- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.681
Çok geçmiş olsun, gerçekten herkete farklı bir reaksiyon gösteriyor demek ki, ben günde 3 fincan düşünüyorum..
Gelmeyeceklermiş, kilolarını yazmayanları sileceğim listeden bu hafta.
tatlım doktora danışmadan içme her bitki her zaman sağlıklı olacak diye bir koşul yokki..bazı bitkiler tek başına sağlıklıyken bir arada kullanıldığında farklı reaksiyon verebiliyor.. benim kuzenimde günde 3 bardak içiyodu ve 18 yaşındaydı .. yaşın küçük zaten metebolizman tepki verir sana 3 günde 1 fincan iç yiğeceklerini baştan ayarla .. yeşil çay bile 2 fincandan sonrası riskli çarpıntı dahi yapabiliyo.. kalp ritmin dahi bozulabilir..
kötü haber tellalı gibi oldum farkındayım ama ben tamamen senin iyiliğini düşünüyorum canım kızma bana tamammı ..
belki daha sonra birileri daha katılır bize
kızlar bugün diyete ve spora başlayalı tam 50 gün oldu(115-103=12)
Böyle bir şey olacak diye korkuyorum ama kilo da vermek istiyorum oy oy .
Belki..
Darısı başımıza artık, ben her gün 1. günümdeyim
günaydın kızlar
nasılsnız görüşeyeli ben dün gezmedeydim ama az hasarla kurtuldum buğün tartldm 147.4 çıktım buarda lahana kürüne devam ediyorum balkde onun sayesın de veriyorum bilemiyorum ama inşallah böyle devam eder ama daha hiç harekete yürüyüşe başlamadım
1-2 hafta sonra başlarım heralde birazdaha alışayım diyetime inşallah hepimiz kurtulucaz bu kılolardanhaaaaa bu arada dün önümde duran mühteşem çikolatalı pastayııııı hiç yemedim aferim bana
sabah
1 yumurta
1 dilinm tam buğday ekmeği
biraz peynir
1 çatal reçel
tebrikler canım aynen devam
canım bu arada lahana kürünün tadı nasıl ben hiç denemedim bide günde ne kadar içiyorsun
lahanve maydonoz suyu içeceğim zaman içine 2 kaşk limon suyu ekliyorum tad fene degil sabah öğle akşamda içebilirsin yada 2
ye bölüp sabah akşam da içe bilirsin ibrahim saraç oğlunun kitabndan almştım
eğer midem izin verirsebende bi deniyeyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?