5'te paydos (yeme-içmeye)

Selam canım iyi haftalar ...hafta sonu dondurma, çikolata , kebap derken bugünü çok hafif geçirdim ..sabah meyveli sütlü yulaf akşam çorba..hiç de acıkmadım, hafta sonu iyi Yemişim galiba Kaç yaşındasın acaba merak ettim de hangi şehirdesin? Sevgiler

Merhaba canım,
Dün 17:30'da bir kase yoğurt la, bugün 17'de balıkla kapattım günü
şu günlerde kahvaltı en büyük öğünüm
aksamlari kendimi çok hafif hissediyorum.
Cuma günü tartılacağım bakalım
Canım 24 yaşındayım İstanbullu yum.

Merhabalar,
Bu ara beslenme iyi ama sporu boşladım..tekrar başlamam lazım, çok fark ediyor..6da tavuk ızgara ile bitirdim günü..şu an çok açım, en iyisi erken yatmak..iyi geceler

Merhabalar,
Bu ara beslenme iyi ama sporu boşladım..tekrar başlamam lazım, çok fark ediyor..6da tavuk ızgara ile bitirdim günü..şu an çok açım, en iyisi erken yatmak..iyi geceler
Günaydın canım,
Evet spor çok fark ediyor. Yeşil çay da çok fark ediyor. Mucize gibi metabolizma hızlandırıyor

Dün işlerin yoğunluğundan öğle ve akşamı geçiştirdim. Gece 11'de yemek yemek zorunda kaldım. Balık, yoğurt, bir kaç parça h. Cevizi yedim.

Sevgiler

Merhaba canım
Bugün 5'e doğru 1 kase kuruyemişle kapattım günü. 120-130 gr yemişimdir. Tartı yarın zıplayacak mı çok merak ediyorum
İyi akşamlar

Merhaba canım,

Bugün 17'de en son 1 kase çerez yedim. Önceki yediklerimi saymayayım. Kendimi tombul kedi Garfield gibihissediyorum

Sevgiler

Merhaba iyi haftalar ..
yine pazartesi yine temiz bir sayfa ..bugün iddialı bir kapanış yaptım 15:30'da :)
sabah bir muz ve filtre kahve , 15:30'da da mantarlı omlet yedim işin güzel tarafı bugün yogaya başladım ..beni olumlu etkileyeceğini inanıyorum hadi bakalım kolay gelsin ..
Sen ev mi değiştirdin ne taşınması ?Bu hafta kendimi zorlayacağım kapanıştan sonra yememek konusunda ..farz edeyimoruç tutuyorum o zaman nasıl dayanıyorsam şimdide dayanabilmeliyim ..sevgiler

Günaydın,
Dünü başarılı bir şekilde 5te kapattım..2 gündür zorlanmıyorum, acıkmıyorum sonrasında..bugün tartıldım ve 1 ayda 2 kilo vermişim..sıkı yapmadığım için iyi bir sonuç..bugün yogam var..iyi ve fit günler :)

Evet 3 çok erken de bugüne özel,.doğumgünü partisine davetli olduğumuzdan evde o saatte yiyip çıktım, partide fazla kaçırmayım diye..öyle de oldu ama pastadan da yedim gitti, hiç de canım istemiyordu aslında, manasız bir hareket..
İyi geceler

İyi pazarlar kızlar
Akşam yememeye baya alıştım
Saat 4/5, haftada bir kere belki 18:30 kapatıyorum günü
Genelde yoğurt yediğim için 18:30 ya da olsa fazla rahatsız etmiyor

Ben akşamları yemek yemeyi zaten sevmiyordum
yalnız 1.5 yıl önce işe başladım ofise tek yol 2 saat sürünce ve ben taşınmamakta diretince uykusuzluktan stresten düzenim bozulmuştu

Akşamları 8/9'da işten gelince duygusal yeme atakları oluyordu
Tabi bedenin duygusal zekası yok bu kızın düzeni bozuldu acıyayım demedi bol bol o dönemde yağ depoladı sağolsun

3 hafta önce ofisin yakınlarından ev tuttum gece yemek yemelerim bitti çok şükür

Şimdi yavaş yavaş aldığım kiloları geri vermeye çalışıyorum rahat 7 kilo almışımdır

Az yemeye alıştırmaya çalışıyorum kendimi

Merhaba arkadaşlar, nasılsınız?
Bugün değişik bir şey deniyorum.juice planetten detoks set aldım..gün boyu 6 şişe meyve/sebze suyu içeceğim..1 haftadır keyifsizim, klima çarptı galiba üşüttüm..iştahım pek yok, meyve-sebze suyu iyi gelir sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…