- 16 Haziran 2013
- 1.075
- 293
- 123
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.641
şuan bir kilo dha vermişim okullar açılana kadar 2 kilo dha verirsem 65 olacağım :) kalır geriye 5 kilo eh oda yılbaşına kadar gider :)
bildiğin şekilde diyet yapıyorum canımay nasıl yapıyosun ya bana da söyleben yesem de yemesem de hiç gitmiyo
sağol canım acaba diyorum kaçamak mı yapsam bugün şöyle güzel br hamburger falan :)tebrik ederim canım 2 kiloda verirsin ne kalmışki
sağol canım acaba diyorum kaçamak mı yapsam bugün şöyle güzel br hamburger falan :)
kızçeler nerelerdesiniz?
kimsecikler yok bugün
sağol canım acaba diyorum kaçamak mı yapsam bugün şöyle güzel br hamburger falan :)
burdayız tatlım nasıl gidiyor diyet
Tok karnıma 108leri gördüm ben tok karnına en fazla 105i görüyordum
ALLAH ım nasıl yedim bu kadar çıldırmak üzereyim, görüce 45 dk yürüdüm , duş aldım, tartıldım 106.8di.
Biri bana acilen yardım etsin, çöktüm resmen, her gün diyeti yarına erteliyorum, kusana kadar yiyip, yapamıyorum diye ağlıyorum falan.
Herkes de diyet yaptığımı biliyor, bunu niye yiyorsun, ne diyeti yapıyorsun, bugün diyette değilsin heralde'ler...
Annem diyet yapmaya başladığımdan beri sakin biri olmuştu, bugün yine başladı.
Note 3'üm çıktı ama ondan çok uzaklardayım
Biri cimciklesin, kendime geleyim!
ALLAH ım nasıl yedim bu kadar çıldırmak üzereyim, görüce 45 dk yürüdüm , duş aldım, tartıldım 106.8di.
Biri bana acilen yardım etsin, çöktüm resmen, her gün diyeti yarına erteliyorum, kusana kadar yiyip, yapamıyorum diye ağlıyorum falan.
Herkes de diyet yaptığımı biliyor, bunu niye yiyorsun, ne diyeti yapıyorsun, bugün diyette değilsin heralde'ler...
benim diyet güzel gidiyo canım hatta dün kuzenimle iddia ya girdik 1 hazirana kadar 70 kilo olursam bisiklet alacak bana
yani çevremdeki herkes destekçi eşimi görsen o tartıyo beni tartıda onun desteği olduğu sürece hayatta bırakmam diyetispor da devam
temmuz 22 de 115 tim şimdi 103 ü gördüm çook keyif verici
senin nasıl gidiyo canım
evet cnm yenilmedim irademe :) #direnelif hesabı takılıyorum baktım sipariş vereceğim sitede kapıda değilde mobil ödeme vardı. bende dedim bu bile br işaret yememek için git mutfağa yap yemeğinicanım aslında öğle yemeğinde bir kereliğine yiyebilirdin çünkü boyle kaçamaklar yapmazsak sonunda patlayıp herşeye saldırıyoruz ama
yınede tebrik ederim seni iradeni kendine hakim olmuşsun
benimki2 ileri bir geri devam ediyor işte ALLAH var benim eşimde çok destek ama benim çocuklar olduğu için kendime ayrı onlar AYRI PİŞİRİYORUM O BENİ BİRAZ YORUYOR ama yılmak yok senin iyi gitmesine sevinim eminim bileğinin hakkıyla alacaksın obisikleti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?