5'te paydos (yeme-içmeye)

Canım akşamları yemek yemek ben de iyice alışkanlık olmuş
Nasıl değiştiririm bu alışkanlığı bilemedim

Günaydın,
Evet alışkanlıkları değiştirmek zaman ve irade istiyor .bende de çok kötüydü bu akşam hatta gece boyunca yeme-atıştırma işi..son zamanlarda epey yol aldım ama ben de beşte nokta koyamıyorum doğrusu ..hele bu hafta neredeyse her akşam bir davet ,düğün , buluşma vs oldu düzenim şaştı .neyse bu sabah 1 saat tempolu yürüyüş yaptım gün içinde düzgün besleneceğim..bugün saat 5'te yine Bir kokteyl nikaha davetlyim ama pek bir şey yemeyi düşünüyorum orada inşallah beceririm ..gelecek hafta sosyal açıdan sakin geçireceğim diyetim de düzgün olur

Merhaba canım
Kuantum beslenme dışında diğer iki kitabını okumuştum. Kitapları sayesinde akşamları yemek yemeyi bırakıp iğne ipliğe dönmüştüm bir ara. Bu nedenle çok inanıyorum bazen ne yediğimizden çok ne zaman yediğimizin önemine

Bugünden itibaren 21 gün boyunca her gün bir arkadaşıma rapor vereceğim akşamları yemeği ne zaman bıraktığıma dair. Biraz motivasyon olur belki

Canım bugün yeme içme işlemini yine 5'ten önce bitirdim
Akşam yatana kadar umarım çılgın fikirler gelmez aklıma da bugün 2. Gün olur

Günaydın iyi haftalar..
bugünden itibaren daha sıkı tutmaya karar verdim.. sabah 45 dakika tempolu yürüyüşümü yaptım geldim , akşam da 45 dakika yürüyeceğim ..bu hafta hiç akşam dışarı programım yok geçen hafta çok yoğundu düzen kalmadı..daha sıkı gideceğim bakalım sana da kolay gelsin, başarılar :))

Merhaba,
Ben de 17.30da ızgara tavukla kapanışı yaptım Sabah erken uyanabilirsem yürüyüşe

QUOTE="cerulean, post: 52204699, member: 384054"]Merhaba canım
Bugün en son 17:30'da süzme yoğurt yedim ondan beri ağıza fermuar
Tam 5 olmadı ama bugunu bozmuştan saymıyorum [/QUOTE]
Merhaba canım
Bugün en son 17:30'da süzme yoğurt yedim ondan beri ağıza fermuar
Tam 5 olmadı ama bugunu bozmuştan saymıyorum

Merhaba canım çorbayla kapanış muhteşem olmuş
ben en son 19`da süzme yoğurt yedim
bugün regl başladı midem bir şey almadı ondan önce
aç yatip gecenin bir vakti uyanmakta olmayacaktı
yarın inşallah daha erken kapatırim günü

Valla gece çok acıktım, filtre kahve içip 2 kuru kayısı yedim..tabi eskiden olsa neler neler yerdim buna şükür ama 5ten sonra hiçbir şey yememek çok zorluyor bu ara...nasıl bir çözüm bulsam bilemedim...ya saat 5te çok daha sıkı bir şekilde yemem lazım bol proteinli ya da sebze smoothie tarzı bir öğün daha eklemeliyim..

Merhaba canım
proteini artır akşam bir de öyle dene..
smoothie/sebze fazla tutmaz bence

Merhaba canım, bugün en son saat 18'de bir kase yoğurt yedim. Yarın daha erken kapatırim günü inşallah
Sevgiler
Günaydın,
Çok hafif kapatmışsın yine Öncesinde saat kaçta, ne yiyorsun genelde? Kilo ve görüntü durumların nasıl?
Ben 1,5 kilo verdim ama görüntü olarak çok iyi fark etti..devammm.. güzel bir kahvaltı yaptım Güne hazırım :)

Afiyet olsun canım. Öğle 13 gibi 250 gr ızgara balık & sebze tüketiyorum
Ben kilo veriyorum sonra gece bir yeme atağı geliyor geri alıyorum hepsini. Yanı yerimde sayıyorum anlayacağın ..

Bugün 18:20 de bir kase süzme yoğurt yedim ..

Sevgiler

Akşam öğünün çok hafif ,yemek bile değil ara öğün tarzı olduğu için gece o atak geliyordur sanki .. yanına hiç olmazsa bir kase çorba ya da tekrar salata eklesen ? ben az önce lorlu iki yumurtalı omletle günü bitirdim ,bakalım bu sefer bol proteinlr bitirdim gece nasıl geçecek acaba ..sevgiler

İyi akşamlar canım
bugün akşam 18:30'da döner yedim
Boğaz için şu günlerde ölebilirim ; )
Sevgiler

Canım ben bugün yine erken kapatın günü. Gün boyu az yediğim anlamına gelmiyor maalesef bu

İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…