dilenci cim ben bu diyeti bir aya yakin yaptim 25 gun falandi birde dedigim gibi cok uymadim cok kacamak yaptim bu uc hafta gibi surede 10 kilo kadar verdim tam uymus olsaydim daha cabuk ve cok verirdim salatalikta yok canim en azindan etin yanina yeme cok dayanamazsan ara ogun gibi tuket kalorisi cok dusuk ben su bol tukettim gunde iki lt vardi yesil cay ictim spor yok yapamadim onca kacamak yaptim yani bu diyet ise yariyor topigin sahibi scarabe on gunde 9 kilo verdi ama kacamak yapmadi sende dayanikliysan bir kac gun disini sik dayan bak nasil verirsin canim
sonrada baska diyetler yaptim uc gun biri bes gun digeri derken verdim bu diyeti 25 gun yaptim diyorum ama bu 25 gunun icinde arada bir kac gunlugune biaktigim oluyordu sebzenin yasak oldugu gunlerde ben yiyordum penir hastasiyim gorunce dellenir yerdim dedim ya canim ben kor topal yaptim bana bakma sen saglan yapvereliniortak
kızlar bende eşimde denmek istiyorum ama sabahları haşlanmış yumurta yese bişey olur mu bir olur denmiş bir olmaz denmiş tam anlayamadım
kızlarr yaaa beni sevmediniz mi:))) kimse bişi yazmıyo bana ühüüü
ben regli bekleyemiycem yarın başlıcammm valla yarın.
Ben regl gormeye basladigim zaman bu diyete basladim..Tavsiye ederim bitmesine yakin yapin..Tatli krizi tavan yapiyorcokacimcoook
arkadaşlar bu diyeti ilk yazann arkadaşımız sadece beyaz veya kırmızı et diyetii olarak yazmış yumurta süt yoğurt yok aslen ama o sizinn insiyatifinize kalmış artık sonra niye daha az verdik demeyinn amaa:):):)
dilenci cok iyi vermissin canim insallah oyle devam ederkızlarr ilk günden 1.8 gitmiş:)) böyle sürekli yazıyorum ki diyeti bırakmaya yüzüm olmasın diye:))
dilenci cok iyi vermissin canim insallah oyle devam eder
yumurtada yenilebilir hangisi sana daha hesapli geliyorsa onu ye
ben genelde tavuk ve balik yedim aslinda bu protein diyeti ayni kurallar gecerli bu diyetin kitabini bende okudum oncelik kirmizi ve beyaz et asil kilo verdiren bunlar ama yagsiz sut urunleri yumurta onlarda var
sağol canım ama bugün biri karbonhidrat almazsan enerjiyi vücut kastan sağlar dedi. kas erimesi olur dedi de korktum ya napsam ki
ama bes gun sonunda zaten sebzeye geciliyor birde bu diyeti hazirlayan bir dr ve bu yontemin kilo vermede en etkili ve kisa yol oldugunu yazmis et yenilince kaslar erirmiki yaa bi konuda bilgisi olan yokmu kislar ben etin kaslari gucendirdigini saniyorum yanlis birsey demek istemiyorum bilgisi olan varsa yazar canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?