- 25 Temmuz 2013
- 2.183
- 532
- 323
- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.801
maşalah canım 2li rakamlara düştüğünde motivasyonun daha da artar bn 68de kaldım 2 haftadır üstüne brde üzüntüden hasta oldumkimse uğramıyor artık buralara ben pes etmeden devam ediyorum kızlar bu hafta 101.3 olmuşum
maşalah canım 2li rakamlara düştüğünde motivasyonun daha da artar bn 68de kaldım 2 haftadır üstüne brde üzüntüden hasta oldum
sağol canım :) inşallah oda olacakgeçmiş olsun canım dikkat et kendine canımbende biran evel 2 li rakamları görmek istiyorum canım
ne güzel canım insan böle şeylerden acayip motive oluyo vallaa... benim belimle alakalı sorunum yok kiloma göre belim ince ama şu kollar bir incelse bende görsem nasıl mutlu olurum anlatamambu aralar en çok hoşuma giden şey bel kemiklerimin dokunduğum zaman elime batması :) eskiden kilodan elime gelmiyorlardı :)şimdi elimi belime koyduğum zaman kemiklermi hissedeblyrm :)
süpersin tatlım .. uğramazmıyım yaa uğruyorum ama regl olduğumdan pek yazmıyorum bu hafta .. ama takipteyim hepinizi.. çok güzel veriyosun canım mahşallah azminide ayrıca kutluyorum ...kimse uğramıyor artık buralara ben pes etmeden devam ediyorum kızlar bu hafta 101.3 olmuşum
süpersin tatlım .. uğramazmıyım yaa uğruyorum ama regl olduğumdan pek yazmıyorum bu hafta .. ama takipteyim hepinizi.. çok güzel veriyosun canım mahşallah azminide ayrıca kutluyorum ...
kimse uğramıyor artık buralara ben pes etmeden devam ediyorum kızlar bu hafta 101.3 olmuşum
İlk bakılan yer bura olacağı için kısa bir düzenlemeye gitmek istedim.
115 kiloya mart gibi çıktım. 108'lere düştüğüm tarih haziran .
Bol su!
Bol spor!
Sağlıklı besinler!
Küçük porsiyonlar!
Yeşil çay!
Geç yememek!
Yavaş yemek, çok çiğnemek!
VAZGEÇMEMEK!
Pes etmek üzereysen neden başladığını hatırla.
Sağlıklı beslen, mutlu yaşa.
Asla vazgeçme!
Kendini sev!
Bir şey yiyeceğinde hatırla, şimdiye kadar yediklerinle ne kazandın?
kızlar bugün kımsecikler yokmu
ben ara öğünümü yiyorum 1 sefteli
ben geldiimmmmmmmmmmm ..napıyosunuz bakimm fıstıklarr
dünkü liste ne durumdaa ceza alan varmı bakimm
katılmayı çok isterdım 36 gunluk bebegım emzırıyorum doğumda çok kılo aldım yarısı kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?