5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

Aayyyy süper vallaa.s. :lepi:

üç haftada on kilo ne demek yaa o kadar da kaçamak olmamış demekki. ama maalesef ben de tamı tamına uyamam gibi geliyo şu an midem resmen kendini yemeye başladıkafamçokkarıştı benim diyetim sanırım protein ağırlıklı olacak ama sadece et değil. çünkü okula gidecek halim kalmaz akşama kadar oralarda ölürüm valla. en azından biraz yeşillik arada bir elma yiyebilirim belki:)) zaten 5 olmasa da olur üç dört vereyim. sonra bi süre normal diyet sonra gene bu şeklinde yapacağım muhtemelen. sen 25 gün iyi dayanmışsın tebrike diyorum. bi de o kadar parayı nası bulcam öğrenci halimle:)) dur bakalım ama yarın belki iyi sonuç alırsam hırslanırım:içelim:

çok teşekür ederim yardımların için. yerimseniben

kızlarr ilk günden 1.8 gitmiş:)) böyle sürekli yazıyorum ki diyeti bırakmaya yüzüm olmasın diye:))

kızlar bende eşimde denmek istiyorum ama sabahları haşlanmış yumurta yese bişey olur mu bir olur denmiş bir olmaz denmiş tam anlayamadım

arkadaşlar bu diyeti ilk yazann arkadaşımız sadece beyaz veya kırmızı et diyetii olarak yazmış yumurta süt yoğurt yok aslen ama o sizinn insiyatifinize kalmış artık sonra niye daha az verdik demeyinn amaa:):):)

Ben regl gormeye basladigim zaman bu diyete basladim..Tavsiye ederim bitmesine yakin yapin..Tatli krizi tavan yapiyorcokacimcoook

valla hepsi tavan yapıyo başım ağrıdı açlıktan:))

canım gözden kaçmış olabilir kitabın yazarı tam yağsız süt 200 ml olabilir demiş yumurtayı bilmiyorum ama sanırım o da çok büyük fark yaratmaz. inşallah senin kadar verebiliriz a.s.

mmmh gidiyim de balık yiyim pişmek üzere. yalnız çupra aldım o da yağlı sanırım endişeliyimm

kızlarr ilk günden 1.8 gitmiş:)) böyle sürekli yazıyorum ki diyeti bırakmaya yüzüm olmasın diye:))
dilenci cok iyi vermissin canim insallah oyle devam eder
yumurtada yenilebilir hangisi sana daha hesapli geliyorsa onu ye
ben genelde tavuk ve balik yedim aslinda bu protein diyeti ayni kurallar gecerli bu diyetin kitabini bende okudum oncelik kirmizi ve beyaz et asil kilo verdiren bunlar ama yagsiz sut urunleri yumurta onlarda var

bayzz cim diger diyete basladinmi
yoksa yine bu diyettemisin canim

slm kızlar bende bu gün bailadım yağsız biftek yedim bugün bılda su bitki çayları bide bakalım inş hedefim 5 vericem görüceksiniz teglim bitti motivasyonumda süper varmı benimle başlayan yarışalım ne dersiniz 5 gün asla tartılmıycam tartının pilini çıkarıcam nasıll... a e olunn....

sağol canım ama bugün biri karbonhidrat almazsan enerjiyi vücut kastan sağlar dedi. kas erimesi olur dedi de korktum ya napsam ki

sağol canım ama bugün biri karbonhidrat almazsan enerjiyi vücut kastan sağlar dedi. kas erimesi olur dedi de korktum ya napsam ki

ama bes gun sonunda zaten sebzeye geciliyor birde bu diyeti hazirlayan bir dr ve bu yontemin kilo vermede en etkili ve kisa yol oldugunu yazmis et yenilince kaslar erirmiki yaa bi konuda bilgisi olan yokmu kislar ben etin kaslari gucendirdigini saniyorum yanlis birsey demek istemiyorum bilgisi olan varsa yazar canim

