- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.761
Gunaydin kizlaar :) yurda geldim dun bir arkadasimla karsilastim sokakta cop gibi kalmissin dedi bana nasil mutlu oldum anlatamam 3 aydir buna ugrastim durdum ve beklenen gun geldi :) listeye girmedim ama paylasim yapmaya devam edicem kilo bildirimi yapmam cok zor olcak bundan sonra tartim yokdun hic yemek yiyemedim form biskuvileri elmayla falan gecistirmek zorunda kaldim.bugunu yazayim
9 bucuk: 1 kuru incir
10da: 4-5 kasik kadar patatesli yumurta, kk beyaz peynirden biraz fazla peynir, 1 dilim tam tahilli ekmek
Listeye almadım çünkü cuma gününde bildirim yapmana bile gerek kalmayacak bence, hedefine çok yakınsın.Darısı başıma tabii.
9 bucuk: 1 kuru incir
10da: 4-5 kasik kadar patatesli yumurta, kk beyaz peynirden biraz fazla peynir, 1 dilim tam tahilli ekmek
1de: yarim dilim tam tahilli ekmek, 1 bardak yagsiz sut
Yağsız sütü nerden aldın? ben hep yarım yağlı görüyorum. Bir de tadı çok mu kötü?
Ben nasil kilomu korucam yaa tartim bile yok her yedigimi ya kilo alirsam diye yiyemiyorum bile ya
Yarın benim doğum günüm, okullar açılıyor, çok güzel bir gün olacağa benziyor.
Bir de benim kilo verdikçe kazanacağım ödüller vardı, 99kg parfümdü. Ama doğum günüm sebebiyle parfümü teyzem aldı, neyse artık 99kiloda da parfüm şişesini doldurturum ne yapalım.
Dün uğrayamadım çünkü bütün gün yürüdüm, çok yorulmuşum.
Bir de dynasty umarım kilo almadan döneer, bana da liste yapar
selam kızlarr ..
3 gündür yoktum özledim burayı çok..
kilo almamak için dua etsemde malum düğün evinde kalınca malesef aldım.. 1,3 fazlam var ama hastalandımda yani şuan kilom çok muallakta kaldı .. bakalım şu hafta geçsin anlıycam..
sizde neler var okuyamadım ama listeden çıkış yapan falan varmı.. ?
Yarın benim doğum günüm, okullar açılıyor, çok güzel bir gün olacağa benziyor.
Bir de benim kilo verdikçe kazanacağım ödüller vardı, 99kg parfümdü. Ama doğum günüm sebebiyle parfümü teyzem aldı, neyse artık 99kiloda da parfüm şişesini doldurturum ne yapalım.
Dün uğrayamadım çünkü bütün gün yürüdüm, çok yorulmuşum.
Bir de dynasty umarım kilo almadan döneer, bana da liste yapar
napalım kalan sağlar bizimdirbizde özledik kimsecikler yok zaten liste yarıya düştü canım çıkanlar oldu eee bide okul fln açıldı kisenin girdiği yok
doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana mutluluk getirsin
okulun ilk günü iyi geçmiştir umuyorum
selam kızlarr ..
3 gündür yoktum özledim burayı çok..
kilo almamak için dua etsemde malum düğün evinde kalınca malesef aldım.. 1,3 fazlam var ama hastalandımda yani şuan kilom çok muallakta kaldı .. bakalım şu hafta geçsin anlıycam..
sizde neler var okuyamadım ama listeden çıkış yapan falan varmı.. ?
canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara
ben kilo aldım ama hastalandımda yolda yani o aldığım 1 kilo şişlikmi yoksa agopun kazı misali yememdenmi kaynaklanıyo bilmiyorum
ama bugün yeniden başladım durmak yok yanii..
sende müsait olduğunda yaparızz listeni
Listeye girip yok oldular.
Sağool.
Sabah: 2 dil tam buğday ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 dilim domates
Ara: 1 ayran
Öğle: 2 dil tam buğ ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 dilim domates
Ara: Mısır-pirinç patlağı (128kal)
Akşam: 5 yk türlü, 1 kase yoğurt
Ara: Mısır pirinç patlağı (128 kal), 1 mandalina
Son yemeğimi 7'de yedim.
40 squat, 40 jumping jacks, 8 dk karın, 30 dk leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?