44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

kararsızlık ile gidip geliyorum kaçamak yapsam mı acaba diye ama vazgeçtim

öğlen menüm

4 adet tavuk köfte
salata
yoğurt

Son düzenleme:
sağol canım acaba diyorum kaçamak mı yapsam bugün şöyle güzel br hamburger falan :)

canım aslında öğle yemeğinde bir kereliğine yiyebilirdin çünkü boyle kaçamaklar yapmazsak sonunda patlayıp herşeye saldırıyoruz ama
yınede tebrik ederim seni iradeni kendine hakim olmuşsun

öğlen 1dilim ekmekle biraz kurufasulye yedim pek doymadım gibi zaten bugün üzerimde bi açlık hissi var ondan mı bilmem midem bulanıo başım ağrıo sanki ağzıma bi tane tutku attım şimdi

sağol canım acaba diyorum kaçamak mı yapsam bugün şöyle güzel br hamburger falan :)

canım aslında öğle yemeğinde bir kereliğine yiyebilirdin çünkü boyle kaçamaklar yapmazsak sonunda patlayıp herşeye saldırıyoruz ama

burdayız tatlım nasıl gidiyor diyet

benim diyet güzel gidiyo canım hatta dün kuzenimle iddia ya girdik 1 hazirana kadar 70 kilo olursam bisiklet alacak bana
yani çevremdeki herkes destekçi eşimi görsen o tartıyo beni tartıda onun desteği olduğu sürece hayatta bırakmam diyeti spor da devam
temmuz 22 de 115 tim şimdi 103 ü gördüm çook keyif verici
senin nasıl gidiyo canım

Tok karnıma 108leri gördüm ben tok karnına en fazla 105i görüyordum

ALLAH ım nasıl yedim bu kadar çıldırmak üzereyim, görüce 45 dk yürüdüm , duş aldım, tartıldım 106.8di.

Biri bana acilen yardım etsin, çöktüm resmen, her gün diyeti yarına erteliyorum, kusana kadar yiyip, yapamıyorum diye ağlıyorum falan.

Herkes de diyet yaptığımı biliyor, bunu niye yiyorsun, ne diyeti yapıyorsun, bugün diyette değilsin heralde'ler...

Annem diyet yapmaya başladığımdan beri sakin biri olmuştu, bugün yine başladı.

Note 3'üm çıktı ama ondan çok uzaklardayım

Biri cimciklesin, kendime geleyim!

canım önce bi sakin ve tartıyı anne ne ver saklasın inan ben tartılmayarak başarıyorum ben lütfen zayıflayınca ne yapmak istediğini düşün canım sen iyi gidiyordun sen motive ediyordun bize lütfen eski haline dönnnn

ama bana söz ver hergün tartılmak yok seni çoook ama çok iyi anlıyorum

özelde yazdım sana tatlım sana kilonu not et dedim devamını sölemeyi unutmuşum cumadan cumaya tartıl ok

benimki2 ileri bir geri devam ediyor işte ALLAH var benim eşimde çok destek ama benim çocuklar olduğu için kendime ayrı onlar AYRI PİŞİRİYORUM O BENİ BİRAZ YORUYOR ama yılmak yok senin iyi gitmesine sevinim eminim bileğinin hakkıyla alacaksın obisikleti

hey neoluyor sana sakın azmını şöyle bir sirkelen kendine gel güzelim kiseye aldırmadan aynen devam sen seneye çıtır incecik bir genç kız olacaksın mazaya giripbubana bol bibeden küçüğünü alabilirmiyım diyeceksin bunları düşün sakın bırama kendını hadı güzelim devam

evet cnm yenilmedim irademe :) #direnelif hesabı takılıyorum baktım sipariş vereceğim sitede kapıda değilde mobil ödeme vardı. bende dedim bu bile br işaret yememek için git mutfağa yap yemeğini

inş canım hep beraber zayıflayacağız ben inanıyorum

1 buçukta: 1 elma, 7 kuru üzüm,1 kepekli galeta ve biraz da çikolata şu sürmelik olanlarda engelleyemedim kendimi napayım
6 buçukta: 6 kaşık kuru fasulye,1 zeytinyaglı dolma

spor yapmıcam sanırım çarşı pazar gezdim. sıkılırsam yaparım

bugünki listem
sabah
2dilim ekmek
2 tane üçgen peynir
biraz üzüm
öğlen
tavuk sote
1 dilimekmek
2 kaşık yoğurt
akşam
5 kaşık etli taze fasülye
3 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek
ara öğün yapmadım çünkü saat 10 30 da kahvalı yapmıştım sonra belki bir elma yerim

ara öğün 15.30

1 fincan sade türk kahvesi
2 kuru kayısı
5 adet fındık

akşam. 18.30

5 yemek kaşığı kıymalı kabak
3 yemek kaşığı yoğurt
1 kepçe mercimek çorbası

ara öğün 20.00

3 adet üzüm
yarım armut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…