Su, insan yaşamı için oksijenden sonra gelen en önemli öğedir. ınsan yemek yemeden haftalarca canlılığını sürdürebilirken susuz ancak birkaç gün yaşayabilir. Kanın %92’si, kemiklerin %22’si, beynin ve kasların %75’i sudur. Hücrelerin yaşamsal faaliyetleri, vücut fonksiyonlarının yerine getirilmesi vücudun su dengesinin korunması ile mümkündür. Vücutta biriken toksinleri atmak, vücudun ısı dengesini sağlamak için idrarla 1500, deri yoluyla 500, dışkı ve solunum ile 300’er ml (toplamda yaklaşık 2,5 lt) su kaybedilmektedir
Suyun zayıflama üzerine olan etkisi göz ardı edilemeyecek kadar fazladır. Gerek midede yarattığı hacimden dolayı alınan besinlerde kısıtlama yapması, gerekse metabolizmayı çalıştırıp günlük harcanan enerjiyi artırması ve bir de sindirime olan katkısı! Tüm bunlar düşünüldüğünde su içmek eziyet olmamalı, aksine keyif vermeli. Suyun sağladığı faydalar bunlarla sınırlı değil elbette:

Hücrelere oksijen ve besin öğelerinin taşınmasını, ayrıca atık ürünlerin taşınarak böbreklerden atılmasını sağlar.
Ağız, göz ve burun gibi vücut dokularının nemlenmesini sağlar.
Vücuttaki kan, gastrik sıvı, tükürük, amniyotik sıvı (gebelikte) ve idrar gibi vücut sıvılarının büyük bir kısmı sudur.
Dışkının yumuşamasını sağlayarak kabızlığın önlenmesine katkıda bulunur.
Cilt sağlığında, bağışıklık sisteminde, vücut ısısının denetiminde, ödemin atımında rolü vardır.
Tükürük ve mide salgısında besinlerin sindirilmesinde görev alır.
Kilo alıp vermeden dolayı oluşan sarkmaları sporla birlikte önler.
Vücudun ihtiyaç duyduğu iz minerallerin pek çoğunu sağlar.
Soğuk algınlığı, idrar yolu enfeksiyonları, böbrek taşları ve mesane kanseri riskini düşürür.
Zayıflama diyetlerinde metabolizmayı çalıştırmanın yanında, midede hacim oluşturarak tokluk hissi vermede işe yarar.

arkadaşlar hamilelik kilolarmdan kurtulmak için yapmıştım ben bu diyeti.2 ayda 7 kilo vermiştim.Sporcuların uyguladıgı bi diyet bu .spor yapmassanız kas kaybı söz konusu.kolestrol sorunu olan arkadaşlarada dikkat diyorum

canım ben biliyordum bazı şeyleri ama kısa süreli bişi olmaz diyodum fakat dün akşamdan geceye sürekli bacaklarım ağrıdı, başım ağrıdı kötü oldum yani fark ettim vücudumdaki değişmeleri. yok yani gözlemlemesem, aldırış etmesem gene yaparım diyeti ama korkutucu geldi. aşırı halsizlik de cabası.

vücut enerji ihtiyacını şekerden sağlar. tatlı anlamında değil tabi. şeker yoksa proteini kullanır ki bu aslında çok istenen bişey değil.

ya aslında google a yazılınca baya bi çıkar da şimdi uzatmayayım, yapanların da içini karatmayayım ama ben kendi adıma bugün diyeti asimile ediyorum. bunu bir irade savaşı olarak gördüğüm için diyeti bırakmış olmak istemiyorum. o yüzden ben buna günde 2 dilim kepek ekmek, haşlanmış sebze ve yoğurt ekleyerek yapacağım. 1 t.kaşığı da z. yağı olacak sebzelerde. (A D E K vitaminleri kullanılamıyor yağ olmayınca aslında günde 2 t.kaşığı olmalı ama ben gene hızlı vermek için 1 belirledim) diyet resmen değişti farkındayım ama yine de et diyeti olacak kafamda bu, yine de sıkı bi diyet olacak ve ben o 5 kiloyu yine vereceğim göreceksiniz. düşünce çok önemli. :lepi: bi de amin diyeyim:Saruboceq:

bir de ben diyetisyene gittim zamanında, bu tv de kimler varsa hocaları, biz utanıyoruz dedi bu kadar paragöz oldukları için dedi. dr olmakla iş bitmiyor.bu diyete kesinlikle inanmadım zaten benim tek dediğim "5 günde ne olursa olsun en azından hızlı başlarım" idi. fakat bacak, baş ağrılarım ve kabızlığım engel olacak. yapan gene yapsın kolestrol sorunu yoksa ve yaşı çok ileri değilse. hani kasları da riske ediyoruz o bakımdan.

bir de yukardaki arkadaş demiş ki spor yapmak gerek. hayır bu diyette değil. zaten enerjiyi vücut şeker olmayınca proteinden kastan kullanıyor bi de bunu hızlandırmak mantıklı olmaz gibi geliyor.:uhm:

herkese günaydın. bu arada kabız olduğum için 600 gr gitmiş görünüyor şimdi ılık su içiyorum. dediğim gibi ben bugün farklı uygulayacağım ama yine esasen et olacak. farkları gözlmelemiş olursunuz. öyle yapınca diyeti noluyor böyle yapınca noluyormuş diye.

a.s.a.s.a.s.a.s.

