- Konu Sahibi koizumirisa
-
Saat 18.30'da annem hadi spor yapalım, senin gibi terleyeceğim, (dünkü halimden bahsediyor) demesiyle biraz zorla 3 mile leslie'yi açtım. Annem 2. mile bitince banyoya girdi, o çıkana kadar devam ettim, hiç halim olmamasına rağmen 3 mile'i bitirdim. Susuzluktan ölüyorum YARABBİ nidalarıyla banyoya attım kendimi.
Sonra tartıya çıktım. Gözlerimi kapadım, 104'ü görmek için dualarla açtım ki o da ne?
103.9
Çok mutluyum, hedefimi 100 gram aşmışım.
Bu haftaki sporum : 260 dk
Yüzdeye vurunca : Verdiğim/Geçen haftaki kilom*100= 2.4/106.3*100=2.25
Havada başarı kokusu varçok sevindim heheyt kim tutar seni geleceğin çıtırı geliyo hissediyorum
3.00 - 1 servis kaşığı makarna, biraz patates kızartması, yoğurt
18.30 - 45 dk leslie 3 mile
20.30 - 1 kase yoğurt çorbası, 2 yk patates püresi, salata, 1 bardak light limonata
Neredesin abla göremedim seni. Oruçtum bugün o yüzden böyle oldu. Anneme de kızdım karbonhidrat karbonhidrat diye bana yoğurt çorbası var ya o protein dediOoh hedefe git gide yaklaşıyoruuz:)en geç 2 haftaya 90 lari gorucez ve emin ol gerisi hizla gelecek minigim:) şimdi menumuze donelimm. Bugunku sporun cokk cokk daha iyi ve sanirim spor dolayisiyla bir karbonhidrat acligi hissettin. Hemen spordan sonra keşke bir şeyler atıştirsan elma/süt, meyve/yogurt gibi. Bugun proteini az gordum gibi biraz et veya tavuk/ton baligi gibi bir sey olsaymis keske. :) ama yinede maşallah çok bilinçli ve hırslısın.
Neredesin abla göremedim seni. Oruçtum bugün o yüzden böyle oldu. Anneme de kızdım karbonhidrat karbonhidrat diye bana yoğurt çorbası var ya o protein dedi
Umarım böyle giderim, sporum da dün daha çoktu ama bugün daha çok yoruldum iftar öncesi olduğu için .
Okula gidiyorum bu aralar kuzum:)) yahu iftar öncesi kendini yorma bence iftardan 1-2 saat sonra yap bak. Annnin üşndigi zamanlar için buzlugumuza tavuk göğüsü atiyoruz ve böyle zamanlarda onunla salata yapiyoruuz:) bir sure sonra alisirsin zaten diyet modu diye bir şey kalmaz bu alışkanligin oluverir senin.
Mükemmel gidiyorsun bebek :) Tebrik ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum :) Ayrıca tamam şu an hedeflediğin o kiloda olmayabilrsin ama 12 kilo vermek kolay değil.Bu bir başarı bence.Eminim görünüşünde çok değişmiştir şimdiden. Umarım ben de senin gibi başarabilirim bunu.
1 kase yoğurt çorbası
fırında kabak mücver
salata
yoğurt
Evet, mücverim müthiş lezzetli olmuş, ben üstüne yoğurt döküp yedim, zaten kızartılmışında da usül öyleydi, bozmadım. Çok daha lezzetli yaptı. Çok tavsiye ederim, hem sağlıklı hem doyurucuydu.
tebrik ederim valla ben yapcak olsam kesin evi yakarım bu yaşta bu başarı
Teşekkürler.
Evi yakmadım ama başıma gelen çok şey oldu. Yumurta yapacağım, koydum yağı tavaya, kapağını kapadım, dedim omlet yapayım, malzemeleri hazırlarken, yağ mağ kalmamış tabi, açtım ki kapağı bi anda alev aldı. Ben tab blmyorum ne yapacağımı. Döktüm suyu. Halbuki kapağı kapayıp altını da kapamak gerekyomuş, su dökünce daha beter olabilirmiş. Benimki suyla söndü. Ay beceriksizler kraliçesiyim de çaktırmamaya çalışıyorum
Spor diyerek laptobu kapayıp uyuyakalmışım.
Tahmn etmiştim spor bugün olmaz diye oy oy
Kalktım duş aldım. Su içem bari.
ay bende bi kez öyle omleti yakmıştım ev yanıyodu az dahaspor için yapcak bişi yok dinlenme diye say :)
neler yaptın toplamda kaç kilo verdin ne kadar sürede? şu sıra pek takip edemiyorum biraz kilo verince şımardım kendimi yenilemekle meşgulum de
Bu hafta 2.4 gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?