44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Havada başarı kokusu var çok sevindim heheyt kim tutar seni geleceğin çıtırı geliyo hissediyorum

3.00 - 1 servis kaşığı makarna, biraz patates kızartması, yoğurt

18.30 - 45 dk leslie 3 mile

20.30 - 1 kase yoğurt çorbası, 2 yk patates püresi, salata, 1 bardak light limonata

Ooh hedefe git gide yaklaşıyoruuz:)en geç 2 haftaya 90 lari gorucez ve emin ol gerisi hizla gelecek minigim:) şimdi menumuze donelimm. Bugunku sporun cokk cokk daha iyi ve sanirim spor dolayisiyla bir karbonhidrat acligi hissettin. Hemen spordan sonra keşke bir şeyler atıştirsan elma/süt, meyve/yogurt gibi. Bugun proteini az gordum gibi biraz et veya tavuk/ton baligi gibi bir sey olsaymis keske. :) ama yinede maşallah çok bilinçli ve hırslısın.

Neredesin abla göremedim seni. Oruçtum bugün o yüzden böyle oldu. Anneme de kızdım karbonhidrat karbonhidrat diye bana yoğurt çorbası var ya o protein dedi

Umarım böyle giderim, sporum da dün daha çoktu ama bugün daha çok yoruldum iftar öncesi olduğu için .

Okula gidiyorum bu aralar kuzum:)) yahu iftar öncesi kendini yorma bence iftardan 1-2 saat sonra yap bak. Annnin üşndigi zamanlar için buzlugumuza tavuk göğüsü atiyoruz ve böyle zamanlarda onunla salata yapiyoruuz:) bir sure sonra alisirsin zaten diyet modu diye bir şey kalmaz bu alışkanligin oluverir senin.

Vayy başarılar İftar öncesi ölü gibiydim sporu yapınca hepten öldüm. Anne ısrarı malum

Ben de yeni taktiklere başlayacağım bayram gelmesiyle

Evde de tuttuğum bir diyet günlüğüm var, ilk sayfalarında acılarım sonra yapacaklarım, sonra günlüğüm (sonra boş sayfalar), en son diyet menüleri.

12-13 maddelik yapacaklarım listelerini, katı kurallarımı yırttım. Artık ihtiyacım yok bunlara. Ne yapacağımı biliyorum. Yazdım yine ama basit şekilde kesin çizgilerle değil. Çünkü ne yapmam gerektiğini biliyorum artık.

Bu arada her kalktığımda zıplıyorum, içimdeki enerji nereden geliyorsa. Fazladan 44 kilomdan olsa gerek (her kilo 7bin kalori sonuçta)

SAHUR NOTLARIM:

Yemek kaşıklarını silme doldur, kendini kandırma.

Keten tohumu, çok faydalı

Acıktın mı? Beyaz leblebi.

Tatlı mı istiyorsun? Tarçın.

Spora mı gideceksin? Kahve.

İçecek mi? Su.

Yeşil çayı sev.

Sahurda neler yaptım:

1.5 ince dilim (dilimlerin eşit olmadığını fark ettiğim andı, seni gidi uno seni) ruşeymli çok tahıllı ekmek
Menemen (az)
1 dilim beyaz peynir
Domates, salatalık
Küçük bir bardak süt

Uzun zamandır gece 3'te yat, sabah 8'de kalk, öğle uyuyama sendromundaydım. Dün 3-4 saatlik uykumla bütün ayın yorgunluğu gitti, gitti gitmesine ama sabah 6'ya kadar da ayakta durulmaz ki! Hala kendime anlam veremiyorum. 2 saat sonra kalkacağım, yüzümü yıkayıp , yatacağım da kardeşime kim bakacak. Öff gece uyumak şart şart.

Ay şu an canım nasıl sahilde yürümek istiyor anlatamam. Güneş gözükünce geçti biraz ama şu serin hava, tam sahilde yürüme havası. Annemler uyumasa izin alır çıkardım ama yaşım malum çıkılmıyor. Yalnız uykum geldi , yatayım artık

Bana iyi uykular, size iyi günler hanımlar.

Mükemmel gidiyorsun bebek :) Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum :) Ayrıca tamam şu an hedeflediğin o kiloda olmayabilrsin ama 12 kilo vermek kolay değil.Bu bir başarı bence.Eminim görünüşünde çok değişmiştir şimdiden. Umarım ben de senin gibi başarabilirim bunu.

Daha da değişecek, çok değişecek hem de çok heyecanlıyım. Hiç sıkılmam, yorulmam umarım. Hep bu tempoyla giderim.

Sen de başarırsın, ben bile azmettiysem başaramayacak kimse yok. Ben ki yataktan çıkmam, odamdan hiç çıkmam, spor yapar oldum. :)

Teşekkür ederim.

