44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

evet canım aynen öyle gece de yakıyoruz. ben de akşam yatarken ve sabah kalkınca tartılıyorum yaklaşık 1 kg oynuyo

günaydınnnnn kızlar
gerçektende gece veriyormuşuz kiloları 146.7 çıktım tartıda inşallah böyle devam eder
sabah kalkınca koca bibardak suyumu içtim
şimdi kahvaltı hazırlıycam
hepimize kaçamaksız bol azımli günler

günaydınlarr

bugun pirinç lapası günüm. sabah kalktım bir küçük kuru incir yedim üstüne su.

daha sonra pirinç lapasını yaptım ve kahvaltı olarak onu yedim.kızlar tadı çok kötü falan demişlerdi ne kadar kötü olabilirki diyodum ama gerçekten kötüymüş midem kalktı yarısında zorla da olsa bitirdim.yarın da yaparım diyodum ama yapamıcam yeter 1 gün bakalım yarın sonuç ne olacak bende işe yarayacakmı

Böyle bir şey olacak diye korkuyorum ama kilo da vermek istiyorum oy oy .

günaydın kızlar ben yarın düğün yollarına düşücem gene ve malesef pazartesiye kadar da yokum ..
bu yüzden ben bugün kilo bildimi yapıcam affınıza sığınarak... kilom an itibariyle sabit yani 82,1 .. hepinizi öptümm bana dua edin de kilo almadan döniyim

sabah gayette güzel bir kahvaltı yaptım

yarım açma
yarım simit
yarım yemek kaşığı bal
yarım domates
2 kibrit kutusu urfa peyniri

öğlen yemedim birşey canım istemiyor akşamda az yerim

biraz patates ve yarım dilim pizza yedim ama midem feci bulanıyor ne zaman diyeti bozsam yedikten sonra midemde birşey kalmıyor kusuyorum direk

8.30: 1 kuru incir
9 buçuga dogru: pirinç lapası, 1 salatalık
12 buçukta: pirinç lapası,1 salatalık,1 domates
6da: pirinç lapası,1 salatalık,1 domates, 1 kuru incir
6 buçuk: 1 elma

biraz patates ve yarım dilim pizza yedim ama midem feci bulanıyor ne zaman diyeti bozsam yedikten sonra midemde birşey kalmıyor kusuyorum direk

ama canım bu hiç iyi değil bi doktora görün istersen. benim de midem bulanır çok rahatsız hissederim ama kusmam. seninki psikolojik yada saglıksal olabilir ihmal etmemek lazım

midem ağrıyor bu yüzden

1 kepçe mercimek çorbası
yarım avuç balık kraker
3 yemek kaşığı yoğurt ile geçiştireceğim

Son düzenleme:
kızlar hedefimize ulaşınca incecik olunca neler yapmak istiyorsun...

mesela ben zayıflayınca eşim beni kucağına alsın istiyorum
şort giymek istiyorum
kıyafet almaya severek gitmek çeşit çeşit kıyafet almak istiyorum

peki ya siz

Mekik çekebilmek, tek ayağımın üstünde zıplayabilmek, hulahoplardan çevirebilmek, şınav pozisyonunda durabilmek, sokakta rahat rahat yürüyebilmek, alışverişi sevebilmek, giyinme kabininden mutlu çıkabilmek, dalga geçilmemek, çabuk terlememek istiyorum.

Bu akupunktur değil mi?

Yabancıların sokak tatlısı bu mu? OMG!
Küçük değişimlerle başla.
Biraz müsli ve meyve, süper bir kahvaltı ve içecek..

acıkmak ve sıkılmak arasındaki farkı öğren.
Yapabilirim!

Eklentiler

• $tumblr_ml1p3sk6FI1r831yho1_500.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleme:
günaydınnnn

kilom sabit canım bu hafta sıfır hareket bide pek dikkat etmeyince kaldım aynı yerde umarım aramızda verenler vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…