44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

günaydın

8 buçukta:2 kuru kayısı
9 buçuga dogru kahvaltı: 1 yumurta, 8 kuru üzüm,1 kepekli galeta, 1 salatalık 1 domates

sonracıgıma gece annem kadayıflı yalancı tavuk gogsu yapmıştı.ama ben yemedim saat 6 yı geçtiği için direk kilo biliyosunuz (allahtan bu konuda kaçamak yapmıyorum) kahvaltıdan sonra koca bi dilim ondan yedim pişman değilim oh sefam olsun gün içinde erir zaten bilerek kahvaltıdan sonra yedim hem de sütlü tatlı hem de tok karnına yediğim için tatlıya doymuş durumdayım şuan yoksa ben ondan baya yerdim kesin gene de vicdanım rahat bırakmadı birazdan leslie yapıcam

Son düzenleme:
öğlen kaçamak yapayım dedim ve birazdan dışardan birşeyler söyleyeceğim kendime :) akşamda çorba ve yoğurt ile geçiştiririm

Aktarlar birliği başkanı ayhan ercanın yaptığı meşhur 9lu çayın kk'daki topiğini okuyorum sabahtan beri. Bunu da alacağım, en yakın zamanda aktara uğradığımda. Diyet, spor ve çayla iyi sonuçlar bekliyorum. Altın çilek de bulursam harika olur.

mayıs ayında bende denedim canım ama benim midemi bozdu çok devam etmedim bu arada benm midem çok hassas o yüzden bozmuş olabilir sen dene bakalım bi

öğlen: 1 elma, 8 kuru üzüm, 1 kepekli galeta
arada: 2 türk kahvesi
6 buçuk: 2 kabak dolması,1 minik patates dolması,3 kasık yogurt, 1 küçük incir, 3 tane tutku bisküvi

şu ara tatlıya hayır diyemiyorum regl dönemi de değil neden böyle anlamadım yediğim kadar spor da yapıyorum ama cildim bozuldu tatlı yemekten ah ah şu tatlı krizleri olmasa keşke

kızlar selam
bugün evi temizliğe kaldırdım ..
2 kat evin halılarını yıkadım..
salon vitrinlerini indirdim aşağı
bide sildim süpürdüm 2 katı..
ne kadar kalori harcadım bilmiyorum ama ne yazıkki çok dengesiz beslendim saatlerim şaştı o yüzden menümü yazmıycam bugün ..

canım benim kuzenim o 9 lu çay yüzünden troid hastası oldu bence fazla içme derim en azından 3 günde 1 iç.. 120 kilodan 60 a indi ama çocuk doğurması falan çok zorlandı yani düşük yaptı kaç defa evlenince ..troidleri hiç çalışmıyo ..yani arada wc sorunu yaşadığında iç sakın ohh zayıflatıyo ne güzel deyip hergün devam etme .. ilerde daha büyük sorunlar yaşamana değmez tatlım kilo elbet verilir..

Çok geçmiş olsun, gerçekten herkete farklı bir reaksiyon gösteriyor demek ki, ben günde 3 fincan düşünüyorum..

sabah 10.30

1 kase sütlü special k

öğlen 14.00

hamburger menü (kaçamak günüm)

ara öğün
yok

akşam
yok

ara öğün
yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…