44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

Biliyorum, bacakların ve abs (karın kası galiba) acıyor ve biliyorum yorgunsun. Ama aynanın karşısında durduğunda acıyı düşünmez olacaksın.

NO PAIN NO GAIN!

Eklentiler

• $tumblr_luw3t3GJBd1r2r6fgo1_500.webp
    32 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:
Gunaydin kizlaar :) yurda geldim dun bir arkadasimla karsilastim sokakta cop gibi kalmissin dedi bana nasil mutlu oldum anlatamam 3 aydir buna ugrastim durdum ve beklenen gun geldi :) listeye girmedim ama paylasim yapmaya devam edicem kilo bildirimi yapmam cok zor olcak bundan sonra tartim yok dun hic yemek yiyemedim form biskuvileri elmayla falan gecistirmek zorunda kaldim.bugunu yazayim

9 bucuk: 1 kuru incir
10da: 4-5 kasik kadar patatesli yumurta, kk beyaz peynirden biraz fazla peynir, 1 dilim tam tahilli ekmek

Spor bugun yok ama squat slim six falan gibi seyler yaparim diyorum yorgunum biraz dinleniyim bugun de yarindan sonra fitness yuzmeye baslicam

Son düzenleme:
sabah kahvaltı yapmadan yarım saat önce

1 fincan form 9lu çay

kahvaltı 11.05
1 kase special k

öğlen

1 kepçe terbiyeli şehriye
2 yemek kaşığı yoğurt

ara öğn

1 fincan kahve
3 adet diyet bisküvi

Listeye almadım çünkü cuma gününde bildirim yapmana bile gerek kalmayacak bence, hedefine çok yakınsın. Darısı başıma tabii.

Listeye almadım çünkü cuma gününde bildirim yapmana bile gerek kalmayacak bence, hedefine çok yakınsın. Darısı başıma tabii.

Ohoo tam hedefime aslinda 5 kilo falan var ama bilerek girmedim ben de cunku disarda okurken kilo vermek cok zor korumaya calisicam sıkılasirim belki sporla

Yağsız sütü nerden aldın? ben hep yarım yağlı görüyorum. Bir de tadı çok mu kötü?

Aa nasi gormezsin her yerde var. Hatta cesitleri var yuzde 0 yagli yuzde 3 yagli falan diye oranli bile var supermarketlerde var yani.tadi yagli sut gibi degil ama bence kotu degil icilir yani

Ben nasil kilomu korucam yaa tartim bile yok her yedigimi ya kilo alirsam diye yiyemiyorum bile ya

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana mutluluk getirsin

okulun ilk günü iyi geçmiştir umuyorum

selam kızlarr ..
3 gündür yoktum özledim burayı çok..
kilo almamak için dua etsemde malum düğün evinde kalınca malesef aldım.. 1,3 fazlam var ama hastalandımda yani şuan kilom çok muallakta kaldı .. bakalım şu hafta geçsin anlıycam..
sizde neler var okuyamadım ama listeden çıkış yapan falan varmı.. ?

bizde özledik kimsecikler yok zaten liste yarıya düştü canım çıkanlar oldu eee bide okul fln açıldı kisenin girdiği yok

canım doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

ben kilo aldım ama hastalandımda yolda yani o aldığım 1 kilo şişlikmi yoksa agopun kazı misali yememdenmi kaynaklanıyo bilmiyorum
ama bugün yeniden başladım durmak yok yanii..
sende müsait olduğunda yaparızz listeni

bizde özledik kimsecikler yok zaten liste yarıya düştü canım çıkanlar oldu eee bide okul fln açıldı kisenin girdiği yok
napalım kalan sağlar bizimdir
okul açılınca bu şekilde yarıya inmesi normal herkesin koşturması başladı ..
ama biz bizede yeteriz önemli olan istemek ve azıcıkta olsa zaman ayırabilmek.. günde 15 dk bile olsa girmeye çalışıcam hergün .. kursumun açılmasına daha var ...ekimin 21 de bende koşturmacılar asrasındayım ama listeye ve diyete devam ..

sancım çok ondan bende bu akşam girmem heralde azıcık yatıyım cam sildim falan bu sabah her tarafım ağrıyo düğün yorgunluğu falan hep üst üste bindi..

doğum günün kutlu olsun canım yeni yaşın sana mutluluk getirsin

okulun ilk günü iyi geçmiştir umuyorum

Teşekkür ederim.

Listeye girip yok oldular.

Sağool.

Sabah: 2 dil tam buğday ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 dilim domates
Ara: 1 ayran
Öğle: 2 dil tam buğ ekmeği 1 kk beyaz peynir 1 dilim domates
Ara: Mısır-pirinç patlağı (128kal)
Akşam: 5 yk türlü, 1 kase yoğurt
Ara: Mısır pirinç patlağı (128 kal), 1 mandalina

Son yemeğimi 7'de yedim.
40 squat, 40 jumping jacks, 8 dk karın, 30 dk leslie yaptım

tatlım menün çok güzel,ama öğlen peynir yerine yemek yeseydin keşke onu arada da yiğebilirsin çünkü.. onun dışında süper..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…