- Konu Sahibi koizumirisa
-
Ben de ftar öncesi tartılmanın yararını gördüm.oo çok iyi ya ben en fazla 1.5 falan verebiliyorum haftada.şimdi de adet olucam hiç veremem bu hafta
Ben de ftar öncesi tartılmanın yararını gördüm.
Umarım veririz ya, 2014e fit girmek istiyorum.
Paleo beslenmey nceleyeceğim canım, MAŞALLAH, tebrikler. :)kızlar paleo beslenmeyi denemelisiniz 3 ayda 17 kilo verdim yağ oranında azalma kas oranında artış olduğu için görünüş olarak çok daha fazla vermiş gibi duruyorum yani inceliyorum her gün gün aşırı ölçüm yapıyorum ve tartılıyorum santim santim gittim gram gram indim tartılmak keyfe dönüştü şimdi gellsin alış veriş diyoruuuumm:)
bağırsak düzenim harika oldu ve adetli iken bile sıkıntı çekmez oldum cildim de inanılmaz güzelleşti yıllardır karbonhidrat diyetleri ile boşa çabalamışım diyorum darısı başınıza:)
Ben cesaret edemiyorum aynı saatte tartılmayaBen bekleyemem o kadar 1 bucuk ay zamanim varben kendime bi tarti saati belirledim hep o saatte tartiliyorum
Seni takip ediyorum hep canım, çok iyi gidiyorsun devamını da bekliyorum bu azimle her şeyi yaparsın inşallah.Nazar değmesin. Tariflerini de kaydediyorum bir yere ben de deneyeceğim.
Paleo beslenmey nceleyeceğim canım, MAŞALLAH, tebrikler. :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...rimiz/427155-paleo-diyeti-deneyimlerimiz.htmlBenim de dikkatimi çekti ama 2 porsiyon kebap yazmışlar kebaptaki kalori çok fazla değil mi ya ben bunları yesem kilo alırım açıkçası
Beynimin cinsiyeti ne diye test yaptım.
[h=3]Beyniniz çift cinsiyetli![/h]
İŞYERİNDE: Erkekler ve kadınlar ofis ortamında farklı davranış biçimleri sergilerler. Kadınlar daha paylaşıma ve interaktifken, erkekler daha agresif ve rekabetçidirler. Beyni çift cinsiyetli bir kişi olarak siz, bu iki farklı davranış biçimini de kendi içinizde dengeliyorsunuz, bu da genellikle lehinize işliyor. SOSYAL HAYATTA: Sosyal ortamlarda çift cinsiyetli beyninizin maskülen yanı ağır basıyorsa, bu sizi arkadaşlarınızı yetenek ve becerilerine göre seçmeye itiyor olabilir. Unutmayalım ki erkekler Taş Devri'nde ava çıkarken yanlarına en sevdikleri dostlarını değil, avlanma kabiliyeti en yüksek kişileri almaya özen gösterirlerdi. Fakat eğer arkadaş çevreniz daha çok, gevezeliği seven neşeli insanlardan oluşuyorsa bu, sosyal hayatta beyninizin feminen tarafını kullandığınız anlamına gelir. AŞKTA: Duygusal ilişkilerinizde kararlarınızı ne zaman sezgilerinizle (feminen beynin özelliği), ne zaman aklınızla (maskülen beynin özelliği) vereceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Bu da sizin hem erkeklerle sağlıklı ilişkiler kurmanızı, hem de doğru noktada doğru adımlar atmanızı kolaylaştırıyor. Çift cinsiyetli beynin karşı taraf için de bir avantaj olduğu kesin. Çünkü erkekler bir kadının ne tamamen kadın gibi, ne de tamamen kendileri gibi davranmasından hoşlanıyorlar.
20 dk spor yapabildim
Evet, geçiyorum diğer muhabbetlere.
Misafirde yanımda diyet yapan 40 yaşlarında bi abla oturuyordu.
Ben de tüm radarlarımı açtım ve şişmanlar neden şişman araştırmamı yaptım.
Kadın diyetteyim diyerek oturdu, ben karbonhidratları ayıklayıp seçerken, o böreklerden yedi, pidelere pastırmalar koydu, sarmalardan aldı, her şeyin tadına baktı, çikolatanın yanında orta kahvesini içip, baklava ve kadayıf yedi, baştan sona kadar da bardak bardak fanta içip, diyetisyeninden bahsetti.
Ee, kimse boşuna olmuyor yani. Ben de lüp lüp lüp yedim her şeyden o yüzden löp löp et oldum. Şimdi de su içip su gibi olma peşindeyim
Bir de oraya giderken yürüyordum, saçlarım bukleli, açtım, omzuma kadar, havam iyi, salına salına giderken, karşı kaldırımda ters yönde giden bir kız gördüm. Gözünde güneş gözlüğü, kol çantası bileğinde, yeşil pantolon, çiçekli gömleği, uzun saçları salınarak yürüyor, podyum mu burası karşiim diye üzülerek söndü havam. Dedim senin gibi olmazsam bana da şişko desinler!
Şimdi 4 gün kaldı ramazanın bitmesine, çok ümitliyim. Vereceğim. Hadi bakalım.!
haha alemsinbundan sonra daha da kimseye diyetteyim demem
ay valla senin yazıların beni çok motive ediyor.benim başıma gelmese bile seninkileri okuyunca yaşamış gibi oluyorum motive oluyorum :))
Bütün yemek boyunca kadını burda anlatmayı düşündüm . Buraya yazmak çok motive ediyor beni. Ben de birilerini motive ediyorsam daha ne isterim ki
bu site olmasa bu kadar azmedemezdim heralde ben.geçen sene de takip ediyodum ama üye değildim diyetim hüsranla sonuçlanmıştı
ben bayadır de selülitlerime ve göbeğimin yanındaki yağlara takmış durumdayım napcam bilmiyorum
Bölgesel spordan nefret ederim ama malesef tek çözüm bu. Benim çok yaptığım hareketler var acayip karında işe yarıyor, hissediyorsun karnında . Bu egzersizi günde 8 dakika yapın...(Göbek bölgesinde fazlası olanlar için ) - YouTube
Güzel Haberlerim Var!
Daha az yiyorum! Eskiden doyduğumdan daha kolay doyuyorum. Eskisi gibi kusasım gelene kadar zorlamıyorum kendimi. Ne bileyim, değiştim galiba.
Bir de değişim günlüğüne başladım, orada da zayıfladıkça nasıl değişeceğimi, değiştiğimi, yapacaklarımı yazıyorum. Bu liste için fikirleri bekliyorum
Kızlar hem az yemeyi hem tok tutmasını hem de diyet bittikten sonra almamak için sağlıklı olmasını istiyorum besinlerimin. Tavsiyelerinize açığım
Kızlar hem az yemeyi hem tok tutmasını hem de diyet bittikten sonra almamak için sağlıklı olmasını istiyorum besinlerimin. Tavsiyelerinize açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?