Hosbulduk Fatime tanisdigimiza memnun oldum harbiden cok benziyoruz bende ne okuyorum nede calisiyorum evlenicem diye hicbirsey yapmadim :)Hoşgeldinn
Kilo, boy, yaş olarak o kadar çok benziyoruz ki, rakip gördüm kendime
İsmim Fatime, 21 yaşındayım, okumuyorum, çalışmıyorum öyle işte
Tansdimiza memnun oldum Amin :)Hoşgeldin canım aramıza. Ben de 39 yaş 66 kil8 1 çocuk annesiyim. Beraber sağlıkla verelim kilolarımızı.
HosgeldinKullanıcı Adı : Ollalla
İsim (İsteğe Bağlı ): Arzu
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: XXX
Yaşadığınız şehir: Azerbaycan Mingecevir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57.2
Hedef kilonuz : 45
Kilo alma hikayeniz : Galiba fazla yemem :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Evlenicem :)
InsaALLAH evet Azeriyim :)Hayrlisi olsun canm :) insallah hedefine ulasirsin ... Azerimisin .... :)
Yardiminiz icin tesekkur ederim amma o kadar halsiz oluyorum ki spor yapamiyorum .amma denicemregl döneminde spor yaparsan eger metabolizma hızlı çalıştığı için çok daha iyi verim alırsın. krizi fırsata çevirmek diyebiliriz.
evet biliyorum insaALLAH CUMA GUNU FAZLA GELMEM TARTIDARegl iken siskinlikten dolayi fazla cikabilirsin ama bu seni korkutmasin regl bitiminde kilon birden düsüyor.
HOSBULDUK :)Hosgeldin
Hoşgeldin canım aramıza:)Kullanıcı Adı : Ollalla
İsim (İsteğe Bağlı ): Arzu
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı ve yaşları: XXX
Yaşadığınız şehir: Azerbaycan Mingecevir
Boyunuz : 155
Kilonuz: 57.2
Hedef kilonuz : 45
Kilo alma hikayeniz : Galiba fazla yemem :)
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz? : Evlenicem :)
Hosbuldum :)Hoşgeldin canım aramıza:)
canım çok az yemişsinKahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2/6 dayim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
Hosbulduk Fatime tanisdigimiza memnun oldum harbiden cok benziyoruz bende ne okuyorum nede calisiyorum evlenicem diye hicbirsey yapmadim :)
Rakip konusuna gelince henuz yeniyim daha belli olmaz :)
bu progestanı kullanınca düşük olmuyor dimi benimde 1 tane düşük oldu ya korkuyorum çok o yüzden ama dr tüm önlemi aldı iğneler ilaçlar falanAynen öyle ben kızımdan önce iki defa yaşadım karnımda öldü bebekler biri de ikizdi progestrona başladım kızımda
Uyuyamazdım baş dönmesinden
Ama herşeye değer Can'ımın içi
bu progestanı kullanınca düşük olmuyor dimi benimde 1 tane düşük oldu ya korkuyorum çok o yüzden ama dr tüm önlemi aldı iğneler ilaçlar falan
Tansdimiza memnun oldum Amin :)
amiiinn gülüm inşallah rabbim kimsenin yüreğini yakmasınBir daha Olmaz inşaAllah canım, bu sefer Rabbim sana bağışlasın bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?