Son düzenleme:
bugün azcık bozdum ben arkadaşlar fırında sütlaç yiyorlardı dayanamadım 23 kaçık yedim bende olmaz herhalde o kadarcıktan bişey:sinifsinif: yada bugün bi şekilde yakarım onu

Arkadaslar bence cokta kasmayin..Ben bu diyete biraz boyut katarak yapiyorum iki hafta oldu iki kilo verdim..ben her hafta bi kilo vermeye raziyim..zaten sadece 4 kilom kaldi fazla..tatli yiyorum cok canim cekerse ama sabahlari,cunku aksama kadar yakabilme sansim var.Yesil cay iciyorum hergun bir buyuk bardak.light yogurt ve sut tuketiyorum..ve bol bol su..

Merhaba biz de bugün sabah başladık görümcemle zor gidiyo aslında eti çok sevmeme rağmen zorlandım ama genede dayanıyoruz kaldı 4 günümüz,ben doktorun sitesine girdim ingilizce çok okuyamadım ama yumurta süt sebze 5 gün sonunda başlıyor anladığım kadarıyla halsizlimiğimiz var ama normal bence normal bir haftada dört dörtlük mü besleniyoruz ekmek hamur işi tatlı vs ana öğünlerimiz zaten inanmıyorum 5 günde kas erimesi falan olcağına zaten bu detoks gibi birşey 5 gün sonunda sebze yumurta ve sütle birlikte destek geliyo hemen, çok mantıklı geliyo bana zaten en az 3gün çok dikkat edin kendinizi yormayın diyo biz bu yüzden hafta sonu başladık çalışan ve okuyanlar için halsizlik ağrı çok normal bence neyse arkadaşlar bakalım napıcaz hergün yazıcam bende yeni başlayanlar yazsın destek olalım birbirimize.
birde kızlar bu sitenin türkçesini falan yada elinde kitap olan varsa biraz yardım etsin yada ingilizcesi iyi olanlardan rica ediyorum bi okusunlar herkese tam destek benden...

mantıklı falan değil arkadaşım son derece de zararlı bir diyet, ben göze alarak yaptım ama uyarımı da yaptım sadece. öğrenciyim ama koşturduğum yok evde oturuyorum ama yine de ağrım sızım oldu paylaşmak istedim. 5 günde kas erimesi olmaz ama kastan kayıp olur. bu diyet 5 gün değil zaten. sonraki haftada tekrar sebze ekleniyo ve her sebze değil karbonhidrat bakımından zayıf olanlar ekleniyor. sonra yine sade et haftası deniyor. yani 5günden fazla olarak proteine ağırlık veriliyor. iyi beslenmiyoruz normalde ama en azından ekmek yiyoruz değil mi? bu da karbonhidrat demek. bu diyetin de eksik yanı karbonhidrat açısından zayıf olması. budur yani. yoksa normalde de süper beslenmiyoruz ki nolacak canım denmez. ben de diyete kör topal devam ediyorum ama asla sağlıklı olduğunu savunmam, burayı okuyup düz mantıkla inanacak ve uygulayacak gençlerin, bu konuda bilgisiz insanların ahını almak istemem.

bu diyetin sağlık açısından sakıncaları vardır, en azından güvenilirliği kanıtlanmamıştır. göze alarak devam ediyorum ben ama lütfen kimse de sırf kendi uyguluyor diye, diyete sağlıklı demesin. risk alıyoruz bunu bilinerek uygulasın uygulayacak olan.

ha bir de etle detoks olmaz, etin sindirimi vücutta uzun sürer bağırsaklardan da hemen atılmaz. atılmayan et çürümeye başlar ve toksisite olur. yani tam tersi:)

herkese başarılar.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün 2. günümdü ii geçti sayılır. dün baş ağrım vardı bu gün yok. sabah 2 yum lı omlet, öğlen bir biftek, akşam 2 biftek çay kahve inş. olucak tartımın pilini de çıkardım çarşamba sabahı görücez sonucu bakalım... herkese kolay gelsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…