44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Çok geçmiş olsun, gerçekten herkete farklı bir reaksiyon gösteriyor demek ki, ben günde 3 fincan düşünüyorum..

tatlım doktora danışmadan içme her bitki her zaman sağlıklı olacak diye bir koşul yokki..bazı bitkiler tek başına sağlıklıyken bir arada kullanıldığında farklı reaksiyon verebiliyor.. benim kuzenimde günde 3 bardak içiyodu ve 18 yaşındaydı .. yaşın küçük zaten metebolizman tepki verir sana 3 günde 1 fincan iç yiğeceklerini baştan ayarla .. yeşil çay bile 2 fincandan sonrası riskli çarpıntı dahi yapabiliyo.. kalp ritmin dahi bozulabilir..
kötü haber tellalı gibi oldum farkındayım ama ben tamamen senin iyiliğini düşünüyorum canım kızma bana tamammı ..

Böyle bir şey olacak diye korkuyorum ama kilo da vermek istiyorum oy oy .

belki daha sonra birileri daha katılır bize

Belki..
kızlar bugün diyete ve spora başlayalı tam 50 gün oldu (115-103=12)

Darısı başımıza artık, ben her gün 1. günümdeyim

gunaydınlaar.
kahvaltımı yazmıcam aşırı yedim çünkü. ara ögün yapmayı düşünmüyorum belki bi meyve falan olabilir sonra akşam yemeği yicem.birazdan leslie yapıcam. sonra da çarşı pazar dolancam işlerim var. eritirim kahvaltıyı

günaydın kızlar

kahvaltı

1 kase special k sütlü

öğlen yok

ara öğün

1 fincan sade türk kahvesi
2 adet eti form çikolatalı bisküvi

bu arada kızlar yavaş yavaş toplanmaya başladım malum okul başlıyor gidicem evden. dolabımı ayırırken 42 beden kumas pantolonumu farkettim. kuzenımın düğünü için almıştım yaklaşk 3-4 sene önce. ki o zaman 16 yaşında falandım yani ve 42 beden giyiyomuşum. şuan 38im. ne kadar kötü oldugunu şimdi anladım o zamanlar hiç umursamıyomuşum demekki. aranızda yaşı küçükler varsa ve kilo vermeye çalışıyosa gerçekten takdir ediyorum bunun ayrımına erkenden vardıkları için.

günaydın kızlar
nasılsnız görüşeyeli ben dün gezmedeydim ama az hasarla kurtuldum buğün tartldm 147.4 çıktım buarda lahana kürüne devam ediyorum balkde onun sayesın de veriyorum bilemiyorum ama inşallah böyle devam eder ama daha hiç harekete yürüyüşe başlamadım
1-2 hafta sonra başlarım heralde birazdaha alışayım diyetime inşallah hepimiz kurtulucaz bu kılolardan haaaaa bu arada dün önümde duran mühteşem çikolatalı pastayııııı hiç yemedim aferim bana
sabah
1 yumurta
1 dilinm tam buğday ekmeği
biraz peynir
1 çatal reçel

tebrikler canım aynen devam

canım bu arada lahana kürünün tadı nasıl ben hiç denemedim bide günde ne kadar içiyorsun

tebrikler canım aynen devam

canım bu arada lahana kürünün tadı nasıl ben hiç denemedim bide günde ne kadar içiyorsun

lahanve maydonoz suyu içeceğim zaman içine 2 kaşk limon suyu ekliyorum tad fene degil sabah öğle akşamda içebilirsin yada 2
ye bölüp sabah akşam da içe bilirsin ibrahim saraç oğlunun kitabndan almştım

yaaaa kızlar sabah aç karnına ile şimdiki kilo arasında 1 kilo oynuyor anlamıyorum:26:gece mi veriyoruz biz bu kiloları

kızlar bugun aşırı abartı bi gün oldu benim için. hamburger menu üstüne dondurma vs derken az daha mide fesatı geçiriyodum çok fena oldu midem.eskiden olsa hiçbişeyciğim olmazdı ama bayadır yemediğim şeylerdi çok fena oldum yani mide agrısından :/ neyse allahtan geçti ama şu an bile kendimi rahatsız hissediyorum ki en son 3 buçukta yedim üstüne de çarşı pazar gezdim.

neyse işte 3 buçuktan sonra daha da bişey yemedim.yemişin dünyaları daha ne yicen zaten demeyin sakın

yarın pirinç lapası detoksu yapıcam uzun süredir yapmak istiyodum 1 gün yapıcam sadece.ceza olsun bana bu da oh. belki ödem atarım da hafiflemiş hissederim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…