5'te paydos (yeme-içmeye)

Denizyildizim

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2011
240
38
298
Ankara
Merhaba arkadaşlar,
topu topu 3-4 kg fazlam var ama bir türlü vermeyi beceremedim ..aslında ince uzun bir yapım var ama bahsettiğim fazlalıkların neredeyse tamamı karın-bel bölgesinde olunca rahatsız ediyor..1 haftadır sağlıklı beslenme ve spora başladım, şöyle bir hafifledim hissiyat ve görüntü olarak Ama sadece yarım kilo gitmiş o yüzden bugün itibari ile en geç beşte yeme içme olayına nokta koymaya niyetliyim..
GÜn içinde de un, şeker ve paketli çöp gıdalardan uzak durarak, 2 ana öğün (kahvaltı ve erken akşam yemeği) ile ihtiyaç duyarsam küçük bir ara öğün yapacağım ( yeşil çay-sütlü filtre kahve yanında biraz kurı yemiş-kuru meyve şeklinde). İlk günüm yeme içme anlamında çok güzel geçti yarım saat sonra 1 saat sürecek bir yürüyüş yapacağım tempolu..
Bana katılmak isteyenleri bu başlık altında bekliyorum başlangıç kilom 66.2 hedef kilom 62

Merhaba canım
ben de sana katılabilirim
bugün en son 16:20 de yemek yedim

Boyum 1.64 cm
Kilom 57.20 kg

Eskisi gibi 53/54 kg olmak istiyorum
şu akşam yemelerim olmasa olacakta işte
Alışkanlık oldu aksam yemek yemek

Sevgiler

Merhaba cerulean, hoşgeldin..dün 1 saar tempolu yürüyüşümü yapıp uyuyana kadar su içtim..ve erken yattım 11de..zaten bu yöntem erken yatarak kolay yapılır..2. Günüm de güzel başladı: kahvaltıda haşlanmış yumurta, lor, zeytin, domates, salatalık, biber ve ceviz ile şu an çok tok ve hafif hissediyorum

Canım dün bozdum zaten
Yürüyüş ve ip atlıyorum canım
Bugün en son 17:20 de yemek yedim

Bugün en son 19:40 ta yemek Yeşim akşamı erken kapamayı beceremedim ama en azından şeker orucumu bozmadım ve Karataya uygun beslendim

Merhaba, yoğunluktan yazamadım..saat 5i geçirdiğim günler oldu, öyle durumlarda sıfır karbonhidratlı bir yemekle günü kapattım..sporum da arada aksıyor, bugün akşam ip ve yürüyüş düşünüyorum..yarın ilk haftam bitiyor, muhtemelen 1 kilo vermiş olacağım ama bel ve karın bölgem güzel fark etti

Merhaba tahmin ettiğim gibi birinci haftayı -1100 gramla kapattım ..eskiden olsa çok rahat 2 kg verirdim ama herhalde yaş itibari ile daha yavaş oluyor şimdi ..ama memnunum ..bir ay daha bu şekilde devam edeceğim hedefine ulaşırım diye umuyorum ..sonra tatile çıkacağın inş..yalnız bu hafta beşte yemeyi bırakmak zor görünüyor .2-3 akşam dışarda programım var çünkü ..aslında sosyal hayatla pek uyumuyor bu tarz.. dışarı çıkacağım akşamlar da maksimum diyet seçenekleri işleteceğim bugün sporumu da yaptım 20 dakika ip atlama 20 dakika videolardan egzersiz ...kolay gelsin sevgiler

Tebrik ediyorum canım D Denizyildizim seni. Haberlerini bekliyorum inşallah.

Bugün diyetime tamamiyle döndüm. İznim bitti yarın çalışmaya başlıyorum.

Bugün 16:00'da ızgara balığımı yedim. 17:30'da 500 ml H. Cevizi suyu içtim. Meyve şekerinden dolayı hafif insülin dalgalanmış olabilir. Gece yansın yağlar..

Sevgiler

Canım bugün 16'da balığımı yedim. 18'de bir parça h cevizi yedim. 20'de 2-3 parça Daha h. Cevizi yedim. Yarın inşallah daha erken kapatırim günü

Günaydın,
Dün akşam benim de bozuldu..bir yemek kursuna katıldım, hem yaptık hem yedik geç saat..finalde ikram ekilen ince bir dilim cheesecake'e de hayır demedim ..bugün sil baştan devam ..kolay gelsin :)

Iyi akşamlar canım
Dünün vicdan azabiyla bugün diyete uygun bir gün geçirdim

En son 16:30'da bir kase koyun yoğurdu yedim
Yemek kursu eğlenceli geçmiştir

Canım bu akşam yememe işini henüz beceremiyorum
17:15'de 2 haşlanmış yumurtayla günü kapattım derken, saat 20'de bir kaç parça kaşar yedim
Yavaş yavaş düzene gireceğim elbette ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…