44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Ama bi simdi ydiklerine bak bir de bu karari vermeden önceki yediklerine:) eger gercekten cok fazla yeseydin 10 kilo verebilir miydin?

bundan önceki yediklerim akla hayale sığmaz tabi, o da ayrı.

Hemen spor bildirimimi yapıyorum. An itibari ile 35 dk sporumu bitirmiş bulunuyorum.

Şundan 20 dk: The Original Buns of Steel (Greg Smithey) Full Workout Video - YouTube
Şundan 15 dk: Natural Brazilian Butt Lift Round 2 - Thigh Shaping, Butt Lifting Workout by Fitness Blender - YouTube

Eveet, terin suyun içindeyim, ilk videoda adam öyle bi kola yüklendiki, omuzlarım terlemiş

malesef squatı 3-5 kez anca yaptım. Dünden beri bacaklarım uyuşmuş zaten yüklenemedim .

Ay bana da boyle geliyo suan eski yediklerimi dusunuyorum 200 kilo olmamisim gene sukrediyorum.suan zayiflamanin ugras gerektirdigini ve kismen zor oldugunu ogrendim eski sagliksiz beslenmeme geri donmek istemiyorum artik

Günaydııın

Bacaklarım hala ağrıyor, annem soğuma hareketlerini yapmazsan öyle olur dedi

Kahvaltımı 2 dilim ruşeymli çok tahıllı ekmek ve bir dilim beyaz peynirden tost , light limonatayla yaptım. Canım salata istemedi, aslında hiçbir şey istemiyor.

Ay bana da boyle geliyo suan eski yediklerimi dusunuyorum 200 kilo olmamisim gene sukrediyorum.suan zayiflamanin ugras gerektirdigini ve kismen zor oldugunu ogrendim eski sagliksiz beslenmeme geri donmek istemiyorum artik

Ben muhtemelen olacaktım, sürekli kilo alıyordum.
Kurtulduğuma seviniyorum ben de.
Ama bence bi yerden sonra kilo almakta zor Sonuçta o mideyi habire daha fazla doldurmak, çatlama seviyesine geldiği halde yemek falan çok yorucu.

su bardağı 225 ml imiş , eğer su bardağından kasıt buysa:

benim her bardağım 400 mldir. O zaman bol su, bol bol su, bol bol bol su! Oley

Bize acımadan hakaret eden, kendileri gibi kişilikleri de zayıf, vücutları değil ama kalpleri yağ bağlamış insanlar yüzünden ağlamaktan bıktığım için yapacağım.

Asla vazgeçmeyin

Bize acımadan hakaret eden, kendileri gibi kişilikleri de zayıf, vücutları değil ama kalpleri yağ bağlamış insanlar yüzünden ağlamaktan bıktığım için yapacağım.

Asla vazgeçmeyin

Ben de hep böyle düşünüyorum koca koca kadınlar küçücükken kırıyolardı beni ama bitti çok şükür ve bir daha hiç olmıcak

Asla vazgeçmeyin

seni çok iyi anlıyorum canım bende çok kiloluyum insanların bakışlarından bıktım dışarı bile çıkmak istemiyorum allahtan eşim çok destek olyu sürekli ağlama ben inanıyorum zayıflayacaksın diyo ben 1 senede 30 kilo aldım canım defalarca diyet yaptım olmadı

inanırmısın denemediğim hiçbirşey kalmadı 15 gün önce hastaneye gittim ve o benim dönüm noktan oldu spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum canım cumartesi tartılacağım doktor bana tartıyı unut ayda 1 yada 15 günde bir tartıl dedi eşim tartının pilini aldı bakalım cumartesi ne olacak bu sefer olacak canım inanıyorum sende pes etme sakın

Karar vermek gerçekten çok önemliymiş, onu öğrendim şu birkaç günde. Ben cuma zyıflama yarışma oldugum için haftada bir tartılacağım ama çok tavsiye ediliyor az tartılmak .

Umarım tez zamanda istediğin kiloya ulaşırsın

inş canım en çok istediğim şey umarım emeklerimizin karşılığını alırız

10.00 - 2 dilim ruşeymli çok tahıllı ekmek
1 dilim beyaz peynir
1 bardak light limonata

12.45 - 1 kase dondurma

13.15 - 45 dk spor (3 mile leslie, leslienin yürüdüğü kısımlarda ben ip atladım)

15.40 - 1 kase yoğurt
1 nektari

18.10 - 2 ceviz

20.30 - 1 kase mercimek çorbası
avuç içi kadar pide
menemen (pideyle yenecek kadar)
2 yk yoğurt
salata

21.30 - 45 dk spor ( 3 mile leslie, leslienin yürüdüğü kısımlarda ip atladım)

37 kilomu :O boyu çok kısa belli oluyo da aman allahım 37 ne bu arada sen bir bardak sütün ölçüsünü paylaşmışsın aradım ama bulamadım

ben de tahmin ediyodum, çok kısa gözüküyodu ama o kadar zayıf gözükmüyordu, 37yi ben ne zaman gördüm hatırlamıyorum.

Bi bardak su kaç ml diye baktım ben

Saat 18.30'da annem hadi spor yapalım, senin gibi terleyeceğim, (dünkü halimden bahsediyor) demesiyle biraz zorla 3 mile leslie'yi açtım. Annem 2. mile bitince banyoya girdi, o çıkana kadar devam ettim, hiç halim olmamasına rağmen 3 mile'i bitirdim. Susuzluktan ölüyorum YARABBİ nidalarıyla banyoya attım kendimi.

Sonra tartıya çıktım. Gözlerimi kapadım, 104'ü görmek için dualarla açtım ki o da ne?

103.9

Çok mutluyum, hedefimi 100 gram aşmışım.
Bu haftaki sporum : 260 dk
Yüzdeye vurunca : Verdiğim/Geçen haftaki kilom*100= 2.4/106.3*100=2.25

3.00 - 1 servis kaşığı makarna, biraz patates kızartması, yoğurt

18.30 - 45 dk leslie 3 mile

20.30 - 1 kase yoğurt çorbası, 2 yk patates püresi, salata, 1 bardak light limonata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…