Dahada yeniymis tartin canim, yolla madem garantiye.
Komsunun falan tartisini kullanamaz misin bu surecte?
eglenceli yinede kuzum, kolay gelsin size:)
menude egzersizde bugun guzel gayet canim:)
ooo hadi gozunaydin:)
bakliyati haftada 1-2 kez ye canim, onlar sisirmis olarbilir.
Birde yeni programda kaslari sisirmis olabilir..
ohh hadi gozunuzaydin canim:)
canim patates 1 kucuk boy yesen yeter 1 gunde.
patates yedigin gun pilavida ya yeme ya da 3-4 kasik ye sadece canim:)
ama egzersizler cok guzel olmus:)
az yemissin guzelim, aksam bari yeseydin doyasiya..
Neyse haydi kolay gelsin sana:)
ohh mis sevindim canim:)
amcaya gerek yok papatyam ben vereyim sana koli koli magnum var gönderim.Ben de amcamı algidaya mı göndersem çalışmayaaBen de istiyorum o amcadannn
İyiyim iyiyimm canımmm, Askerim aradı sesini duydum kendime geldim
hı hıı sorma çok eğleniyoruzz çokkAllah sana sabır versin canımm, ne güzel eğlenirsiniz iştee
valla bende bu kadar beklemiyordum çok sevindimAllah kolaylık versin Can'ım topun bir donemden geçiyorsun.
Ayyyyy harika sonuçlar Can'ım ben de ölçüneyim bugün merak ettim :)
Regli geçeli 2 hafta oldu ama düzensiz biraz, şaşırtabilir. Acaba bu aralar çok mu baklagil yedim.. O mu yaptı acaba. Neyse yarın sabah maydanoz suyu içiyim ben..
Bir de yeni spora başladım ya kaslanıyorm mu kinee;(
saol canım önemli bişi yok şükürBuaradaAsyaca cok gecmis olsun canim
luna ismine bayıldımmm... Teşekkür ederim canım önemli bişi deil elhamdülillahAsyaca geçmiş olsun canım
saol goncacannOoo süpersin bebeğim durmak yok aynen devam.
Eh yaşıt sayılırız hoşgeldin demişmiydim
kaptanım garanti belgesine baktım kaşe yok faturasını da bulamadım. attıysam gönderemem zaten idare ederim.Bulup gönderirsem de pilates salonunda tartılırım tok karnına tam 2kg fazla geliorm ona göre bildirim yaparım. yada sağlık ocağı çok yakın oraya da giderim sabah aç karnınaDahada yeniymis tartin canim, yolla madem garantiye.
evet benimde çok yolum var ama yılmayacam artıkBen 95le başladım Can'ım 88le buraya başladım en son tartı gününde 84.5 çıktım :) böyle anlatınca bayağı ilerleme kaydetmiş hissettim kendimi :)
Tabi çok yolum var daha o ayrı..
Bahar canm ya sorma bende hergun ewdeyim hergun bi tuafimDün evdeydim ama nasıl zaman geçirdim anlamadım mevsimdenmi nedir kafam kalkmadı yemeği bile menemenle geçiştirdim bugün de işteyim uykuluyum bi garibim bişey yapasım yok.
Bu Bahar bana da kilo aldırdı biliyomusunBahar canm ya sorma bende hergun ewdeyim hergun bi tuafim
Saat 8 de eve geldim canim o saate kadarda disarda yiyecek bisey bulamadim hep emkeli seyler var yaÇok az yemişsin Can'ım ondan bir lokma bundan bir avuç güzel bir öğün yok ;(
Menüne bira sebze, meyve ve çiğ badem-yer fıstığı ekle canım karbonhidrat olarak bana çok gelmedi ama eğer bunları tüketirsen karbonhidratlar da daha yavaş hazmedileceği için yağa çevrilmeden yakılacaktırhem daha uzun süre tok kalırsın :)
Kaç kilosun bilmiyorum ama yarışırım :) ilk sayfada yazıyor kimin kaç kilo olduğu..
Kulagim mosmor du kizlar yeter delikodumu yapa yapa
Saat 8 de eve geldim canim o saate kadarda disarda yiyecek bisey bulamadim hep emkeli seyler var ya
Kaptanim spordan gelmistim sporda cok su icmistim ac degildim birde sporda sonra yemek yiyince kendimi kötü hissediyorum. Yarin spor yok ve daha düzgün bir menü var :)Dahada yeniymis tartin canim, yolla madem garantiye.
he sumuslu oldn harpiskommmmYazııııık sümüşlü mü oldun sen :) bol su iç canım..
Kim kardashianın bantlı halini görmek istediğimden emin değilim
cok sexi be bnmde totis buykte bole seximi bilemedm dhehehhejeEki Görüntüle 1813771
Memiş'ler neyse de bu popiş nası böyle oluyoben onu çözemedim.. Benim popişim de Kocaman ama hiç böyle değil.. Squat popişi mi acaba.
iyiyiz baby sen naslsn?
