5'te paydos (yeme-içmeye)

Merhaba canım,
Gelişmelerden bizi haberdar et. merak ediyorum nasıl geçecek detoksun. Çok geçmiş olsun bu ara

Merhaba canım,
Gelişmelerden bizi haberdar et. merak ediyorum nasıl geçecek detoksun. Çok geçmiş olsun bu ara

Çok teşekkür ederim ..dün tahlil yaptırmıştım D vitamini ve b 12 düşük çıktı iğneye başladım . Bu ara erken yatsam da sabahları hiç dinç kalkamıyorum ..bunlar da sebep olur dedi .bakalım fark eder diye düşünüyorum .detoks çok rahat geçti ,şuan son içeceğime içiyorum .hiç zorlanmadım ama eskiden olsa yapamazdım şu topiği açtığımdan beri hem sağlıksız şeyler yeme hem de miktar olarak abartmama konusunda epey Yol almışım onu fark ettim ..bakalım yarın şöyle bir hafiflemiş uyanacak mıyım ..

Canım en az yarım kilo gitmiştir bugün. Yarın anlatırsın. Biz de iç çekerek okuruz . Canım kırmızı saçlı barbie bebek mi alsam diyorum bakıp bakıp eski haline belki motive olurum tekrar diyete.. iki gündür biraz miktarı abartıyorum yine. Bugün tekrar başladım güya diyete. Herşey güzel, toplamda 150 gr bitter yedim 78% lik...

İyi akşamlar canım
Ne yapıyorsun nasıl gidiyor?
Ben şu an bir kaç parça bitter atmamak için ağzıma bol bol su içiyorum

İyi akşamlar canım
Ne yapıyorsun nasıl gidiyor?
Ben şu an bir kaç parça bitter atmamak için ağzıma bol bol su içiyorum
CAnım selam,
Epeydir yazamadım..tatildeyim 1 haftadır, saat 5 çoktan yalan oldu tabi..bayram sonrası yeni bir start vereceğim artık, yine de abartmıyorum çok yani eskisi gibi değil...sen nasılsın, tatil vs?

CAnım selam,
Epeydir yazamadım..tatildeyim 1 haftadır, saat 5 çoktan yalan oldu tabi..bayram sonrası yeni bir start vereceğim artık, yine de abartmıyorum çok yani eskisi gibi değil...sen nasılsın, tatil vs?
İyi akşamlar kuzum, ben de şu an tatildeyim. Buraya yazmayı bıraktım bırakalı düzenim bozuldu. 21 günlük bir akşam 16'dan sonra yememe orucuna başlıyorum. En ağır/ karbonhidratlı öğünümü 13'de yemiş olacağım. Haydi hayırlısı. Sen de nasıl gidiyor canım? D Denizyildizim

1 EKIM PAZAR

C cerulean 2. Gün

Açım şu an çok mutluyum. Tok karnına uyumaya gitmek kilo alıyor olmanın bir göstergesi. Kahvaltımı süsledim hazılrladım. İple çekiyorum sabahı

Merhaba canım, son iki gündür uyamadım saatlere. Bugün tekrar başlıycam hayırlısıyla. Bu sefer inşallah 21 günü tamamlarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…