[tr][td]@abesle_istigal [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@Tombikminyon [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]
4.Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu
[tr][td]@CheGueveraCumartesi X fincan Dahlia_ [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@sevimlicadi0[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan [/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@melinda23[/td][td]Cumartesi[/td][td]Xfincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr] [td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr] [td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
Haklısın kuzum ne önerirsin:)az kalmis misafirinizi gondermeye, hayirlisi canim:)
daha soylemedim:)
aksam isten gelsin soylicem insallah:)
masallah Allah bagislasin evlatlarinizi:)
amin canim tesekkurler:)
cok az yemissin canim, daha cok yemek ye:)
cok guzel deryacim:)
mavisim aerobik ve adimlari duzenli yapiyorsun ya vucudunu sasirt, degisik egzersiz yap diye dedim guzelim.
Allah iyiligini versin bunuda mi yaptin
[tr][td]4. Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu[/td][/tr][tr][/tr] [tr][td]
haeshin [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] B betusi [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] gogo2405 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] zey zey [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] tiffany20 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] D ddanes [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] Harpy [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] edsofi [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@kitabi[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] O Ollalla [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr] [tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Hee yaptimm :))Allah iyiligini versin bunuda mi yaptin
Ozman bana bitane ekle 1 kupa suan demleniyor icicem :)Hee yaptimm :))
Allah iyiligini versin bunuda mi yaptin
Ozman bana bitane ekle 1 kupa suan demleniyor icicem :)
Canim bu hafta yeni bir duzen oturtursun:)Kizlar yeni eve girdim ve hemen gecmise daldim anca bitti iki günlük oldugu icin uzun sürdü kusuruma bakmayin.
Doktordan degil o evde iltihab kaptirti dikkat etmedigi icin sen dikkat et kendine canim
Aynen de öyle yaptim kaptanim
Evet bende öyle karar verdim simdi bir ay gitcem sonra memnun kalirsam yillik yaparim
Haklisin ama gercekten 3 gündür sabah alarmi kapatip uyuya kaliyorum zar zor yetisiyorum
Yok kaptanim ya daha yeni basliyor stres 5. ayin ortasina kadar hep stress var
Yeni gördüm kaptanim hayirli olsun cooook sevindim. Insaallah hayirli bir evlat olur. Basta belki biraz kiskanir ama sonra arkadas olurlar sen hic üzme kendini artik tasinma islerindede dikkat et kendine.
Tebrik ederim canim Insaallah devami gelir
Aynen dedigini yaptim kaptanim 500 gram fark var bide sabah ödem vardi galiba simdi bile sabahtan daha az cikiyorum
Hosgeldin canim bende Büsra. Grubun en kücügü 18 yasindayim. Ögrenciyim ve yurt disinda yasiyorum
Haklisin buara düzenim yine bozuldu toparlancam en kisa sürede
Elimden geleni yapcam kaptanim söz. Ne zamana kadar adim yarismasi
Haklisin kaptanim bu hafta düzen alt üst oldu toparlancam söz
Dikkat et kendine canim. Insaallah hayirlisiyla bu kucagina aldiginda bütün bunlari unutursun
Hala toparlanamadin degil mi canim?Menümün kusuruna bakmayın sabah midemi çok zorlamak istemedim bugünün menüsünü görmezden gelelim lütfen:)
Sabah
1 kase corn flakes
Öğlen
Tbe tost
Ara
Sebzeli omlet
Akşam
Çorba
3 parça et (küçük)
1/2 dlm tbe
Yeşilçay
Az su (hala çok içemiyorum)
Spor temiz hava almaca az yürüyüş. Yokuşlu Bebek arabası itmece.
Şuan daha iyi hissediyorum su eksiğini kapatmaya çalışıyorum.. Umarım haftaya + falan gelmez..
Canim bugun disarida oldugun icin boyle olmus.Alinti yapmayi unuttugum biri varsa özür dilerim gözümden kacmistir
Gelelim bugünün utanc verici menüsüne
Bugün hic eve giremedim ve yemek yemeye hic zamanim yoktu okuldan ciktim
Direk fitnes ordan direk alisveris 1 saat önce eve geldim bu saaten sonrada bisey yemek istemedim
Sabah yine gec kaldim 1 kücük mandalina
Öglen: 1 ev yapimi müslü 1 muz
Ara: 1 bardak soguk latte ve günün geri kalanini cerez yiyerek gecirdim
Daha yenide 1 bardak süt
Spor: 1 bucuk saat fitness onun disinda bütün gün kosusturma yaklasik 15.000 adim
Cok guzel olmus ellerine saglik canim:)[tr][td]@abesle_istigal [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@Tombikminyon [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]
4.Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu
[tr][td]@CheGueveraCumartesi X fincan Dahlia_ [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@sevimlicadi0[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan [/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@melinda23[/td][td]Cumartesi[/td][td]Xfincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr] [td][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/td][/tr]
[tr][tr][tr][tr][tr][tr]
Hay Allah haftaya tartinin azizligibe ugramayalim guzelim :)Sabahki tarti yanlismis arkadaslar tarti +500 gösteriyor yani normalde sabitdim bide ödem vardi suan daha zayif cikiyorum ama haftaya bomba gibi geliyorum busefer hepinizden özür dilerim
Canim cok yorgun oluyorsun ya, bir programa baslamak seni zorlayabilir.Haklısın kuzum ne önerirsin:)
Tablolar gittikce guzellesiyor Deryam, astin kendini :)
[tr][td]4. Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu[/td][/tr][tr][/tr] [tr][td]
haeshin [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] B betusi [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] gogo2405 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] zey zey [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] tiffany20 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] D ddanes [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] Harpy [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] edsofi [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@kitabi[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] O Ollalla [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr] [tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Egzersizin cok cok guzel canim, haftaya yuzumuzu guldureceksin belli..Buarada fitnes disinda 15.000 adim fitnessde telefonu yanima almadim
Tuhhhh bosa gitcekYok öyleee cumartesi yazıyor görmedin mi
Odulunu kullanguzelim, haftasonu da kullan :)Sabah sahanda 4 yumurta ayran azcik helva peynir zeytin
Öglen oglani gezdrdim bisi yiyemedim
Aksam zeytin peynir cay 3 pişi ...ödulumu arrik kullancam kullanmadimda noldu .
