Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Süpersin kaptanımm.. En çok ben içicemmmm

Haklısın kuzum ne önerirsin:)

[tr][td]4. Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu[/td][/tr][tr][/tr] [tr][td] haeshin [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] B betusi [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] gogo2405 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] zey zey [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] tiffany20 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] D ddanes [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] Harpy [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] edsofi [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@kitabi[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] O Ollalla [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]

Allah iyiligini versin bunuda mi yaptin

Canim bu hafta yeni bir duzen oturtursun:)
Cok tesekkur ederim iyi dileklerine..

Hala toparlanamadin degil mi canim?

Canim bugun disarida oldugun icin boyle olmus.
Ama yediklerinin miktarini arttir lutfen..
Cok az yiyorsun:)

Cok guzel olmus ellerine saglik canim:)

Sabahki tarti yanlismis arkadaslar tarti +500 gösteriyor yani normalde sabitdim bide ödem vardi suan daha zayif cikiyorum ama haftaya bomba gibi geliyorum busefer hepinizden özür dilerim
Hay Allah haftaya tartinin azizligibe ugramayalim guzelim :)

Haklısın kuzum ne önerirsin:)
Canim cok yorgun oluyorsun ya, bir programa baslamak seni zorlayabilir.
Onun yerine mesela 250jj, 250 ip atlama, 250 oldugun yerde kosma egzersizleri yapsan, normal egzersizine ek olarak.

Tablolar gittikce guzellesiyor Deryam, astin kendini :)

Buarada fitnes disinda 15.000 adim fitnessde telefonu yanima almadim
Egzersizin cok cok guzel canim, haftaya yuzumuzu guldureceksin belli..

Insaallah kaptanim bu hafta belki yarin haric sünner dügünü var diye onun disinda hergün fitnese gitcem bide yeme düzenimi ozurtsam.

Neyse simdiden haftaya -500 garanti

Anlaştık kaptanişkom
Cumartesi Adım Yarışmas ıPazar Adım Yarışması Pazartesi Adım+İp Atlama Salı Adım +Mekik Çarşamba Adım+Squat
[tr] [tr] [/tr][/tr]
Ayy çok şirin bunlar
Kaptanlarım yarın kızımın doğum gününü kutlayacağız şey işte pasta felan olacak napayım ödül Hakkı'mda yok ne derseniz onu yapacam
Hiç.yHiç.yemesen olmaz yesen olmaz ençok canın neyi isterse 1 çatal al bence
Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2/6 dayim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
Spor Spor güzel ama az yemişsin canım metabolizman durur çalışmaz
bu progestanı kullanınca düşük olmuyor dimi benimde 1 tane düşük oldu ya korkuyorum çok o yüzden ama dr tüm önlemi aldı iğneler ilaçlar falan
Progestan düşüğe engel olur ama bittiğinde düşük olcaksa olur sen içini ferah tut.
Kötü olmuş hakkaten.

Arkadaslar hepimiz cumaya kadar hergun en az 1 fincan en cok 2 fincan yesilcay tuketiyoruz. Yesilcayin tadindan hoslanmayanlar aktarlardan hibiskus temin edip onu tuketebilirler. Bu bitki de ayni islevi goruyor. Ve hergun rica ediyorum menulerimizde eksiksiz olarak tukettigimiz bitki cayini belirtelim.
YEŞİL ÇAYIN FAYDALARI

• Güçlü bir antioksidandır
  • Kansere karşı koruma sağlar
  • Kötü kolesterolü düşürür
  • Kalp sağlığına iyi gelir
  • Kan basıncını düşürür
  • Diş çürüklerini önler
  • Diş eti hastalıklarına karşı koruma sağlar
  • Metabolizmayı hızlandırır
  • Kilo vermeye yardımcı olur
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
HİBİSKUS ÇAYININ FAYDALARI

• Tansiyonu düşürür
  • Tip 2 diyabette yüksek kan basıncını düşürmek için kullanılır
  • Bağışıklık sistemini güçlendirir
  • Antioksidandır
  • Kolesterolü düşürür
  • Mide kanserine karşı koruma sağlar
  • Şişliği alır
  • Sindirim sistemini çalıştırır
  • Kalp ve karaciğer hastalıklarına karşı kullanılır
  • Kilo vermeye yardımcıdır

Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2 deyim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
gercektenmi? bilmiyordum tesekkkur ederim dikkat ederim bundan sonra.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…