Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canim bu spor yarismalari motivasyonumuzu, egzersizimizi arttirmak icin ama bizim takimda ne hirsli hatunlar var masallah:)
cuma tarti sonrasi durumlara bir bakalim bakalim..
Ben gaza geldimmi kimse beni durduramaz cok hirsliyim hele ki @CheGuevera görünce hirsim ikiye katlaniyor

ayy kuzum, dayan guzelim, bebegini kucagina alinca unutacaksin bu acilari..

Aynen yaa doğum yapıp bebeği kucağına alınca koskoca o geçmek bilmeyen hamilelik teferruat kalıyor

haah soyle bir menu gorelim sende kuzum yaaa:)

Çikolata yemiş Nasıl güzel kaptanım yaa

bu spor programi seni epey terletiyor anlasilan canim :))

Ay sormayın dün yaparken çok zevk alarak yaptım ama tutulacağım aklıma gelmemişti bugün dünden kötü yaptım. Neyse ağrıyor olması işe yaradığını gösterir hem de en güzel en çalışmasını istediğim yerler ağrıyor ne güzel değil mi ? Adeta oturamıyorum

Menümü yazayım geç olmadan.
Sabah azcık çerez 1 parça peynir canım pek istemedi

Ara 1 avuç leblebi sade kahve

Öğlen lor dağ otu keten tohumlu salata 1 sarma

Ara sade kahve

Akşam 1 küçük muz 2 yaprak sarma

su 2.5 lt
Spor Henüz 8035 adım 10 mekik oldu
Mekik zorladı beni ne zamandır yapmamıştım. Birde iki gecedir uykusuzluk dünden ip atlama pertliği 7 den 8/30 a Uyudum yatıp iyi geldi.
Asyaca yeşilçay 2 kupa canım

Kizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin . enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff

benim basim agriyordu butun gun o yuzden yapamadim.
Geçmiş olsun canım.

Kizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin . enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff
Geçmiş olsun canım. Sen eşin evde olduğu zamanda dışarı çıkamıyormusun. Yavruna dikkat et. Tam tehlikeli havalar

büyük mü konuştum ki yanlış bişey mi dedim
Ole acilar varki canin sökülür yeterki olsun ben hersey hazirim diosun tatlim buyuk laf ediosun allah hayrlisini versin de vallaji sinav yicen bitanem . ewlat oyle bisi ki igne batsa senin canin aciyo eee dusunsede rabbm agir bi sinav verse ben raziyim demek istiosun canm

cok gecmis olsun gulum, insallah hemen toparlanir kuzun canim..
cocuklar hasta olmasinlar yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…