- Konu Sahibi koizumirisa
-
Canım moralim çok bozuldu 2 kilo almışım 72 olmuşumcanım diyet yapmak istemiyo diye diyet falan yapmıyodum ama acıkınca yedim hep şimdi diyete başlıcam karatay yapmayı planlıyorum
üzüldüm ya neden öyle oldu acaba. ben de tam karatay sayfasını okuyordum. Ya diyeti çok zor, bu kadar çok doğal şeyi ben istanbulda hayatta bulamam. diğer yönden doyurucu ve lahmacun yenilebilen bir diyet! Harika bir şey
Bıkmayacağın bir şeye başla.
Yaz bitmeden seni zayıf görmek istiyorum.
Bu kadar vazgeçmiş olman beni üzüyor.
Ne yapıcağımı şaşırdım valla herkes başka bir şey diyo karataya tam anlamıyla dikkat etmiyorum aslında ekmek ve şekerli unlu ve kızartma şeylerden kaçınıyorum o kadar aslında sağlıklı beslenme
10.00 - tost (2 dilim ruşeymli çok tahıllı ekmeğe 1 dilim beyaz peynir) , 1 bardak light limonata
12.00 - 1 şeftali, 1 çay ardağı süt
15.10 - 1 kepçe nohut, 2 yk yoğurt, biraz et
17.20 - fesleğenli kraker (62 kal)
20.30 - 2 kepçe etli nohut, 2 yk pilav, 2 yk yoğurt, 1 bardak light limonata.
Vee
30 dk jillian
yalnız yazınca ne kadar fazla gözüküyor, yerken kuş kadar
onları yıkayıp kesmesi uzun sürdüğü içün mutfakta ha yakalandım ha yakalanacağım diye yapamıyorum. Bir dahakine yapıp depolasam mıBugun dünkü kizartmalar telafi edilmiş süper!!! Beybi öğünlerine domates ,salatalik,,marul vs bolca eklersen kendini daha tok hissedersin bence tek eksik çiğ sebze:)
onları yıkayıp kesmesi uzun sürdüğü içün mutfakta ha yakalandım ha yakalanacağım diye yapamıyorum. Bir dahakine yapıp depolasam mı
Çok sevindim bu arada ya. Şimdi de maydanoz yedim, yeşil çay içtim
Ooh cildin içinde harika şeyler tuketmissin:) valla öyle yap inan "vay be nasil doyuruyormuş" diceksin.
Eşim 7,5 ayda 35 kg verdi....
daha 20 kiloya yakın vermeyi hedefliyor.
Gözlerimle görmesem başarılamaz sanırdım.
Ama yavaş yavaş istikrarlı vermek lazım.
Öncesinde kan, hormon, kolesterol,şeker, karaciğer fonksiyonu gibi değerlerinize bir baktırmanızı tavsiye ederim.
İnşallah gönlünüzce olsun.
Dün salata hazırlayıp dolaba koymuştum, onun bi kısmını bi kaseye aktarıp limon ve tuz kattım, 2 dilim ruşeymli çok tahıllı ekmek ve 1 dilim beyaz peynirle tost yaptım, 3 siyah zeytinimle sağlıklı bi kahvaltı yaptım
canım sen zayıflyr msn ? ben de ıstyrm zayflamak
tebrik ederimHenuz hic giymedigim kiyafetlerim bol gelmeye baslamis seviniyimmi uzuliyimmi bilemedim
tebrik ederim
Bugün :
11.00 - tost (2 ruşeymli çok tahıllı ekmek, 1 dilim peynir), 3 siyah zeytin, salata
13.00 - meyveli yoğurt (127.5 kal)
17.10 - küçük bi tabak nohut, 1 yk et, 1 yk yoğurt, salata
20.30 - 2 küçük tabak mercimek çorbası, salata, avuç içi kadar pide, 1 dilim peynir, 1 dilim kavun, biraz üzüm.
Sporumu yarım saat sonra yapacağım :)
şu ana kadar 9-10 bardak su içtim , devam edeceğim :)
Yediklerini çook beğedim:) ama bence öğünletin arasında boşluk var biraz mesela 13:00 / 17:10 arasına azıcık bişiler koysan meyve gibi falan daha iyi olur daha az acıkırsın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?