- Konu Sahibi koizumirisa
-
- #1.781
tatlım menün çok güzel,ama öğlen peynir yerine yemek yeseydin keşke onu arada da yiğebilirsin çünkü.. onun dışında süper..
merhaba kızlar
malesf yeni fırsat buldum girmeye
BENGİSU yeni yaşın sana ıstediğin ne varsa onları getirsin mutlu yıllar canım
buarada bende regli olmuşum acayıp halsizim ama yılmak yok diyet iyi gidiyor şimdilik bi tatlı kırizi yaşamazsam tabi kendime pek güvenim yok o konuda hayırlısı bir hafta boyle artık hepinizi öpüyorumyılmak yok aynen devam
günaydın kızlarrrr
bu sıralar acayip yoğunum zaten çalışıyorum bide bebek için dr işleri var üstüne 2gündür grip gibiyimde :2: bide bugün regli oldum herşey tam tekmil yani o yüzden fazla girip çıkamıyorum
nyse cnm çok da önemli değil gelmem olur biter
yok cnm bırakmadım diyeti devam ama bu aralar iyi değilim hç boş boş bakınıp duruyorum okullarda açıldı zatendiyeti bıraktın mı canım göremiyorum seni buralarda
yok cnm bırakmadım diyeti devam ama bu aralar iyi değilim hç boş boş bakınıp duruyorum okullarda açıldı zaten
selam kızlar naparsınız ben işlerin içinde boğuşuyorum bide hastaoldum yani tam rezalet
bu hafta tartılmıycam oyuzden diyete elimden geldiğince dikkkat ediyorum
heralde benim gibi herkez meşkul çokk hareketsiz bu aralar topik neyse şu telaşlar bitsin ben budayım gine görüşürüz
anladım canım aşk meşk durumları dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?