Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kahvaltı-sadece yeşil çay
Öğle-Yeşil mercimek çorbası
Akşam-Salata
2 litre su
3 fincan yesil çay
jillian michaels 30 day shred level 2 deyim
45 dakikada orta tempoda yurudum
bu gunluk bu kadar.
tanisdigimizda memnun oldum Busra.

Yarın adım yarışına başlıyoruz katılımcılarımızın artmasını bekliyorummm.KAtılan Arkadaşlar beni yeniden etiketlerseniz çok sevinirim.
gogo2405 abesle_istigal Dahlia_ edsofi Mavibocuk @CheGuevera arkadaşlar ben katılımcılardan bu arkadaşlarımı hatırlıyorum lütfen unuttuğum varsa etiketleyin beni.

O Ollalla canım adım ve egzersiz yarışması yapıyıruz çarşamba akşama kadar sürecek bi kaç sayfa öncesinde içeriği var katılmak istermisin ?

adim yarismasina katilirim ama egzersize 1 hafta ara vermeyi dusunuyorum. ne yapicagimizi yazarsaniz sevinirim tabi hemde katilirim .

Canım var yok diye mi yapcaz yoksa miktar mı vercez?

Bir de naçizane fikrim cumartesiyi yukarı yaşan daha iyi olmaz mıydı?

Canım var yok diye mi yapcaz yoksa miktar mı vercez?

Bir de naçizane fikrim cumartesiyi yukarı yaşan daha iyi olmaz mıydı?
aman dur tatlım bunu yapana kadar göbeğim çatladı =))
Haklısın ama aklıma gelmedi =)
şu şekil de ; günlük mutlaka tüketiyoruz, tükettiğimizi de menümüze ekliyoruz.

ben varim tamam miktar varmi yoksa ne kadar yapabiliyorsam yapcammi
Allah ne verdiyse yapıyoruz, sabah kaktığın andan itibaren adımsayarımızı çıkarmıyoruz akşama kadar ne atııysak akşam beni etiketleyerek belirt canım sana zahmet =)

HAFTALIK EGZERSIZLERIMIZ

1) Canlar ilk egzersizimiz burpee egzersizi.Kol, omuz,bacak, kalflar icin bir egzersizimiz.20 tekrar yapiyoruz.

2) Ikinci egzersizimiz karin kaslarimiz icin.Her iki yonede 20 tekrar yapiyoruz.

3) Ucuncu egzersizimiz jumping jack egzersizi.50 tekrar yapiyoruz canlar.

4) Dorduncu egzersizimiz squat jump. 30 tekrar yapiyoruz guzeller..

5) Besinci egzersizimiz skater hops canlar.30 tekrar yapiyoruz.

6)Son egzersimiz de kol ve omuz kaslarimiz icin.Agirlik yerine su siseleri kullanabilirsiniz.
https://m.youtube.com/watch?v=XZDCKmgNNyE

Kolay gelsin, bol ter atmalar canlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…