazim canim..
genetiksel olarak kilo almiyor olabilir ama kaslarinin gelismesi icin yediklerine dikkat etmesi gerek.
var bu iste bir terslik...
vücudu güzel değil çok incecikte değil. yaptığı işe göre göbeği filan dilim dilim de değil. ama dokununca çok sert

Farkındayım kötü olduğununn
Aslında hiç öyle protein falan düşünerek yemedim, ne bulduysam yedim diyelim :))
Yarın daha güzelini yazacam inşaAllah, sözzz

esim iste suan yuzyuze aksam soyleyeyim diyorum:)

cok guzel menu ve egzersiz:)

vücudu güzel değil çok incecikte değil. yaptığı işe göre göbeği filan dilim dilim de değil. ama dokununca çok sert
anladim canim ozaman normal:)

Kizlar yeni eve girdim ve hemen gecmise daldim anca bitti iki günlük oldugu icin uzun sürdü kusuruma bakmayin.
Canim ozelde yaptiricam gayet itinali ve temiz biyer rabbm koruaun insallah :)
Doktordan degil o evde iltihab kaptirti dikkat etmedigi icin sen dikkat et kendine canim

ilk ay 50euro verip bir dene guzelim verimli kullanabiliyormusun gor.
Eger verimli kullanirsan salonu 1 ayin sonunda yillik uyelik yaptirirsin:)
Aynen de öyle yaptim kaptanim

Evet bende öyle karar verdim simdi bir ay gitcem sonra memnun kalirsam yillik yaparim

Canim.bu menu ne boylee:)
Sabahlari guzelce kahvaltini yapmaya ozen goster. Kahvalti yapmazsan metobolizman yavaslar canimm
Haklisin ama gercekten 3 gündür sabah alarmi kapatip uyuya kaliyorum zar zor yetisiyorum

Yok kaptanim ya daha yeni basliyor stres 5. ayin ortasina kadar hep stress var
Yeni gördüm kaptanim hayirli olsun cooook sevindim. Insaallah hayirli bir evlat olur. Basta belki biraz kiskanir ama sonra arkadas olurlar sen hic üzme kendini artik tasinma islerindede dikkat et kendine.

Yasasinnn 3.haftam yine dereceye girdimmm
Kendimi ve hepimizi tebrik ediyorummmm
Ben bu hirsla kacamakta yapamiyorummmmm
Asyaca cok bileendim
Reglimi bitirip maydanozumi icip haftaya ben birinci oliciiiiimmmmm
Tebrik ederim canim Insaallah devami gelir

Canim evdeki tartinin dogrulugunu ögrenmek icin kilosunu bildigin bir seyi tartabilirsin. Mesela 1,5 lt'lik su siseleri 1,5-1,6 kilo agirliginda.
Aynen dedigini yaptim kaptanim 500 gram fark var bide sabah ödem vardi galiba simdi bile sabahtan daha az cikiyorum

InsaALLAH tesekkur ederim aksama yediklerimide yazarim.Bu hafta regl haftam insaAllah azda olsa zayiflarim zaten sporda yapamicam halim olmuyor.
Hosgeldin canim bende Büsra. Grubun en kücügü 18 yasindayim. Ögrenciyim ve yurt disinda yasiyorum
Haklisin buara düzenim yine bozuldu toparlancam en kisa sürede

Elimden geleni yapcam kaptanim söz. Ne zamana kadar adim yarismasi
Haklisin kaptanim bu hafta düzen alt üst oldu toparlancam söz

bulantı değilde baş dönmesi aman Allahım ben hayatımda böyle birşey yaşamadım olsun katlanırım artık herşeye
Dikkat et kendine canim. Insaallah hayirlisiyla bu kucagina aldiginda bütün bunlari unutursun

Menümün kusuruna bakmayın sabah midemi çok zorlamak istemedim bugünün menüsünü görmezden gelelim lütfen:)

Sabah
1 kase corn flakes

Öğlen
Tbe tost

Ara
Sebzeli omlet

Akşam
Çorba
3 parça et (küçük)
1/2 dlm tbe

Yeşilçay
Az su (hala çok içemiyorum)
Spor temiz hava almaca az yürüyüş. Yokuşlu Bebek arabası itmece.

Şuan daha iyi hissediyorum su eksiğini kapatmaya çalışıyorum.. Umarım haftaya + falan gelmez..

Alinti yapmayi unuttugum biri varsa özür dilerim gözümden kacmistir
Gelelim bugünün utanc verici menüsüne
Bugün hic eve giremedim ve yemek yemeye hic zamanim yoktu okuldan ciktim
Direk fitnes ordan direk alisveris 1 saat önce eve geldim bu saaten sonrada bisey yemek istemedim
Sabah yine gec kaldim 1 kücük mandalina
Öglen: 1 ev yapimi müslü 1 muz
Ara: 1 bardak soguk latte ve günün geri kalanini cerez yiyerek gecirdim
Daha yenide 1 bardak süt
Spor: 1 bucuk saat fitness onun disinda bütün gün kosusturma yaklasik 15.000 adim

4.Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu
[tr][td] Derya_idil
Cumartesi X fincan
[tr][td] abesle_istigal [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] Tombikminyon [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] Dahlia_ [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@sevimlicadi0[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan [/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@melinda23[/td][td]Cumartesi[/td][td]Xfincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…