44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

günaydın kızlaar ben geldim :) yazmıyorum artık yediklerimi abur cubur tüketiyorum çok malum yurt hayatı ama merak etmeyin bol bol yakıyorum. artık asansör kullanmıyorum merdivenlerden inip çıkıyorum falan kilo almam heralde :) tabi spor da yapıyorum bol bol yüzüyorum

Son düzenleme:
bu aralar en çok hoşuma giden şey bel kemiklerimin dokunduğum zaman elime batması :) eskiden kilodan elime gelmiyorlardı :)şimdi elimi belime koyduğum zaman kemiklermi hissedeblyrm :)

bu aralar en çok hoşuma giden şey bel kemiklerimin dokunduğum zaman elime batması :) eskiden kilodan elime gelmiyorlardı :)şimdi elimi belime koyduğum zaman kemiklermi hissedeblyrm :)
ne güzel canım insan böle şeylerden acayip motive oluyo vallaa... benim belimle alakalı sorunum yok kiloma göre belim ince ama şu kollar bir incelse bende görsem nasıl mutlu olurum anlatamam

süpersin tatlım .. uğramazmıyım yaa uğruyorum ama regl olduğumdan pek yazmıyorum bu hafta .. ama takipteyim hepinizi.. çok güzel veriyosun canım mahşallah azminide ayrıca kutluyorum ...

teşekkür ederim canım haftada 1 kilo gidiyo şimdilik allah izin verirse böyle gider inş seneye bu zamanlar inş ulaşırım hedefime

merhaba kızlaar :)

düzenimi oturtmaya çalışıyorum yavaş yavaş tartıyı kontrol ediyorum falan :) felsefem akşama dogru yemeği hafifletmek. akşam yemeğince genelde salata sebze yemeği gibi şeyler yiyorum kepekli ekmek aldım onu tüketiyorum ama kahvaltımı çok sıkı yapıyorum mesela. merdiven kullanma olayı çok iyi oluyor. hatta mesela bazen aşagı kantinden su ve kahve almam gerekiyo diyelim.önce suyu alıp çıkıyorum sonra inip kahveyi alıp tekrar çıkıyorum

kilo versem süper olur ama olmuyor. korusam yeter şimdilik

günaydın güzeller
yepyeni güzel bir gün kocaman bir bardak su ile başladım ve çok kararlıyım bugun kaçamak yok
biticek biticek bu günler sonu çokkkkkk güzel olacak haydı kızlar hepberaber BAŞARICAZ

katılmayı çok isterdım 36 gunluk bebegım emzırıyorum doğumda çok kılo aldım yarısı kaldı

Merhabalar :)
Bi an senin yazdiklarini okuyunca kendimi buldum 101 kgdan ne iniş ne çıkış yapiyodum aylardır bide baktimki tam tamina 106 olmuşum. Bugun benimde başlangıcım oldu. Hayatimda bukadar kilolu degildim kendimden igrenir oldum yasitimdakiler çıtı piti ben ise tam tamina 106 kg

slm kızlar bugün çook yorgunum ya hafta sonu çok hareketli geçti
ama o kadar eğlenmeye rağmen diyeti hiç bozmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…