Eveet, gel gelelim neler oldu, uyumadım öğleyin, tekrar yatmadım, gece erken yatayım diye. Uyku düzeni mühim

Dün annem yüzünden cinnetlerdeydim bu ne karbonhidrat diyerek, şimdi ilk diyet yemeğimi yapıyorum bugün (salata yemek değil sonuçta, kurabiye de diyet değil) Fırında kabak mücveri.

Fırında Kabak Mücveri Tarifi | Resimli Pasta Tarifleri

Bu tariften esinlendik . Farkları: Kimyon kattık, dereotu katmadık, beyaz peynir yerine kaşar kattık, 3 yerine 2 yumurta kullandık, yağı zeytinyağı olarak kattık. Cümlelerde biz olmasının sebebi, anne yardımı

Neyseciğime, iftarda beğenirsek onaylı tarif diye tekrar söyleyeceğim :)

Yakın bi zamanda da pizza yapacağım ama hamuru haşlanmış kabaktan:

Malzemeler:
  • 4 orta boy kabak (sap ve tepe kısımları aynı kalınlıkta olursa daha iyi olur)
  • Haşlamak için su
Üst malzeme:
  • 1 orta boy soğan
  • 1 orta boy patates
  • 1 orta boy havuç
  • 1 çay bardağı bezelye
  • 1-2 diş sarımsak
  • 400 gr. kuşbaşı tavuk eti (ben buzluktaki tavuk kıymasını kullandım)
  • Sıvıyağ
  • 1 çorba kaşığı domates salçası
  • 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
  • Kekik, kimyon gibi dilediğiniz baharatlar
  • 1 tatlı kaşığı tuz
Yapılışı:Soğanı yemeklik doğrayıp sıvıyağda fazla kvurmadan az çeviriyoruz, salçayı ekliyoruz. Üstüne önce küp küp doğradığımız havucu sonra küp doğradığımız patatesi ekliyoruz. Altını kısıp karıştırıyoruz. Küp küp doğranmış tavuk eti, sarımsak, baharat ve bezelyeyi ekleyip, tavuk suyunu çekene kadar pişiriyoruz. Tuzunu atup altını kapatıyoruz.Diğer tarafta kabakları uzunlamasına ortadan bölüp kenarlarını kabak çizeceği ile çiziyoruz. Ortadaki çekirdekli kısımlarını tatlı kaşığı ile çıkarıyoruz. İsterseniz bu içleri kabak mücveri yaparak değerlendirebilirsiniz.Tencerede kaynar suda 3-4 dk. haşlıyoruz ve hemen çıkarıp süzgece alıyoruz. Kabakları çok fazla haşlamayın biraz yumuşatmak yeterli, yoksa fırında pişerkençok yayılabilirler.Fırın tepsisinin dibini biraz yağlayıp kabakları dizin, şöyle bir tuz serpin. Kabakların üzerine tenceredeki karışımı paylaştırın. 200 derece önceden ısıtılmış fırında üst malzeme kızarmaya başlayıncaya kadar pişirin. Fırından almadan 5 dakika önce üzerine kaşarları serpin. Servisi hemen yapmayacaksanız kaşarı servisten önce yemeği ısıttığınızda ekleyin. Afiyet olsun.

1 kase yoğurt çorbası
fırında kabak mücver

salata
yoğurt

Evet, mücverim müthiş lezzetli olmuş, ben üstüne yoğurt döküp yedim, zaten kızartılmışında da usül öyleydi, bozmadım. Çok daha lezzetli yaptı. Çok tavsiye ederim, hem sağlıklı hem doyurucuydu.

tebrik ederim valla ben yapcak olsam kesin evi yakarım bu yaşta bu başarı

tebrik ederim valla ben yapcak olsam kesin evi yakarım bu yaşta bu başarı

Teşekkürler.

Evi yakmadım ama başıma gelen çok şey oldu. Yumurta yapacağım, koydum yağı tavaya, kapağını kapadım, dedim omlet yapayım, malzemeleri hazırlarken, yağ mağ kalmamış tabi, açtım ki kapağı bi anda alev aldı. Ben tab blmyorum ne yapacağımı. Döktüm suyu. Halbuki kapağı kapayıp altını da kapamak gerekyomuş, su dökünce daha beter olabilirmiş. Benimki suyla söndü. Ay beceriksizler kraliçesiyim de çaktırmamaya çalışıyorum

Spor diyerek laptobu kapayıp uyuyakalmışım.

Tahmn etmiştim spor bugün olmaz diye oy oy

Kalktım duş aldım. Su içem bari.

ay bende bi kez öyle omleti yakmıştım ev yanıyodu az daha spor için yapcak bişi yok dinlenme diye say :)

neler yaptın toplamda kaç kilo verdin ne kadar sürede? şu sıra pek takip edemiyorum biraz kilo verince şımardım kendimi yenilemekle meşgulum de

Bu hafta 2.4 gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…