Su 1 litre
10bin adim
Tamam canm ödulsuzluge sonra bagisiklik kazaniyorum gitmiyor :)Odulunu kullanguzelim, haftasonu da kullan :)
Insaallah kaptanim bu hafta belki yarin haric sünner dügünü var diye onun disinda hergün fitnese gitcem bide yeme düzenimi ozurtsam.Canim bu hafta yeni bir duzen oturtursun:)
Cok tesekkur ederim iyi dileklerine..
Hala toparlanamadin degil mi canim?
Canim bugun disarida oldugun icin boyle olmus.
Ama yediklerinin miktarini arttir lutfen..
Cok az yiyorsun:)
Cok guzel olmus ellerine saglik canim:)
Hay Allah haftaya tartinin azizligibe ugramayalim guzelim :)
Canim cok yorgun oluyorsun ya, bir programa baslamak seni zorlayabilir.
Onun yerine mesela 250jj, 250 ip atlama, 250 oldugun yerde kosma egzersizleri yapsan, normal egzersizine ek olarak.
Tablolar gittikce guzellesiyor Deryam, astin kendini :)
Egzersizin cok cok guzel canim, haftaya yuzumuzu guldureceksin belli..
Anlaştık kaptanişkomCanlarim herkese merhaba,
Bu haftada ortalamamiz cok dusuk ve nota alacagiz.
Daha oncede benim hatirladigim 1 kez gelmisti bu durum basimaza.
Notamizi sildirmeliyiz guzeller.O yuzden 1. olmak icin bu hafta hepimiz elimizden gelen her seyi yapmaliyiz.
Diyetten sIkIlan, 1-2 haftadir kilo veremeyen, sabit olan canlar bugun ya da haftasonu karbonhidrat aliminizi arttirin.
Bugun ve haftasonu 1-2 ogun istediginizi yeyin.
Asyaca kaptanimizin bu hafta icin buyuk ozenle hazirladigi yarismalara tam katilim saglayalim.
Bugun yeni haftalik egzersizler paylasacagim bu hafta en az 3-4 kez normal egzersiz programiniza ek olarak yapmanizi isteyecegim sizlerden.
Bu hafta persembe gunu de egzersiz yapmayalim, tarti oncesi vucudumuzu dinlendirelim.
Takimimiz defalarca ust uste 1. oldu, yine yapabiliriz....
Ayy çok şirin bunlar[tr] [tr] [/tr][/tr]
Cumartesi Adım Yarışmas ı Pazar Adım Yarışması Pazartesi Adım+İp Atlama Salı Adım +Mekik Çarşamba Adım+Squat
Hiç.yHiç.yemesen olmaz yesen olmaz ençok canın neyi isterse 1 çatal al benceKaptanlarım yarın kızımın doğum gününü kutlayacağız şey işte pasta felan olacak napayım ödül Hakkı'mda yok ne derseniz onu yapacam
Spor Spor güzel ama az yemişsin canım metabolizman durur çalışmazKahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2/6 dayim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
Progestan düşüğe engel olur ama bittiğinde düşük olcaksa olur sen içini ferah tut.bu progestanı kullanınca düşük olmuyor dimi benimde 1 tane düşük oldu ya korkuyorum çok o yüzden ama dr tüm önlemi aldı iğneler ilaçlar falan
Kötü olmuş hakkaten.Alinti yapmayi unuttugum biri varsa özür dilerim gözümden kacmistir
Gelelim bugünün utanc verici menüsüne
Bugün hic eve giremedim ve yemek yemeye hic zamanim yoktu okuldan ciktim
Direk fitnes ordan direk alisveris 1 saat önce eve geldim bu saaten sonrada bisey yemek istemedim
Sabah yine gec kaldim 1 kücük mandalina
Öglen: 1 ev yapimi müslü 1 muz
Ara: 1 bardak soguk latte ve günün geri kalanini cerez yiyerek gecirdim
Daha yenide 1 bardak süt
Spor: 1 bucuk saat fitness onun disinda bütün gün kosusturma yaklasik 15.000 adim
Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2 deyim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
gercektenmi? bilmiyordum tesekkkur ederim dikkat ederim bundan sonra.Anlaştık kaptanişkom
Ayy çok şirin bunlar
Hiç.yHiç.yemesen olmaz yesen olmaz ençok canın neyi isterse 1 çatal al bence
Spor Spor güzel ama az yemişsin canım metabolizman durur çalışmaz
Progestan düşüğe engel olur ama bittiğinde düşük olcaksa olur sen içini ferah tut.
Kötü olmuş hakkaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?