Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2 deyim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
tanisdigimizda memnun oldum Busra.Kizlar yeni eve girdim ve hemen gecmise daldim anca bitti iki günlük oldugu icin uzun sürdü kusuruma bakmayin.
Doktordan degil o evde iltihab kaptirti dikkat etmedigi icin sen dikkat et kendine canim
Aynen de öyle yaptim kaptanim
Evet bende öyle karar verdim simdi bir ay gitcem sonra memnun kalirsam yillik yaparim
Haklisin ama gercekten 3 gündür sabah alarmi kapatip uyuya kaliyorum zar zor yetisiyorum
Yok kaptanim ya daha yeni basliyor stres 5. ayin ortasina kadar hep stress var
Yeni gördüm kaptanim hayirli olsun cooook sevindim. Insaallah hayirli bir evlat olur. Basta belki biraz kiskanir ama sonra arkadas olurlar sen hic üzme kendini artik tasinma islerindede dikkat et kendine.
Tebrik ederim canim Insaallah devami gelir
Aynen dedigini yaptim kaptanim 500 gram fark var bide sabah ödem vardi galiba simdi bile sabahtan daha az cikiyorum
Hosgeldin canim bende Büsra. Grubun en kücügü 18 yasindayim. Ögrenciyim ve yurt disinda yasiyorum
Haklisin buara düzenim yine bozuldu toparlancam en kisa sürede
Elimden geleni yapcam kaptanim söz. Ne zamana kadar adim yarismasi
Haklisin kaptanim bu hafta düzen alt üst oldu toparlancam söz
Dikkat et kendine canim. Insaallah hayirlisiyla bu kucagina aldiginda bütün bunlari unutursun
ben hep tuketiyorum cok seviyorum yesil cayi))Yeşil çay için Tablo da Cumartesi yazdım ama bu bir günlük olduğu için değil,yarından itibaren başladığımız için. Cumaya kadar aralıksız tüketelim lütfen
hosbulduk :)Hos geldin canim:)
bende zaten saka yapmisdim :)Tekrar hoşgeldin :)
Rakip meselesini şakasına dedim canım, hem boy hem kilo neredeyse aynı olunca :))
avansInsaallah kaptanim bu hafta belki yarin haric sünner dügünü var diye onun disinda hergün fitnese gitcem bide yeme düzenimi ozurtsam.
Neyse simdiden haftaya -500 garanti
adim yarismasina katilirim ama egzersize 1 hafta ara vermeyi dusunuyorum. ne yapicagimizi yazarsaniz sevinirim tabi hemde katilirim .Yarın adım yarışına başlıyoruz katılımcılarımızın artmasını bekliyorummm.KAtılan Arkadaşlar beni yeniden etiketlerseniz çok sevinirim.
gogo2405 abesle_istigal Dahlia_ edsofi Mavibocuk @CheGuevera arkadaşlar ben katılımcılardan bu arkadaşlarımı hatırlıyorum lütfen unuttuğum varsa etiketleyin beni.
O Ollalla canım adım ve egzersiz yarışması yapıyıruz çarşamba akşama kadar sürecek bi kaç sayfa öncesinde içeriği var katılmak istermisin ?
canım cumartesi adım, pazar adım,pazartesi adım+ip atlama,salı adım+ mekik çarşamba adım+squatadim yarismasina katilirim ama egzersize 1 hafta ara vermeyi dusunuyorum. ne yapicagimizi yazarsaniz sevinirim tabi hemde katilirim .
[tr][td]4. Takım 461.Etap Başlangıcı Yeşil Çay Tablosu[/td][/tr][tr][/tr] [tr][td]@haeshin[/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@betusi [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]
gogo2405 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@zey zey [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@tiffany20 [/td][td]Cumartesi[/td][td] X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td]@ddanes[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] Harpy [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td] edsofi [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr] [tr][td]@kitabi[/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [tr][td] O Ollalla [/td][td]Cumartesi[/td][td]X fincan[/td] [tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr] [tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr][tr] [/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
aman dur tatlım bunu yapana kadar göbeğim çatladı =))Canım var yok diye mi yapcaz yoksa miktar mı vercez?
Bir de naçizane fikrim cumartesiyi yukarı yaşan daha iyi olmaz mıydı?
tamam sen de adım kısmında yarışırsınher birine okey de ben mekik cekememki )))
her birine okey de ben mekik cekememki )))
Allah ne verdiyse yapıyoruz, sabah kaktığın andan itibaren adımsayarımızı çıkarmıyoruz akşama kadar ne atııysak akşam beni etiketleyerek belirt canım sana zahmet =)ben varim tamam miktar varmi yoksa ne kadar yapabiliyorsam yapcammi
O zaman sende squat yerine şınav cek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?