Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hoşgeldinn
Kilo, boy, yaş olarak o kadar çok benziyoruz ki, rakip gördüm kendime
İsmim Fatime, 21 yaşındayım, okumuyorum, çalışmıyorum öyle işte
Hosbulduk Fatime tanisdigimiza memnun oldum harbiden cok benziyoruz bende ne okuyorum nede calisiyorum evlenicem diye hicbirsey yapmadim :)
Rakip konusuna gelince henuz yeniyim daha belli olmaz :)

Hosgeldin

Hoşgeldin canım aramıza:)

Yawrukush canım haklısın menüm düzeldi artık kuruyemişide kesmeyi düşünüyorum:)sporda zor gibi ya anca bunları yapabiliyorum kuzum ama artık akşamları artı yürüyüş yapmayıda düşünüyorum kuzum:))

Menüm
Sabah
Omlet
Peynir

Öğlen
Mercimek çorbası
Cacık

Akşam
2 tatlı kaşığı kısır
4kaşık patlıcan yoğurtlaması
1 tane baklava
Kayısı çayı

2 litre su
13000 adım
1 saat airobik:)

Hosbulduk Fatime tanisdigimiza memnun oldum harbiden cok benziyoruz bende ne okuyorum nede calisiyorum evlenicem diye hicbirsey yapmadim :)
Rakip konusuna gelince henuz yeniyim daha belli olmaz :)

Tekrar hoşgeldin :)
Rakip meselesini şakasına dedim canım, hem boy hem kilo neredeyse aynı olunca :))

Menüm

Öğlen
Balık

Akşamüstü
el kadar tavuk file

Akşam
Az makarna, 2 kaşık sos

3-4 fincan çay
1 fincan bitki çayı
Suyu hatırlamıyorum unutkan oldum şişeye geçme zamanı geldi sanırım :)
Spor da yapmadım, boş durmadım bahçede bayağı iş yaptım hem yürüdüm de ama ne kadar bilmiyorum..

Aynen öyle ben kızımdan önce iki defa yaşadım karnımda öldü bebekler biri de ikizdi progestrona başladım kızımda
Uyuyamazdım baş dönmesinden
Ama herşeye değer Can'ımın içi
bu progestanı kullanınca düşük olmuyor dimi benimde 1 tane düşük oldu ya korkuyorum çok o yüzden ama dr tüm önlemi aldı iğneler ilaçlar falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…