Oy oy zipirlara bak sennn gizli gizli yemisler insallah kisa surefe.toparlanrlar hay allahdün arkadaşlarım geldi gün boy bendeler di , akşam da eşleri eşimle buluşmuşlar bize geldiler neyse gece gittiler.
oğlanın okulda yemeği sıralı olarak hergün bir anne yapıyor bugün sıra bendeydi, gece misafirler gittikten sonra yemekleri yaptım ama artık tabanlarım yandı resmen. neyse yataga girebildim sonunda pert şekil de. bu kez kız, dız dız dız durmuyo hafif ateşi de var, ağlayıp duruyo kuzum burnu tıkanmış burnunu açtım serum suyuyla bu kez yaygarayı kopardı sakinleştirene aşkolsun bir saat bebek gibi bunu pışpışladım sakinleştirdim. tam yattım yeniden bir kah kah kah ses gelio oğlan öksrüyüorr kalktım buhar makinesini açtım odasına burnunu açtım genzi akmasın die bunla uğraşırken bir de farkettimmki yastığın altı dondurma çöpleri offf sonra kıza baktım o da aynıı daha devamı da var gardolabın için de de yemişler ütülü kıyafetler her yer dondurma bulaşığı. onlar neyse de hasta oldular. bugün okula gittim dedim yarın göz dr na gidicez cuma da gelemezler hastalar biraz, cuma günü de gösterileri varmış çok hazırlanmışlar cuma bir de o çıktı. Afff bu hafta bitsin artıkk lütfenn
bebek panda kaldi hepimz panda diorz kizimada panda diorm ben ehheheheGere gere gösteriyor
Bende hasta falan sandim Allah esirgesin. Panda nasil oldu gülüm?
oooo ciddmsn sekerm bravo valla ya afern sanaEki Görüntüle 1813835
Kizlarr bugun pilateste 1 ay doldu. Olcu aldilar yeniden baya baya incelmisim. Cok sevindim valla. Kg orda su an 78 cunku tok tartiliyorum orda oglen gittigim icin.. Toplam tum vucuttan 68 cm incelmisim
canim tereyagi, zeytinyagi, hindistan cevizi yagi bunlari gonul rahatligiyla kullanabilirsin.Menüm
Sabah
Yarım greyfurt
Ceviz suyu
Kk peynir
Haşlanmış yumurta
1.5 dlm ekmek
Az tereyağı
5 zeytin
Ara
10 fıstık
Öğlen
2 tbk yayla
Ara
ŞEKERSİZsütlü kahve
1 kare bitter
1.5 kuru kayısı
Akşam
2 köfte
1 sk sebzeli pilav
1 sk lahana
Yoğurt
Spor
Body int
Bol su
2 YeşilçayAsyaca
1 form çayı içicem az sonra
Kaptanım yaayağdan da çok kısmıyorum ondan mı acaba
Ay kahveyi artık şekersiz içebiliyorum bu bir devrim benim için
tamam canim bizi bildirimsiz birakma:)amcaya gerek yok papatyam ben vereyim sana koli koli magnum var gönderim.
hı hıı sorma çok eğleniyoruzz çokk
valla bende bu kadar beklemiyordum çok sevindim
saol canım önemli bişi yok şükür
luna ismine bayıldımmm... Teşekkür ederim canım önemli bişi deil elhamdülillah
saol goncacann
kaptanım garanti belgesine baktım kaşe yok faturasını da bulamadım. attıysam gönderemem zaten idare ederim.Bulup gönderirsem de pilates salonunda tartılırım tok karnına tam 2kg fazla geliorm ona göre bildirim yaparım. yada sağlık ocağı çok yakın oraya da giderim sabah aç karnına
canim cumalari tartiliyoruz cumaya eksi gelir bence:)
anladim canim, cok iyi yapiyorsun, sok oyete ihtiyacin yok:)evet benimde çok yolum var ama yılmayacam artık
tamam canım öyle yaparım ben aslında yiyecem diye kasıyorum kendimi normalde diyet yaparken bu yediklerimin yarısını falan yerdim, şimdi şok diyet olmasın diye kasıyorum ondan böyle oluyor
Bu Bahar hangi Bahar:))Bu Bahar bana da kilo aldırdı biliyomusun20 kilo aldım soğur emzir bak derken ama sanırım siz benim Bahar'ımdan bahsetmiyorsunuz
tamam guzelim, sen git dersleri hallet kuzum:)Kaptanim spordan gelmistim sporda cok su icmistim ac degildim birde sporda sonra yemek yiyince kendimi kötü hissediyorum. Yarin spor yok ve daha düzgün bir menü var :)
iyiyim Nenam bildigin gibi sen nasil oldun?Huhuuui babylerrrr ben geldim yihuuu he sumuslu oldn harpiskommmm
cok sexi be bnmde totis buykte bole seximi bilemedm dhehehheje
iyiyiz baby sen naslsn?
Oy oy zipirlara bak sennn gizli gizli yemisler insallah kisa surefe.toparlanrlar hay allah
bebek panda kaldi hepimz panda diorz kizimada panda diorm ben ehhehehe
oooo ciddmsn sekerm bravo valla ya afern sana
Süpersin kuzum yeterki yanlışlarımızı düzeltelim hepbirlikteevet canım haklısın pilavı yememem lazımdı öğrencem örtmenim en çalışkan ben olacam : D
Sağol kuzum:))ohh hadi gozunuzaydin canim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?