- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.661
günaydın hanımlar
günaydınnn
Günaydııııın
Sabah kalkıp 1 bardak su içtim, 10 dk spor yaptım. Sabah yapılan spor geceden biriken glükojeni attırıyormuş. Böylece kahvaltının kalorisi geceninkine eklenmiyormuş. Kahvaltımı da tavuk soteyle yapacağım.
Aktarlar birliği başkanı ayhan ercanın yaptığı meşhur 9lu çayın kk'daki topiğini okuyorum sabahtan beri. Bunu da alacağım, en yakın zamanda aktara uğradığımda. Diyet, spor ve çayla iyi sonuçlar bekliyorum. Altın çilek de bulursam harika olur.
mayıs ayında bende denedim canım ama benim midemi bozdu çok devam etmedim bu arada benm midem çok hassas o yüzden bozmuş olabilir sen dene bakalım bi
Umarım benim hiçbirine hassasiyetim yoktur da işe yarar. Ya yarın ya sonraki gün alıp başlayacağım.
günaydın
8 buçukta:2 kuru kayısı
9 buçuga dogru kahvaltı: 1 yumurta, 8 kuru üzüm,1 kepekli galeta, 1 salatalık 1 domates
sonracıgıma gece annem kadayıflı yalancı tavuk gogsu yapmıştı.ama ben yemedim saat 6 yı geçtiği için direk kilo biliyosunuz (allahtan bu konuda kaçamak yapmıyorum)kahvaltıdan sonra koca bi dilim ondan yedim pişman değilim oh sefam olsun gün içinde erir zaten bilerek kahvaltıdan sonra yedim hem de sütlü tatlı hem de tok karnına yediğim için tatlıya doymuş durumdayım şuan yoksa ben ondan baya yerdim kesin gene de vicdanım rahat bırakmadı birazdan leslie yapıcam
Aktarlar birliği başkanı ayhan ercanın yaptığı meşhur 9lu çayın kk'daki topiğini okuyorum sabahtan beri. Bunu da alacağım, en yakın zamanda aktara uğradığımda. Diyet, spor ve çayla iyi sonuçlar bekliyorum. Altın çilek de bulursam harika olur.
canım benim kuzenim o 9 lu çay yüzünden troid hastası oldu bence fazla içme derim en azından 3 günde 1 iç.. 120 kilodan 60 a indi ama çocuk doğurması falan çok zorlandı yani düşük yaptı kaç defa evlenince ..troidleri hiç çalışmıyo ..yani arada wc sorunu yaşadığında iç sakın ohh zayıflatıyo ne güzel deyip hergün devam etme .. ilerde daha büyük sorunlar yaşamana değmez tatlım kilo elbet verilir..
canım bu arada liste ne oldu hala boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?