- Konu Sahibi bayanbaloncuk
-
Mesela canimkahvalti(06:45)
1 bardak soguk süt,
1 dilim tam yagli b.peynir,
1 tane cennet elmasi (burlarda cennet hurmasi deniyor, elma büyüklügünde tatli bir meyve)
1 tane mandalina,
200 gr üzüm.
saat(12:40)
1,5 kase mercimek corbasi,
1 corba kasigi et sote (4 kusbasi kadar et)
tadelle bitter cikolatadan 1 lokmacik.
aksam(17:40)
300 gr yogurt (icine 1 tatli kasigi tarcin koydum)
100 gr üzüm
bugunluk 1300 kalori alip günü kapattim :)
Yada bakkahvalti(10:00)
1 adet haslanmis yumurta,
1 kk kasar,
1 salatalik,
6 tane siyah zeytin,
1 kuru incir,
1 dilim kayisi ekmek,
1 yk bal
aksam(16:00)
1 tabak dolusu kuru fasulye
halen ac olmadigim icin bisey yiyemiyorum ama acikirsam yogurt ve kuru incir yerim ve yersem 1300 kalori alip günü kapatmis olucam
Yada bak
1 haslanmis yumurta 80
1 kk kasar 120
salatalik 10
6 tane zeytin 50
1 kuru incir 57
1 dilim kayisili ekmek 250 sayiyorum ki fazla
1 yk bal 55
1 tabak kuru fasulye (etli saydim) 363
toplamda 985 yapiyor :/
Mesela canim
1 bardak süt 120
peynir 76
mandalina 50
200 gr uzum 152
1.5 kase mercimek corbasi 240
300 gr yogurt 231
100 gr uzum 76
Cennet hurmasi 57
Toplamda 1000 gibi bisey ediyor et sote ve bir lokma cikolatada 300 kalori etmez boyle birkac daha var .bu senin icin iyi bisey tabi ama 1300 degil hep bundan bahsediyorum
oyleyse tamam o zaman cunku normalde boyle bisey ediyor yemegin yag orani falan da etkiliyor elbette sende onu dusunerek arttirmissin. Bir an kendi aldigim kaloriden suphe ettimcanim cennet hurmasi denen sey 57 kaloiri degil ayrica 120 kalori gibi bir sey olmasi lazim. ve mesela buradaki et sote ve mercimek corbasi oldukca yagliydi. yemekhanede yedim normalde 1 ögünleri 1100 kalori falan hesaplaniyor oranin düsün yani.
oyleyse tamam o zaman cunku normalde boyle bisey ediyor yemegin yag orani falan da etkiliyor elbette sende onu dusunerek arttirmissin. Bir an kendi aldigim kaloriden suphe ettim
ay ne güzeeel :) Allah tamamnina erdirsin insallah
bugun ödül günümdü :) o yüzden abur cubur ne bulursam yedim ve yediklerimi yazayim.
kahvalti(09:00)
1 kase ev yapimi müsli
saat(14:00)
yarim ekmek arasi tavuk döner (normalde ekmek yemiyorum hic, arkadas yiyelim diye israr etti)
ayran
saat(16:00)
1 adet eti karam gurme
aksam(18:00)
1 avuc beyaz leblebi,
6 minik kare eti karam bitter,
6 kücük eti hosbes mandalina,
6 kücük eti hosbes limon.
bugun yaklasik 2000 kalori aldimohh iyi de yaptim. ve günü kapattim :) naptin seeen! demeyin, vucut bunu yapinca daha cok kilo veriyor bilginize
Gercekten mi bana da senin yediklerin az geliyoryok canim, bana kalirsada mesela sen cok az yiyorsun ben senin yedigin kadar yesem ölürüm heralde acliktan
evet bugünden itibaren daha dikkatli olacağım
dün yine her zamanki 3 gün gibi beslendim misafirler olunca giremedim o yüzden bugünü yazıyorum
sabah 8:30
3 dilim elmalı turta küçük dilimlerdi
1 poğaca
1 bardak meyve suyu
meyve suyu dışında hepsi anne yapımı
dün biraz fazla kaçırdım hatta bugün sabahta doğru bi beslenme değildi biliyorum ama pişman değilim çünki ne zamandır hep tatlıları ben yapıyodum dersim olunca annem yapmış özlemişim
evet canım çok seviyorum ama mümkün olan en doğal markayı almaya özen gösteriyorum o yüzden içim rahat günlük en fazla 2 su bardagı tüketiyorum orta boy :) o yüzden takıntı etmiyorum düşündüğün için teşekkür ederim :) ha bu arada sırf hazır tüketmiyorum bazen mesela öğlen yemeğinde ev yapımı kayısı suyu tükettim :)Canim benim meyve suyunu cok seviyorsun sanirim ama dikkat et seker orani yuksek bana kalirsa meyve suyundan alacagin seker ve kaloriyi baska kati birseyden al hem daha da tokluk hissi verir :)
öğlen yemeği 14:00evet bugünden itibaren daha dikkatli olacağım
dün yine her zamanki 3 gün gibi beslendim misafirler olunca giremedim o yüzden bugünü yazıyorum
sabah 8:30
3 dilim elmalı turta küçük dilimlerdi
1 poğaca
1 bardak meyve suyu
meyve suyu dışında hepsi anne yapımı
dün biraz fazla kaçırdım hatta bugün sabahta doğru bi beslenme değildi biliyorum ama pişman değilim çünki ne zamandır hep tatlıları ben yapıyodum dersim olunca annem yapmış özlemişim
Gercekten mi bana da senin yediklerin az geliyormesela oglen ben aclıktan oluyorum kosa kosa yemekhaneye gidiyorum sense bazen sut ve incirle falan gecistiriyosun hayatta doymazdim
Aksamina ne kadar az yiceksin canin istemeyecek bak gorbugun sirf senin icin ögle yemegi yedim
Kekin rarifini merak ettim aslinda aksam yemegini yazdigini da yeni gordum ilk mesajimi gormeden atmistim :)kahvalti(06:45)
2 dilim az sekerli cikolata soslu kek,
1 tane az sekerli yulafli kurabiye,
1 yk bal,
150 gr yogurt
saat(14:45)
200 gr üzüm,
1 dilim az sekerli cikolata soslu kek,
1 tane az sekerli yulafli kurabiye.
aksam(18:30)
2 tane zeytin yagli biber dolma,
1 tane zeytinyagli patlican dolma,
150 gr yogurt (aksami böyle planladim)
bugun bol kekli bir gün :) ama kek oldukca hafif inanin bana hatta hic seker yok gibi icinde, bir de tamamen organik undan ve yumurta konmadan yapildi. oldukca saglikli yani.
bugunu böyle kapatirsam 1390- 1400 kaloriyle günü kapatmis olucam
Kekin rarifini merak ettim aslinda aksam yemegini yazdigini da yeni gordum ilk mesajimi gormeden atmistim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?