44 Kilo Vereceğim İncecik Diyet Günlüğüm - Bana Katılmak İsteyen

tatlım menün çok güzel,ama öğlen peynir yerine yemek yeseydin keşke onu arada da yiğebilirsin çünkü.. onun dışında süper..

Keşke mümkün olsaydı, evde yemek yoktu koyamadım, okuldan bir şey almak da tosttan daha beter. Ama ayarlamaya çalışacağım yarın . teşekkürler.

merhaba kızlar
malesf yeni fırsat buldum girmeye
BENGİSU yeni yaşın sana ıstediğin ne varsa onları getirsin mutlu yıllar canım
buarada bende regli olmuşum acayıp halsizim ama yılmak yok diyet iyi gidiyor şimdilik bi tatlı kırizi yaşamazsam tabi kendime pek güvenim yok o konuda hayırlısı bir hafta boyle artık hepinizi öpüyorum yılmak yok aynen devam

günaydın kızlarrrr

bu sıralar acayip yoğunum zaten çalışıyorum bide bebek için dr işleri var üstüne 2gündür grip gibiyimde :2: bide bugün regli oldum herşey tam tekmil yani o yüzden fazla girip çıkamıyorum

Teşekkürler, amin amin

Geçmiş olsun. Önce sağlık

Sabah: yulaf lapası ( 3yk yulaf ezmesi, yarım bardak sütte pişirilerek) , 3 yk müsli
Ara: 1 kutu ayran
Öğle: 2 dilim tam bug ekmeği, 1 kk beyaz peynir, salatalık, 1 mandalina
Akşam: 4 köfte, 2 yk yoğurt

Akşamı 17.30da yedim, yani 19 gibi yine bir şey yerim muhtemelen.

40 squat, 40 jumping jacks, 8 dk karın, 30 dk leslie yaptım.

günaydın kızlarrrr

yarın dr gidicem o yüzden giremeyebilirim zaten hastayım o yüzden kilo bildirimi yapmıyorum

hepinizi kocaman öpüyorummm

kızlar merhabalaaar ben geldim uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın internetim yoktu ne var ne yok neler değişti görüşmeyeli ?

ben diyet yapmıyorum herşeyi yiyorum valla gene azcık ucundan dikkat ediyorum. mesela geç saatte yememek gibi yediğim kadar spor yapmak gibi. yüzüyorum bol bol hareketli hayatıma da geri döndüm malum okul. bütün gün oturmuyorum. öyle işte kilomu korumaya çalışıyorum

tartılıyorum ama gün sonunda oluyo bu genelde eskisi gibi çıkıyorum belki gramla kilo almışımdır. yazmaya çalışıcam kızlar ama dediğim gibi diyet yapmadıgm için yediğim şeyleri yazmak istemiyorum size kötü örnek oluştururum

herkese merhabalarr...
bugün tartıda normal kiloma döndüğümü gördüm üstelik hastayımda ..
bu hafta bildiririm yok o yüzden .. bakalım haftaya ne olcak :26:

selam kızlar naparsınız ben işlerin içinde boğuşuyorum bide hastaoldum yani tam rezalet
bu hafta tartılmıycam oyuzden diyete elimden geldiğince dikkkat ediyorum
heralde benim gibi herkez meşkul çokk hareketsiz bu aralar topik neyse şu telaşlar bitsin ben budayım gine görüşürüz

bu arada benden başka tartılanda yok bence bu hafta kimse tartılmasın haftaya artık benden başka kimse kalmadı artık

68 kiloda kaldım ben ya zaten üzüntüden hasta oldum brde üstüne 2 haftadır 68 kiloyum haftaya hç kaçamak yapmayacğm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…