- 15 Şubat 2016
- 605
- 3.196
- 28
- 29
Ben gaza geldimmi kimse beni durduramaz cok hirsliyim hele ki @CheGuevera görünce hirsim ikiye katlaniyorcanim bu spor yarismalari motivasyonumuzu, egzersizimizi arttirmak icin ama bizim takimda ne hirsli hatunlar var masallah:)
cuma tarti sonrasi durumlara bir bakalim bakalim..
ayy kuzum, dayan guzelim, bebegini kucagina alinca unutacaksin bu acilari..
haah soyle bir menu gorelim sende kuzum yaaa:)
bu spor programi seni epey terletiyor anlasilan canim :))
Senin hamilelik takvimini sevsinler
Sitede yazıyor
Foruma gir orada olması lazımdı Zaman'ında ben yapmıştım
her türlü acıya razıyım gülüm,yeter ki sağsağlim kucağıma alayımayy kuzum, dayan guzelim, bebegini kucagina alinca unutacaksin bu acilari..
benim basim agriyordu butun gun o yuzden yapamadim.Arkadaslar 40-50 mekik nedir brn mi yanlis yapiyorum mekigi o ksdar zor olamaz ya
Canm bole buyuk laflar etme ne olur caniminici amanher türlü acıya razıyım gülüm,yeter ki sağsağlim kucağıma alayım
Canm bole buyuk laflar etme ne olur caniminici aman
bende kendimi yumurta yiyen biri saniyordum benden beterleride varmiss )))))Sabah 5 yumurta sahanda peynir domates
Ara elma
Oglen ewde degildim
Aksam kizarmis tavuk corba ayran
3 litre su
Spor 18000 adim mekik yok disardaydim canlar
Geçmiş olsun canım.benim basim agriyordu butun gun o yuzden yapamadim.
Geçmiş olsun canım. Sen eşin evde olduğu zamanda dışarı çıkamıyormusun. Yavruna dikkat et. Tam tehlikeli havalarKizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin .enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff
agrilar var ama reglden haber yok)))Geçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Sen eşin evde olduğu zamanda dışarı çıkamıyormusun. Yaruna dikkat et. Tam tehlikeli havalar
Ole acilar varki canin sökülür yeterki olsun ben hersey hazirim diosun tatlim buyuk laf ediosun allah hayrlisini versin de vallaji sinav yicen bitanem . ewlat oyle bisi ki igne batsa senin canin aciyo eee dusunsede rabbm agir bi sinav verse ben raziyim demek istiosun canmbüyük mü konuştum ki yanlış bişey mi dedim
cok gecmis olsun gulum, insallah hemen toparlanir kuzun canim..Kizlarbugun yuruyus yapicam derken cocugu usutmusum bi ates bi aglama acile goturduk yeni geldik ona bisey olinca ben maf oluom. acil dolup tasio ya cok kalabalikti allah sifa versin .enfeksiyon dedi doktor hemen antibiyotigini icirim dedi ooofff
Hastanenin yuzde sekseni ates yaGeçmiş olsun canım.
Geçmiş olsun canım. Sen eşin evde olduğu zamanda dışarı çıkamıyormusun. Yavruna dikkat et. Tam tehlikeli havalar
Regl dönemin mi canım İnşaallah tartıyı fazla etkilemezagrilar var ama reglden haber yok)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?