5 gün boyunca sadece kırmızı veya beyaz et yiyerek 5 kilo verin

evet normal kre..1 yumurta,azıcık süt ve yulaf kepeği( bulamadığımız için yulaf unu)
Bunları çırpıp selpakla yağladığımız tavada krep yapıyoruz.İstersen içine peynirde at.Ama ben arasına koyup yiyorum.

Selam millet ben diete Sali gunu baslamistim
84.5 kilo ile
Bu sabah (Persemne)tartildigimda 83.700 ciktim a.s.
Cok sicak oldugu icin yuryus yapamadim ama en kisa surede onada basliyacagim.
Eger mide probleminiz yok ise light sutu mutlaka diete dahil edin calcium yag yakiminda cok yardimci ve light sutte ca orani daha fazla

Sevindim kilo vermek ne güzel değilmi:)

Bende sabahları light süt ve yulaf ezmesi yiyorum..Lezzetli oluyor demek isterdim ama....dayanıyoruz işte.

Ramazan'da ne yapacağız bilen var mı?

Canım ben bu yıl oruç tutamıyorum.Geçen yıl evdeydim ve zorda olsa tutmuştum.PCO'dan dolayı insülin direncim var ve benim için tutmak kolay değil.Evde öğleden sonra yatıyordum vs.Şimdi iki saatte bir lokma ağzıma atmayınca kötü oluyorum.Bu sene hem çalışıyorumda..Belki hafta sonu tutabilirim diye düşündüm. O zamanda sahurda yumurta,beyaz peynir,yulaflı krep...Akşamada dönemine göre et veya sebze et.....yapacak bişiy yok yani.
Ramazan baklavaları,güllaçları çıtır çıtır börekciklerrre uzaktan bakıcaz..

Evet cok guzel walla kilo vermekkkkk. Bu arada sabah yedigin yulaf ve sutun icine eger seviyorsan biraz tarcin ilave etmeyi dene cok lezzetli oluyorrrr

Bu arada ben iki haftadır kilo veremiyorum.Hatta neredeyse 1 kg. aşağı - yukarı oynuyor.
Bu hafta protein kısmındaydım ve bugün son.İki üç kaçamağım oldıu..Ama börekler çörekler de değilki...Meyva attım bir lokma , birde midye yemiştim 4-5 parça...yağlı yani..

Moralim bozuk niye oynamıyoo bu rakam yaa....Motivasyonum düşüyo böyle olunca..İçtiğim suyun, bitki çaylarının haddi hesabı yok.Kabızlık da bi yandan başa bela..Zaten normal olsa gidecek belki de kilolar.
Neyse dayanıcam bakalım bu hafta gelişme olacakmı?:)

az önce dukanın sitesinden bende çözdüm bana 56.9senn ideal kilon dediaslında wercegm kilo azadığı için sewnmeliym....ramazanda başasam mı kararsızım...2gün atak yapmaıymışım yaklasık 102günde dewamı....toplamda 3aşama için 225gün yazodu martın sonu gbi btcek yarın başlarsam:S bian önce başlasam süper olcak ama gaza motiwasyona ihtycm war
bu arada kilom 69.4
ideal kilom 56.9
wermem gereken kilo 12.5.....

Bende bayadır uyguluyorum bu diyeti.Sanırım 3. proteinim bitti..Bu hafta yarım kilo bi geldi bi gitti.Artık dün dayanamadım başka bişiyler yedim.Şimdi suçumu itiraf edeyim :
Sabah'da sorun yok...Yulaflı krep,beyaz peynir,çay
Öğle : Yarım tabak bulgur pilavı ,et sote
Akşam : Haşlanmış mısır, bir avuç böğürtlen,kızımın yarım kalan çikolatalı tatlısından iki kaşıkk........Tüm suçum bu
Sonuç : 69.4 - 70.5 arası oynak bir kilo ...

Selamlar;

Dukan Diyeti kitabını okudum. Ancak kendisinin web sayfasındaki ideal kiloyu bulmak için yapılması gereken testi, Fransızcam olmadığı için yapamıyorum. Malesef İngilizce bir versiyonu da yok. Bu konuda yardımcı olabilecek var mı? Testi yapmak istiyorum. Ve kitabı okuyanlarla mesajlaşmak istiyorum.

bende beceremedim dukanın sitsinden hesaplayamadım.birde kitapta atak evresinden sonra 1/1 yaparsanız daha iyi olur diyor.siz nasıl yapıyorsunuz.1/1 mi yoksa 5/5 mi? ben daha başlamadım.inşallah dukanın sitesini çeviren biri çıkarsa en kısa sürede başlayacağım....
hepinize kolay gelsin

Ben 5/5 yaptım ancak son 10 gündür aynı kiloda sayıklıyorum...Bende ağzıma yabancı maddeler attım bu arada...Napimmmmm dayanamadım 2 ay oldu ..Pes dedim artık.Koskoca yaz geldi gidiyr karpuz yemedim mesela, kavun, üzüm...şeftaliiii bu diyetin tek zor gelen kısmı bu oldu bana.Meyavasız sıcak yaz günleri..Arada kaçamak yaptım bende.

Devam ediyorum..Bu hafta sebze+proteindeyim.Hafta sonuna adet olucam onunda etkisi ile bu hafta kilo vermeyi pek beklemiyorum ama bakalım sonuç ne olacak?:)

Selam Kizlar
PP ve PV'yi on line chat'inde 2 PP (Protein) 1 PV (Protein sebze) yapin diye tavsiye ettigi on line chat mesajlarini okudum. benim Atak evrem birkac gune bitecek ben 2 PP 1 PV yapmayi planliyorum
Bu arada Dukan'in link'ini asagida veriyorum.
dukandiet.co.uk sitesini deneyin.
ekranin sag ust kosesindeki calculate my true weight kismina girin
istenen bilgileri doldurun ve GO ya basin hesaplamasi lazim
:dance:

cnm ing wersiyonu war.... http://www.dukandiet.co.uk/
ben kitabı okudum:)

siz protein+sebze ewresini nasıl yapıosunuz o kısmını tam anlayamadm...sebze günü sadece sebze mi ycz karştrcaz mı protein ztn ataktaki gbide.....

iyi de bu sitenin türkçesi yok mu arkadaşlar ben hiç bir şey anlamıyorum yaa.nasıl yapıcam bu hesaplamayısenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…